Bildirim
Battlefield 4 oyun sonu (spoiler içerir)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende oyunu bitirdim , battlefield 3 de senaryo o kadar sıkmıştı ki 10dk sonra kapatmıştım , bu sefer grafiklerin muazzamlığı ve arttırılmış oynanabilirlikle bir çırpıda bitirdim,
Kendi pc'imden Sweetfx'li Battlefield 4 ScreenShot'ları da aşağıda:
-
peki hiç birini seçmemeyi denediniz mi ? Onuda düşünmüşler o da ayrı bir son olmuş :D -
quote:
Orijinalden alıntı: e3ewmw
peki hiç birini seçmemeyi denediniz mi ? Onuda düşünmüşler o da ayrı bir son olmuş :D
Nasıl sonu hocam.Ben irish i seçtim. -
-
özellikle oyunun sonunu bir kaç kez oynayalım diye yapmışlar çünkü her seferinde başka birini seçtiğinde oyun sonunda ayrı bir DOG TAG ve madalya veriyor. Hiç birini seçmesseniz patlatmaya çalıştığınız gemi bizim geldiğimiz uçak gemisini vuruyor ve sadece biz hayatta kalıyoruz. bunun dışında iki olasılık daha aklıma geliyor : BİRİNCİSİ = C4 'dü irish'e verdikten sonra C4 dün düğmesine basmamak :D , diğeride tahmin edeceğiniz üzere aynısnı Hannah için yapmak. çünkü battlelog üzerinden single player görevlerine baktığımda son bölüm için açılması gereken 2 dog tag daha var :D
edit : tamam verdiğin videoda ilk olasılık olarak var zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreenLine -- 2 Kasım 2013; 20:03:18 > -
Hey maşallah grafiklere bak...Betayı ps3 de oynamıştım,grafikler iyi diyordum pc'de neymiş böyle -
Bu tesadüf mü ? Herkes C4'ü niye Irısh'e verdi ? Hani onunla içten bir kardeş bağımız vardı ? :D Hani nerede oğlum :D Herkes dişiyi korumuş. Buarada sonunda hep aynı bitiş mi ? Değişik bir şey olmuyor mu, ne bileyim ? -
Ben Hannaya verdim C4'ü. Şu ''Destroy the Dam'' bölümünün başında Irish karısı ve 3 çocuğu olduğu söylemişti. O geldi aklıma ve o yüzden kıza verdim c4'ü -
bilmeyen arkadaşlar için ufak bi bilgilendirme olsun, paylaşılan videoda gördüğünüz gibi 3 ayrı ending var her ending için hediyeler farklı, c4 IRISH ta patladığı zaman QBZ-95-1 camping modda devamlı çinlilerden düşen silah açılıyor güzel bi silah campingte bir çoğunuzun elinden düşürmediğine eminim, HANNAH da patladığı zaman P90 açılıyor kişisel görüşüm deymez stabilite adına bir şey kalmamış ırzına geçmişler silahın bf3 teki P90 ile uzaktan yakından alakası yok, c4 patlatılmadığı zaman ise gemimiz patlıyor ve geride bıraktığımız baba support PAC ölüyor ve M249 bizim oluyor karambole yediğimiz nerden geldiğini anlamadan 2 mermiye öldüğümüz (nefret ettim artık ayrı bi konu) ve yeni reloading mekaniğiyle bu oyunda 200 mermi ve 800 rate of fire atış hızı ile bu silah uçuyor diyorum, aim alma tara gidiyor eleman şöyle bi kafa gösterip dördümüzü laçka etti yani tecrübe ile sabittir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azai -- 11 Kasım 2013; 22:27:21 >
-
hannahı patlattım ben
tereddüt ettim bir süre bekledim ikisine de vermiyordum az kalsın :D
sonra hannaha verdim patlatırken yine bi düşündüm
ama patlattım
çok da pişman olmadım irish gibi kankayı nerde bulucaz bidaha :D -
Call of duty serisininin hikaye modu iyiydi bo2 den sonra battı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X