Şimdi Ara

BATTLEFİELD 4 OPEN FİRE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Daha yeni bf4 e basladım.Premium paketim var fakat open fire (l85a2) acamıyorum.Mesela 4 görev varsa 3 ünü yapıyorum bi bakıyorum kendiliginden sıfırlanmış.Bunun nedeni nedir?

• Tabanca, M320 ve Defib ile alacağın kill'leri aynı round içinde alman gerek. Yoksa sıfırlanır.
  • Görevlerle uğraşırsan oyundan gram zevk alamassın normal oyna onlar açılır kendiliğinden.
  • Aynı round'da defib, 320 ve tabancayla adam almayı "normal" oynayarak zor açar biraz ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

Aynı round'da defib, 320 ve tabancayla adam almayı "normal" oynayarak zor açar biraz ama.

Her gün aktif olarak oynuyorsa açar. :)
  • Assault sınıfı hemen her zaman Medpack aldığından aynı anda defib-m320 bulundurmaz. Bunlarla aynı round'da kill alması gerektiği için özellikle ayarlaması gerek.
  • Herşey serbest olan metro yada locker oyna. Defib için zorlanırsan şahit olduğum bi olayı anlatayım (Yaptığımdan değil yanlış anlaşılmasın ki zaten açmadım l85a silahını)
    Beacon ların yanında bekleyip spawn olanları defib ile öldürüp sonra hemen diriltip medpac atan tipler görmüştüm. Ozaman anlam verememiştim ne yapıyo diye silah açmak için olduğunu sonradan
    öğrendim .Çok istiyorsan bu şekilde yap yok adil yollardan yapıcam dersen metroda asansör kapısında şansını dene :)
  • Hepinize tesekkur ederim arkadasin yardimi ile 3 5 kisilik server da hallettik :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.