Şimdi Ara

Battlefield 4 Premium Meksika, Tayland, Hindistan, Brezilya (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
29
Favori
112.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler nereye sorayım bilemedim bizim yeğen bf3 almak istiyor.. originden. bende dedim ki origin den daha ucuza satın yerler var ben sana alırım diye..

şimdi

bf3 standard edition en ucuz nerede?
    bf3 premium en ucuz nerede?

EU olacak. rus olmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 2 Kasım 2014; 20:34:24 >
  • şuan bf4 premium edition 20 dolar meksikada. chrome hola eklentisi kullanarak aldım. encard tanımlı paypallda 46tl ödedim son durumda.
  • Bende bf4 premium edition aldım hola eklentisini kullandım.Adres satırında normal Türkiye adresimi yazdım.46,08tl kesilmiş kartımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali87 -- 27 Kasım 2014; 2:01:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

şuan bf4 premium edition 20 dolar meksikada. chrome hola eklentisi kullanarak aldım. encard tanımlı paypallda 46tl ödedim son durumda.

Hocam bf4'üm var , premium edition ve premium membership arasında ne gibi farklar var ?

Premium edition'da anladığıma göre oyunu da veriyormuş başka bir fark var mı ?
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    başka fark yok.

premium membership ana oyuna sahip olanlar için.
    premium edition hiçbirine sahip olmayanlar için.

ana oyuna sahip olup premium edition alınırsa ne olur bilmiyorum.

son durumda ana oyun+bütün paketler iki türlüde alınmış oluyo
  • Gariptir ki premium edition , premium membershipten daha ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origin live baglanıp neden membersip ile edition aynı fiyat hiç adil degil dedim bizim elimizden birşey gelmiyor ea yapıyor indirimleri dedi iyi o zaman indirim kodu ver bari dedim 2 indirim kodu aldım bunların 2 sinide aynı alışverişde kullanamaz mıyım?
  • Artık peso ile alınmıyor mu? Meksika proxy kullanarak girdim dolar gözüktü kaçırdık sanırım. Weapon shortcut alıcam 5 liraya falan gelecekti muhtemelen böyle mal gibi kaldım.
  • Tu solicitud no pudo ser procesada.

No podemos verificar esta tarjeta de crédito.

bu ne demek ya ?
  • llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    Sizin talebiniz işleme alınamadı.

Biz bu kredi kartı doğrulamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Sizin talebiniz işleme alınamadı.

Biz bu kredi kartı doğrulamak mümkün değil.

niyeki acep garanti sanal kart ile almaya çalıştım ? normal originden sorun çıkmadı alırken .
  • Bu oyunu çıktığı gibi premium olarak almak lazım öyle tadı çıkıyor ama oyun hala sorunlu. Sorunlu oyuna en yüksek fiyattan premium almakta insanın içinden gelmiyor

• llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    Arada bir bu hatayı veriyor proxy veya Meksika olması ile ilgili değil Origin den kaynaklı bir sorun yabancı forum sitelerinde bahsi geçiyor. Direk bir çözümü yok, tekrar tekrar deneyeceksiniz. Olmadı gün içinde veya başka bir gün deneyin. Benimde başıma geldi. En az 30 kez denedim olmadı, 4-5 saat sonra ilk denememde kabul etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh@D0W -- 19 Aralık 2014; 14:00:07 >
  • Amazon'dan 30$'a premium alma şansım var. Ancak ana oyununda sahibiyim (hatta DLC'ler dahil)

Membership diye bir şey göremedim. Origin üzerinde 37 Avro, bayağı fark var.

Ben premium alınca ne olacak çözemedim? yani zaten oyuna sahibim ve 2. br oyun hakkım mı olacak, var olanın üzerinden mi gidecek? Diyelim ki kodu girdim; HDD'yi tarayıp var olan hesabı premium mu yapacak?

Not : 30 Dolara alabilmek için ABD adresiniz olması gerek, sadece ABD içine satış var

Durum şu:

Battlefield 4 Premium Edition [Online Game Code] 30 USD

Battlefield 4 Premium Service [Online Game Code] 50 USD

!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 19 Aralık 2014; 16:11:07 >
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    işte buyüzden diyoruz alacaksanız premium edition bekleyin, acele etmeyin hemen almayın ana oyunu diye.
    büyük ihtimalle premium servis almış gibi olursunuz. denemedim bilmiyorum. mantıken yorumluyorum. bir hesapta aynı oyundan iki tane olmuyo diye biliyorum.
  • Hiç çalışan (çalışanlarda çok çok yavaş) meksika proxy yok 4 günlük indirim var meksikada 10 dolara gelirse alıcam 10 euro baya fazla. Amerikada 15 dolar eurodan da pahalı geliyor. meksika proxy'si olan?
  • Origin'de indirim var. Chrom'da Hola eklentisi ile sorunsuz Meksika girişi yapılabiliyor.

BF 3: 0,64 $

BF 4: 10 $

BF 4 DLC'leri: 6,99 $

Premium: 17,49 $

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh@D0W

Origin'de indirim var. Chrom'da Hola eklentisi ile sorunsuz Meksika girişi yapılabiliyor.

Premium edition kaç lira

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh@D0W

Origin'de indirim var. Chrom'da Hola eklentisi ile sorunsuz Meksika girişi yapılabiliyor.

alıp denediniz mi hocam bazı kişiler meksika alımları fixlendi diye yorum yapmış bolumsonucanavarı nda ? ayrıca premium bf3 deki gibi tüm çıkmış ve çıkacak dlc leri kapsıyor mu yine çünkü final stand dlc sinden sonra ekstra dlc çıkaracaklarını duyurmuşlardı da bende bf4 almayı planlıyorum. birde fifa 15 $39.99 a satılıyor meksikada.

1 TL = 6.3595 meksika pesosu
  • Almayayım almayayım dedim baya direndim ama aldım yine. Umarım sonrasında 10-15 tl daha indirim gelmezde pişman olmayız

Battlefield 4 Premium aldım , 41 lira tuttu.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.