Şimdi Ara

Battlefield 4 Popülerlikten Düştü Mü? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tunathebarbarian

Popülaritesi baya bir düştü artık önüne gelen hack kullanıyor rezil ettiler oyunu resmen aimbot patlaması var battlefield 4'te. Eskiden hack kullanırken yakalandın mı anakarta kadar değiştirmek zorunda kalıyordun bu yüzden hack yüklemeye bile tırsıyordu insanlar. Şimdi öyle değil sanırım yeni hesap alıp tekrar karşımıza çıkıyor adamlar nası oluyor bu anlamıyorum. Para kazanmak için göz yumuyorlar sanki.

Hocam ne yeni hesabı. Adamlar hiç utanmadan çatır çatır hile yapıyor. Birde oyunda admin olsun olamasın kimse sallamıyor. Admin'e hacker var diyorum ne yapayım banlıyorum geri geliyor EA'da sallamıyor alıştık artık diyor. Bide bu oyunda hiç hileci yok diyen ameleler var ki tam kafasızlar. Artık çok net her oyunda min. 3-4 tane hileci oluyor. Hemde hiçbir server da bundan kaçış yok. Şans denk gelirse olmayan server bulursam hacker gelene kadar oynayacaksın.

Bu arda yeni harita çıkıyormuş hacker patlaması artık 2 ye katlanır hayırlı olsun. Ben oyunu bırakmaya iyice yaklaştım adamlar wallhacker'a olur öyle arada diye yaklaşıyor. EA/DICE ikilisi benim gözümde bitti artık bunlardan daha oyun alınmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.