İnsan tek başına oyna oyna sıkılıyor malesef birkaç defada clan aradım bazı forumlarda konularda ama geneli ps oyuncularından oluşan ekipler. Pcde oynayan birileri varsa tanışalım burdan veya battlelogdan ekleyin görüşelim.Clanda olur 4-5 kişiden oluşan ufak bi arkadaş grubuda olur bir squad çıkarsak yeterli sanırım.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/8265411739568016998/ istersen bize katılabilirsin. genelde lockerde takılıyoruz. 3-8 kişi olabiliyoruz. tabi herzaman aynı takımda olamıyoruz. sağlık ve mühimmatçılarla takılıyoruz. oyunda ya da skpe ile haberleşiyoruz. sen istekte bulun yönetici arkadaşlar kabul edebilir.
saol kardeşim görüşelim oyun içinde skype vs halledilir sonunda buldum bi ekip bu arada bende lockerdayımdır.
Biliyorum konu biraz eski fakat şansımı deneyeyim dedim. PS4 ten PC'ye yeniyle yatay geçiş yaptım ve beraber oynayabileceğim bir arkadaş grubu arıyorum bf3/4/h farketmez. bf1 içinde ön sipariş verdim beraber oynamak isterseniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme