Şimdi Ara

Battlefield 4 Popülerlikten Düştü Mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Server falan kalmamış adam akıllı. Sadece 1 adet bulabildiğim Gulf Of Oman serverı var, o da 100 ping üzerini anında atıyor. Nerde bu millet? Bi' askere gittik geldik piyasa boşalmış...

• İstediğin haritada 3-5 sunucu var gibi...

Battlefield 4 Popülerlikten Düştü Mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 4 Ekim 2015; 20:24:38 >
  • Bizde iklimimizden ötürü gaza geliyoruz. Mesajların üstüne çimento döküp betonlamak lazım öyleyse, millet halimize gülmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 4 Ekim 2015; 23:03:53 >
  • ben şahsen gircek server bulamıyorum hepsi full oluyor favorilerimden. (favorilerimde yaklasık 30 server var)
  • Oyun gayet popüler dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç ben de pek boş servera denk gelmiyorum.
  • Burada oyunu satın alan kişilerin sadece %14' ün hala aktif olduğunu söylüyor, her ne kadar bu %14 kısım 3.7 milyon oyuncuya tekabül etse de. TIKLA

Oyunu çıktığından beri oynarım, 6 ay kadar bir süre askerlik dolayısıyla ara vermiştim. Favori sunucularınız dolu olabilir, veya çok fazla full sunucu görüyor olabilirsiniz. Ama linkte de gördüğünüz üzere %86' lık bir kayıp mevcut. Sizin için bir şey ifade etmiyorsa, kusura bakmayın. Örneğin; geçen yıl Oman, Caspian gibi haritaları arattığınızda sayfalarca sunucu bulabiliyordunuz, şimdi adam akıllı sunucu kalmamış. Benim demek istediğim bu. Sizin kişisel fikrinize göre değerlendirilmiyor kısacası durum. Gerekli gereksiz her şeye muhalefet edip, karşınızdakini ''küçük'' düşürmeye çalışmak sizi bir yere götürmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2014e göre daha düşük bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

2014e göre daha düşük bence

Teşekkür ederim ya. Ben de bunu diyorum.
  • BF 4'ün bir sürü artısı var 3'e göre. Vuruş hissi, haritalar, mavi filitresiz daha üstün grafikler, silah ve özelleştirmeler gibi. B4'deki hileci sayısı daha az, bütün bunlara rağmen BF 3 daha fazla oynanıyorsa bile, bu onun BF 4'den daha iyi oyun olduğunu göstermez. Bir ara BF 3 bedava oldu o yüzden oyuncu sayısı daha fazla olabilir, belli serverlar her zaman doluyor, oyuncu sıkıntısı çekildiğini görmedim şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Kasım 2015; 16:19:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

BF 4'ün bir sürü artısı var 3'e göre. Vuruş hissi, mavi filitresiz daha üstün grafikler, silah ve özelleştirmeler gibi. B4'deki hileci sayısı daha az, bütün bunlara rağmen BF 3 daha fazla oynanıyorsa bile, bu onun BF 4'den daha iyi oyun olduğunu göstermez. Bir ara BF 3 bedava oldu o yüzden oyuncu sayısı daha fazla olabilir, belli serverlar her zaman doluyor, oyuncu sıkıntısı çekildiğini görmedim şimdiye kadar.

Bf3 her zaman bf4 ten daha iyi bir oyun oldugunu kanitlamistir. Bf4 asla bf3 un yerini dolduramaz hele bad company 2'nin hic. Maalesef bf de sapitmaya basladi.

• Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    Bir ara BF 3'ü yeniden yükledim ve dayanamadım sildim, Bf 4'den sonra o derece kötü geldi, herkezin görüşüne saygı duymak lazım, size göre BF 3'ün üstünlükleri neler ? BC 2'yi bende severdim ama grafikleri eski, silah ve özelleştirmeleri az, vuruş hissi zayıf, BF 2 gibi tarih oldu sayılır o da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Kasım 2015; 10:21:21 >
  • quote:

Bir ara BF 3'ü yeniden yükledim ve dayanamadım sildim, Bf 4'den sonra o derece kötü geldi, herkezin görüşüne saygı duymak lazım, size göre BF 3'ün üstünlükleri neler ? BC 2'yi bende severdim ama grafikleri eski, silah ve özelleştirmeleri az, vuruş hissi zayıf, BF 2 gibi tarih oldu sayılır o da.

Haklisiniz oyle tabi ama genel olarak konustum ben. Genelde insanlar bf3 u daha cok sever ben dahil. Bf3 haritalari bakimindan oldukca ustun bence bf4ten arac mekanikleri olarak da daha iyiydi bence. Bf3 um olsa da oynasam diyorum bazen. Ama tabi dediginiz gibi sevmeyedebilirsiniz zevkler ve renkler

• Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    Ben de şahsen BF3 haritalarını ve araç kullanımını daha çok seviyorum. Efsanevi Karkand haritasını BF4' te de görmek istiyoruz. Sharqi, Canals vs :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Heart Rebellion -- 13 Kasım 2015; 12:50:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

Ben de şahsen BF3 haritalarını ve araç kullanımını daha çok seviyorum. Efsanevi Karkand haritasını BF4' te de görmek istiyoruz. Sharqi, Canals vs :)

Kesinlikle hocam.haritalar ozlenmeyecek gibi degil caspian border , kharg island,nosha canals,gulf of oman efsanevi maplerdi hele grand bazaardaki aksiyondan bahsetmiyorum bile

• Kendi adıma konuşuyorum elbette seni küçük görmedim. Bunun yanında güzel bir araştırma da sunmuşsun. Hangi sunucularda oynadığında elbette önemli tabi.
  • Bf3ün tek artısı haritalar bana göre de
  • Bf3 un grand bazaar mapindeki ambians cok saglamdi. Bf4 e de gelse keske.

• quote:

Bende arkadaşa katılıyorum. 1 tb harddiskte 30 gb lik bf3 'ü boşa görüyorum.

O bf4 'teki güzellik kalite bf3 'te yok. Haritaları bf3 'ün daha guzel. Bf3 'te özelleştirme fazla değil. Araçlar o kadarda similasyonel gelmiyor.

Bf4 'te her girdiğimde takımın ilk 5 'inde olurum. Bf3 'e girdiğimde 20 'de oluyorum.

Birde bf3 'ü direk silme sebebim türk haritasına girdiğimde kendi basesinden bir tankın (adam 50 lvl hiçbirşey açmamış tankta) Aa 'dan farksız olmasıydı. Bir dog fight 'e gireyim dedim adam bana tankla koyuyor. Ana avrat sövesim geliyor. Hileler çok fazla yani bf3 'te.

Şuan bf3 oynarsam tek sebebi arkadaşlarımla oynayabilmem ve g3 olmasından olurdu.

• Popülaritesi baya bir düştü artık önüne gelen hack kullanıyor rezil ettiler oyunu resmen aimbot patlaması var battlefield 4'te. Eskiden hack kullanırken yakalandın mı anakarta kadar değiştirmek zorunda kalıyordun bu yüzden hack yüklemeye bile tırsıyordu insanlar. Şimdi öyle değil sanırım yeni hesap alıp tekrar karşımıza çıkıyor adamlar nası oluyor bu anlamıyorum. Para kazanmak için göz yumuyorlar sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 17 Kasım 2015; 20:19:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.