Şimdi Ara

Battlefield 4 oynanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Win8.1 64bit pro
    Amd radeon hd 7670m gddr5 2 GB+ıntel graphics hd 4000
    8 gb ddr3 ram
    Intel core i5 3.2 ghz
    Lowda 5 fps alıyorum arkadaşlar ekran kartı ayarlı (zaten intelle minecraft bile açılmıyo) atadım kartı yüksek performans pc yüksek performans soğutucu aldım olmadı açmadığım konu bakmadığım site yapmadığım ayar kalmadı arkadaşlar 5 fps mümkünmü yoksa 5 fps alacak kadar sistem iğrençmi benim amacımsa zaten medium-low akıcı oynamak 4-5 aydır uğraşıyorum olmuyor ama sorunu çözmüş gibiyim minecraft açtığımda pc daha buz gibi soğukken (saydım) 5 dakka sonra alev topuna dönüyor ama gönderecek servis bulamadım içini açtırmak için hp pavilion g6 ve pavilionlar için istanbulda servis yok galiba garantisi var 3 yıllık bozmak istemiyorum bi servis buşdam direk göndercem ama o da yok vahim durumdayım yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Amd radeon hd 7670m gddr5 2 GB+ıntel graphics hd 4000,

inteli devre dışı bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSmart

Amd radeon hd 7670m gddr5 2 GB+ıntel graphics hd 4000,

inteli devre dışı bırak.

Hocam denemedigim yol kalmadı onuda yaptım pc bi garip oldu anlayamadım bu sefer 2 fps filan almaya basladım driver filan ugrastım baya denedim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka sorun olabilir emin olmak için format at
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

Başka sorun olabilir emin olmak için format at

Kaç kez format denedim olmadı bu arada ben win8 recoverysinden sıfırlaya basıyorum o da sayılır dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Theozer3

quote:

inteli devre dışı bırak.

Hocam denemedigim yol kalmadı onuda yaptım pc bi garip oldu anlayamadım bu sefer 2 fps filan almaya basladım driver filan ugrastım baya denedim yani

Amd denetim masasına gir, oradan varsayılan grafik işlemcisini AMD RADEON yap. Eğer yine olmazsa yardım edeceğim sana.
  • quote:

quote:

quote:

inteli devre dışı bırak.

Amd denetim masasına gir, oradan varsayılan grafik işlemcisini AMD RADEON yap. Eğer yine olmazsa yardım edeceğim sana.

Tamam yapacağım bu arada pc alev topuna dönüyor harıl harıl ses çıkarıyor da bildiğiniz servis yokmu istanbulda g6 için?

• quote:

quote:

quote:

quote:

inteli devre dışı bırak.

Tamam yapacağım bu arada pc alev topuna dönüyor harıl harıl ses çıkarıyor da bildiğiniz servis yokmu istanbulda g6 için?

Öncelikle yaz sıcağı, ben de aynı sorundan şikayetçiyim. En iyi yapabiliceğiniz şey. 100 tl gibi bir fiyata vantilatör alıp odayı soğutmak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.