Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 NEDİR BU TÜRK DÜŞMANLIĞI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum 10 yıllık bir Battlefield oyuncusu olarak söylüyorum, o sana yaptıklarının Türklükle alakası yok. Battlefield oyuncuları recon sınıfından nefret eder, özellikle bayrak, görev sallamayıp dağın birinde veya bir binanın tepesinde takılıyorsan tam hedef olursun. Ben, bırak rakipleri, kendi takımımda o tarz oynayanlara da sövüyorum. Oturup kalkma hareketinin oyun dilinde adı t-bagdir. Birini sinir etmek için kullanılır, amaç sana sarmak, sinirlendirmek.
  • Alakasız olacak ama fifadada var o cok kufur yedım fifa da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de onlara de s.. Lo diyorum micden sorun yok benim amblem de tr bayrağı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hic kufur etmem arkadaslar bilirler Sadece rakip beni vuruyorsa bana tbag yapiyorsa benden iyiyse o zaman kufur ederim baska etmem yani

• zamanında iyi koymuşuz
  • Alemin derdi biz olmuşuz demekki zamanında iyi koymuşuzz ;)
  • Sende tbag yap cok zevkli

• Adam pusmuş , kill alıyor. Sonra oldurdugum an yogun bi ortamda bile olsam bi kaç kere yaparım. Hakkımdır. Sinirleniyorum BOŞ pusan adam görünce. Ulan koca map çık dolaş cod mu oynuyon.

Neyse uzun lafın kısası ; yalatmaya devam. Ölü sevicisi olmanın verdiği zevk hmmmmmm enfes.

• Bu biraz oyun tarzindan da kaynaklaniyor olabilir. Eger gorev yapmayip , catilarda , daglarda kamp kuruyorsan , vurdugun oyuncu Türk te olsa gelir senden intikam almaya ve hareketini de yapar.
    Ben sahsen hep gorev odakli oynayan biriyim ve boyle amacsiz oynayanlara vuruldugumda ilk isim onun yanina gitmek oluyor. Benim takimimda da bu tarz oynayan oyuncular varsa Türk te olsa acar mikrofonu söverim. Burdan da birkac arkadas sahittir bunu yaptigima.
    Bu oyunda ayrimcilik var evet ancak en buyuk ayrimcilik araplara yani KSA lara yapiliyorki bence hakediyorlarda..

• T-Bag i bana hiç yapan olmadı valla. Ama oyunda en cok delirdiğim tipler campercılar.Allahım bu tipleri görmemek için ben cod oynamayı bırakıp bf'ye geçtim burda da bunlar beni buldu.Yani kardeşim ne mok anlıyorlar böyle oynamaktan ben anlam veremiyorum acıkcası.
    Bir de conquesti tdm gibi oynayanlar var.5 bayrağın 5 ide rakipte adamların bir tanesi kıcını kaldırıp bayrak almıyor hiç,tdm gibi birbiriyle çatışıyor. Gidip tek başıma alıyorum bazen keklik gibi avlanıyorum anında.
    Trollere birşey demiyorum zaten adam beni kalp masaj aletiyle öldürmeye calıştı arkamdan koştugunu gördüğüm zaman aniden eğildim yere salak üzerimden geçti.Ben de arkasından gidip bıçağı taktım mesaj attı xD diye.Her yerde var böylesi troller. Tbag güzelmiş ama bende yapacam onu

• Ekleyin beraber oynayalım daha zevkli olur psn:Syriana34

• kaizer55 K kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.Karşısında türk olduğunu biliyorsa daha bi sinir bozucu oynuyor.T-baglar havada uçuyor.

Psnden ekledim sizi kabul ederseniz sevinirim.psn : johncnstntn
  • Blackwater kullanıcısına yanıt
    veletliğiyle övünen bi tek sen varsın şu konuda bilmem farkında mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franklin18

veletliğiyle övünen bi tek sen varsın şu konuda bilmem farkında mısın?

"Veletlik" doğru kelime olmadı hocam. Stres atmak diyelim.
    O yuvarlak tuşuna parçalarcasına basıyorum resmen. Adam tekrar spawn olana kadar 25-30 kere eğilip kalkıyorum.
  • birde konuyu açan arkadaş bu küfürlerin, ahlaksızca hareketlerin 100 level adamların yaptığını belirtmiş. hiç şaşırmadım. zaten 100 levele varmış adamın hayattaki tek kaygısı bf4 olmuştur. işi gücü olmayan bu yüzden bunalıma düşmüş ne yaptığını ve yapacağını bilmeyen adamlardır çoğu diye tahmin ediyorum. şahsen bf3'ü 2 yıldır oynuyorum daha 31 levelim. bf4 çıkalı ne kadar oldu ki adamlar 100 level falan olmuş.
  • Oyun aleminde ben de Türkleri sevmiyorum.Her oyunun içine eden bir milletiz.Fifa'da ne zaman türke denk gelsem yenilince söver,yenince dalga geçip söver,yarış oyunlarında bilerek yoldan atar,savaş oyunlarında saatlerce bıkmadan pusar,moba oyunlarda kendi hatalarını millete atar,mmorpg oyunlarda ölünce söver,öldürünce dalga geçip söver.

Forumda bile Geow'da karşı takımıma gelip beni öldürünce saatlerce hareket çeken bi türk vardı.

Türk türke yapıyorsa bunları,yabancılar yapıp,bize küfür edince şaşırmamak lazım.Çok az bi düzgün oyuncu kitlesi var ülkemizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franklin18

birde konuyu açan arkadaş bu küfürlerin, ahlaksızca hareketlerin 100 level adamların yaptığını belirtmiş. hiç şaşırmadım. zaten 100 levele varmış adamın hayattaki tek kaygısı bf4 olmuştur. işi gücü olmayan bu yüzden bunalıma düşmüş ne yaptığını ve yapacağını bilmeyen adamlardır çoğu diye tahmin ediyorum. şahsen bf3'ü 2 yıldır oynuyorum daha 31 levelim. bf4 çıkalı ne kadar oldu ki adamlar 100 level falan olmuş.

cok yanlis dusunuyorsun, bunu ben 110 levelim diye demiyorum. fakat insanlarin yasantisini ne kadar oyun oynadiklarini bilip bilmeden boyle iskembeden sallamaniz hic hos degil

• Yeni rekorum 36-0 :D
     BATTLEFIELD 4 NEDİR BU TÜRK DÜŞMANLIĞI?
  • Üzmeyin bence kendinizi Türk olup da contası yanmış olanlar da var

Niko seni arayan buydu bak sonra başına birşey gelirse uyarmadı deme

BATTLEFIELD 4 NEDİR BU TÜRK DÜŞMANLIĞI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souris -- 16 Temmuz 2014; 13:37:26 >

• bu kim yav? Adam uçmuş Ama o , sen ender mallardansın deyince öyle söylemiş. Benim id de ender yazmıyor artık. Ama bu adamın kafasından korkulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheUnderTaker- -- 16 Temmuz 2014; 14:03:24 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.