Şimdi Ara

Battlefield 4 Ping Sorunu Yardım Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar herkese.. uzun zamandır bf3 oynarken geçen hafta ttnet üzerinden 54 liraya bf4 standart aldım. şansıma bu hafta bf4 premium 25 euro olmuş.. erken aldığım için bu kamğanyadan yararlanamadım ama sanırım 70 lira daha verip premiumu da alcam..
    neyse önemli olan konu bf3 te yaşadığım aynı sorunun bf4 te de olması. ping değerim sürekli 80 küsür seviyelerinde
    youtube da türk oyuncuların oyunlarını izlediğimde ping 20-30 seviyelerinde, ben fiber optik kullanıyorum
    fiber kullanmama rağmen ping değeri bana yüksek gibi geliyor. çatışmalarda bunu hissediyorum... çok sinir bozucu.. bu ping i düşürmenin bir yolu var mı acaba?
    teşekkürler...

• firatciftci2008 kullanıcısına yanıt
    Ben Türk serverlerinde hem bf3 te hem bf4 te ping değerim 7 veya 10 arası oluyor memnunum. TTNET 24MB Fibernet yalın internet kullanıyorum. Sizin netinizin bağlantısında sorun var galiba veya bina kablo tesisatınız eskimiş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Ben Türk serverlerinde hem bf3 te hem bf4 te ping değerim 7 veya 10 arası oluyor memnunum. TTNET 24MB Fibernet yalın internet kullanıyorum. Sizin netinizin bağlantısında sorun var galiba veya bina kablo tesisatınız eskimiş olabilir.

binanın fiber alt yapısı daha 3 yaşında hemen tahrip olmuş olabilir mi? dün mirlivanın sunucusunda oynadım 30-40 değerlerindeydi.. lokasyonla bir alakası var mı bu işin acaba ben adıyamanda yaşıyorum.. hız testi yaptığımda 14-16 mbit leri görüyorum hızda yavaşlama yok ama anlamadım ben bu işi... teşekkür ederim cevabınız için
    Size tavsiyem en garanti yolu binanızın girişindeki internet hat kutusundan direk modeminize kablo çekin farkı göreceksiniz. En azından kablolardan kaynaklanan sorunlardan kurtulursunuz. Bizim binadaki tesisat eski olduğu için ben direk hat kutusuna kablo çektirdim. Maliyeti çok az 15 TL civarı kablo masrafınız olur sadece bu işlem için. elektirikçiye gidin halleder.

• quote:

Orijinalden alıntı: The...EVO

Arkadaşım alttaki linkte sorun hakkında bilgi var (linke tıkla 5 sn sonra reklamı geç e tıkla)

LİNK :http://bc.vc/T5s1uq

google açıldı. şaka mı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Size tavsiyem en garanti yolu binanızın girişindeki internet hat kutusundan direk modeminize kablo çekin farkı göreceksiniz. En azından kablolardan kaynaklanan sorunlardan kurtulursunuz. Bizim binadaki tesisat eski olduğu için ben direk hat kutusuna kablo çektirdim. Maliyeti çok az 15 TL civarı kablo masrafınız olur sadece bu işlem için. elektirikçiye gidin halleder.

anladım mantıklı aslında.. çok teşekkürler bilgi için.. evdeki modem ile pc arasındaki kabloyu da kaliteli bir şey almam fayda sağlar sanırım onu da değiştiririm..
    Pc ile modem arasındaki ethernet kablosunu değiştirmenize gerek yok. Bina içindeki hat kutusundan direk modeme kablo çekmeniz yeterli olacaktır. Ben böyle kurtuldum sorunlarımdan. 3 senedir hiç bir sıkıntı yaşamadın net bağlantımda. Bf4 oynuyorsanız mutlaka windows 8.1 pro x64 işletim sistemini kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 5 Nisan 2015; 12:36:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.