Şimdi Ara

Battlefield 4 ONLINE Almalı mı yım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaş BF4 premium edition almayı düşnüyorum fakat aklıma bazı şüpheler var. Arkdaşımın çarıyla oynadım 1 2 gün izlemime göre premium almazsak pek bi harita açık olmuyor ondan premium alıcam ama şöyle bişey var inanılmaz fazla derece HACK kullanan adamlar var ve bunu satışı hala yapılıyor.. gidip 100 lira verip bf4 alımaya değer mi hileli bir oyun için açıkcası orası kafamı çok kurcalıyor bide bf hardline diye bi oyun varmış o nedir bilemedim farklı oyun sanırım onu alsak acaba gerçi hiç oynamadım onu... Yani özetle BF4 şuanda alınmaya değer bir oyun mu ONLINE nı için...

• Oyunda düzgün sunucularda oynarsan hileyle karşılaşma şansın binde 1 ama beceriksiz ve kıskançsan senden iyi oynayan herkesi hile olarak görürsün boşa kendini sinirlendirme.
  • Boşuna alıp paranızı harcamayın. Zaten gelen sonbahar patch ile oyunun iyice içine ettiler. Hackerlar desen her serverda 1-2 tane kesin oluyor, hackersız server yok neredeyse. Oyunda bir sürü bağlantı sorunu var benim tavsiyem parayı başka oyunlarda kullanman.
  • @nuriboyka valla bence bu oyun pek fazla beceri gerektiren bir oyun değil kaos var zaten yanlışlıklada olsa adam vurusun bi faydan olur ben nerdeyse her oyun gördüm Hack kullananı 1 raundda ortalama en iyi kill 25 30 ken adam tek başına 70 vurup 3 kez ölüyorsa bunda bi bi iş var derim. Çok iyi oynayabilirisin ama el insanf be bizim takımda 140 lvl oynamış adamlar bile o kadar vuramamışken 8 lvl birisinin 70 kill alması anormal değil mi ? sadece buda değil bir sürü rastladım bu tür vakalara ama işte alernatif yok güzel oyun.. @zibartan ustam haklısın valla ne diyim duvardan adam vuranlardan tutda senin nerde olduğun kalp gözüyle görenler dolu oyun ama işte olmayanlara denk geldiğindi çok zevkli oluyor ondan alsam mı diye düşünüyorm çok iyi oyun bence piyasadaki en iyi fps oyunlarından gerek araç kullanma gerek çeşitlilk silah vs. Teşekkürler yorumlarınız için var mı başka tavsiyede bulanabilcek arkdaşlar ?

• QuarFaLL Q kullanıcısına yanıt
    Battlefield 3 al efsane oyun. Oynanış bakımından bf4 ten daha iyi. En sevdiğim bf3 tür benim. Pişman olmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

Oyunda düzgün sunucularda oynarsan hileyle karşılaşma şansın binde 1 ama beceriksiz ve kıskançsan senden iyi oynayan herkesi hile olarak görürsün boşa kendini sinirlendirme.

Aynen sana katılıyorum.Ben de hileye rastladım ama çok az.Biraz girdiğin serverlara dikkat edersen çoğunlukla sıkıntı olmuyor.Her önüne gelen servera girmeyeceksin.Benim girdiğim hep belli başlı serverlar.Ek olarak, piyade olarak fazla takılmıyorum.Hile olayı, daha çok böyle küçük haritalarda takılanlarda fazla görülüyor galiba.Gelip de tankla hile yapıp skor almak mı kolay yoksa minicik haritalarda tüfekle hile yapıp skor almak mı daha kolay?Hileci de bunu düşünüyordur bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.