Şimdi Ara

Battlefield 4 Ping sıkıntısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar, ben Ocak ayının 1'inde Battlefield 4 sipariş ettim, bir hafta sonra geldi. Geçen hafta cuma günü oyunu kurdum, cumartesi günü 5.30 civarı oynamaya başladım. Video ayarlarım Medium'daydı, fullscreen oynuyordum. Ping 60-80 arasıydı. 60'ın altına inmiyordu, 80'in üstüne çıkmıyordu 50-60 kişinin olduğu Conquest Large map bir serverda. Hiçbir kasma sıkıntısı hatırlamıyorum. Gayet rahat oynadım. Sadece bir gün sonra, sabah saatlerinde champing olsun mp olsun oyunu rahatça oynayabiliyorken akşam saatlerine doğru oyun oynanmaz hale geldi. Sadece akşam 5-6 civarında yaklaşık bir 30 dk rahatça oynadım, gerisinde kasmalar içinde oynamaya çalıştım. Saat 10'da ise sinirlenip kapattım. Bir hafta geçti, dün tekrar girdim. Kasmalar devam ediyordu. Arkadaşımla oynuyorduk, onda hiçbir sorun yoktu bende ise kasmalar kasmalar kasmalar... 50-60 kişinin olduğu bir Conquest Large map serverda 90-125 idi Ping. 90 altına indiğini görmedim. Core Unparking ile uğraştım, laptopu yüksek performansa aldım, grafik ayarlarını otomatik yaptım (Low'a düşürüyor), pingin düşük olduğu serverlara girdim hiçbir fark göremedim. Savaş alanından uzakta, genelde Base'de beklerken oyun kasmıyor ama bir adam görsün beni, ateş etsin, bir helikopter ateş etsin, tank gelsin vursun oyun donmaya başlıyor. Oyunu sadece Recon olarak düşmandan uzak, mümkünse yüksek bir yerlerde pusarak oynayabiliyorum. Nedenin ne olduğunu bir türlü anlayamadım. FPS oldukça düşüyor. Ping çıktıkça çıkıyor. Bugün mp oynarken 130'u gördüm, neredeyse serverdan atılıyordum. Champing'e girdim. Orada da kasıyordu. Sistemle ilgisi olmadığından eminim, çünkü her hangi bir kasma yaşamıyorum başka oyunlarda. BF4 ise oynayamıyorum.

Bu sorunları yaşamamın sebebi hakkında bir fikri olan, önerisi olan varsa söylesin lütfen. Ben internet kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama...

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algol112 -- 18 Ocak 2014; 11:03:44 >

• Bende bu sorundan muzadipim. Ping'im oyunda hiç kasılma yokken bile attığında 400-500 pingden dolayı atıldığım gözüküyor.
  • Pinapple kullanıcısına yanıt
    Umarım bir çözüm yolu vardır
  • bence bu altyapı ve internet sağlayıcısından kaynaklı, 1 hafta öncesine kadar bende de benzer sorun oluyordu.
    öğleden sonra başlayarak akşama kadar ping yüksele yüksele 2-3 katına çıkıyordu. şimdi tekrar düzeldi, benim sağlayıcı TTnet.
  • Bence tamamiyla internet sağlayıcı yada evinizdeki altyapı ile alakali 60-70 ping le oynarken birden 999 görmek gerçekten adami deli ediyor heleki mvp iken game disconect hatası ile oyundan atilmayi hiç saymıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Evet ben de öyle düşünmüştüm ama görüşlerinizi almak istedim. Neyse umarım eski haline döner en kısa zamanda.
  • Dün tekrar oynadım. Pingim 80-90 larda geziyordu. Bu defa oynayabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algol112 -- 19 Ocak 2014; 11:32:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Aynı SOrun Bf3'te Olmaya Başladı 2-3 Güne Kadar Ping'im 40-50 Civarıydı Artık 90-100 Civarı Türkiyenin Yurtdışı Çıkışlarında Yine Sorun mu Oldu Acaba O.o
  • Ah TTNET ah... Yaktın bizi...
  • 55 ping alırken 120 ping çıktı oyun çekilmez hale geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.