Şimdi Ara

Battlefield 4 Naval Strike DLC ile gelen görevler ve açılan silahlar - GÜNCELLENDİ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işte Naval Strike DLC'sinde görevler sayesinde açabileceğimiz yeni silahlar.

bir çoğunuz belki forumlarda görmüştür, görmeyenler de buradan bilgilensin.

Battlefield 4 Naval Strike DLC ile gelen görevler ve açılan silahlar - GÜNCELLENDİ...

AA mayınlarını merak edenler için bir video:

bu arada silahlar ve görevler şu an Battlelog'da görünmese de oyun içinde açmak mümkün.

işte silahların inceleme videoları:

AWS LMG:

AR160 Assault Rifle:

SR-2 PWD:

SR338 Sniper Rifle:

SW40 Revolver:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 11 Mart 2014; 10:34:56 >

• Aa mine ve bıçak hoş olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım için teşekkürler.

SR-2 yakın ve orta mesafede baya ölümcül birşeye benziyor. Bakalım görücez yakında.
  • AWS iyi gibi duruyor mg4 de rakip olabilir gibi
  • AA mine tam olarak nasil kullanilcak acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AA mayın için video ekledim.
  • Battlelogdan baktığımda hiç birini göremiyorum dünde kurdu o kadar 1gb updateyi allah allah

• Battlelog üzerinden görünmüyor silahlar hocam. Amma velakin oyun içerisinde silah seçerken gözüküyor. ns mapları istemeyen silahları açabilen vardı dün oynadığım serverda denk gelmiştim.
  • AR160 ı açtım bir tek. Tam bir çöp.

• bende dün biraz Mtro 2014 takıldım, bu esnada SW40 tabanca ve AR160 assault silahı açıldı.
    henüz denemedim ama.

@All Hail The King
    hayırdır hocam, niye ki?
  • Assault Rifle tam bir çöp hem çok sekiyor hemde hiç stabil değil silah
  • SR338, AWS, AR160, SW40 & SR-2 türkçe olarak bu silahların nasıl açıldığınıda biri yazsa tam süper olacak:D
  • dün bi server a girdim bütün silahlar açılmıştı ben de, bunlar da:) hepsini tek tek denedim, silahlar pek işe yarar gibi gelmedi, second assault ile gelen silahlar daha güzel diyebilirim:) fakat girdiğim server da bi tuhaflık vardı kimseyi vuramadı 9 kere vurulunca da çıktım:D başka server a girdim, tekrar kilitli gözüküyordu silahlar:)
  • SR338 i açabilen warmı
  • naval strike dlc si ile gelecek bu silahlar şimdi açılmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasBelasiWap

naval strike dlc si ile gelecek bu silahlar şimdi açılmaz..

he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasBelasiWap

naval strike dlc si ile gelecek bu silahlar şimdi açılmaz..

Açtım hocam 3 tanesini. Önceden açılabiliyor görevler ile.
  • ben AWS, AR160 ve SW40 silahlarını açtım ve kullandım - bence hepsi gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 8 Mart 2014; 9:18:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

ben AWS, AR160 ve SW40 silahlarını açtım ve kullandım - ben hepsi gayet iyi.

Bazı arkadaşlar açtım diyor görüyoruz, yukarda bir soru sormuştuk ama kimse ilgilenmiyor sanırım. Türkçe olarak hangi görevleri yapıp silahları nasıl açacağız.
  • AR160: 3 tane assault rifle ribbon kazanıcaksınız ve assault rifle ile headshot atarak 20 kill alacaksınız.
    AWS: 3 tane lmg ribbon kazanıcaksınız ve support olarak 3 araç patlıcaksınız.
    SW40: rgo impact bombası ile 10 kill alacaksınız.
    SR-2: 20 tane sudaki botlardan patlatacaksınız.
    M320 3GL: m320 dart ile 10, m320 lvg ile 10 kill alacaksınız.
    SR-338: 3 sniper rifle ribbon kazanacaksınız ve naval strike haritalarında c4 ile 5 kill alacaksınız.
    AA MİNE: 3 adet pdw ribbon kazanacaksınız ve rocket launcher (rpg, sraw, smaw vs.) ile hava aracı vuracaksınız.

Bu arada ar-160 gayet güzel silah. m416 ile kapışacak hatta geçebilecek bir silah

@cruel37

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furki06 -- 7 Mart 2014; 23:46:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.