Şimdi Ara

Battlefield 4 Premium Meksika, Tayland, Hindistan, Brezilya (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
29
Favori
111.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend3017

No fue posible completar tu pedido. Vuelve a intentarlo más tarde. [ref. n.º 5052] Más información

bana bunu söyliyip duruyor alamıyom yine

mata putas diyeceksin ya vallahi şu origine :D
  • ghost911 G kullanıcısına yanıt
    canlı supporta mesaj atsanız bence iade ederler
  • beyler hala daha alamadım alabilen varsa kontör şeklinde ödeme yapabilirim. pre editon için konuşuyorum. ayrıca referans olması için daha önce satış yaptığım bir konuyu koyuyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_84003962/f_//tm.htm#84003962
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

No fue posible completar tu pedido. Vuelve a intentarlo más tarde. [ref. n.º 5052] Más información

bana bunu söyliyip duruyor alamıyom yine

Hay böyle işin ya,banada aynı hatayı verdi,sürekli denedim hata vermemeye başladı,üye girişi yaptım,kart bilgilerini girdim tam satın almaya bastım değişik bir error verdi bu sefer,ve yeniden deneyene kadar indirim bitti maalesef.

İşin ilginç tarafı oyunu alamadım ancak kredi kartımdan origin 2 tl civarı bir ücret çekmiş,order a bakıyorum yeni alınan birşey yok,

Kendimi strese soktuğum yetmiyor birde 2 tl den olduk haksız yere.

EA ya durumu anlatsak haksız yere 2 tl çekdiniz desem nasıl bir sonuç alınır ? Sonuçta ortada bir hizmet alımı yok.(2 TL nin hesabımı yapmıyorum ama haksız yere para alımı var,2 tl değil de daha yüksek bir ücret alabilirdi kafasına göre )

2 TL'yi EA çekmiyor banka çekiyor , çok fazla deneme yapınca banka alıyor 1 tl falan. Ben konuşup sormuştum bir ara , sonra kartınıza iade ediyoruz dediler ama iade ettiler mi hatırlamıyorum hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

çok saolasın bide öyle deniyim

Rica ederim

Eğer yapabilirseniz alacaksınız sanırım premium ? Ben alıp almamak arasında kararsız kaldım.Premium takvimi bitmişti,yeniden 1 sene uzatıldı ama herhangi bir hediye filan yok v.s. Battlefield Hardline yolda geliyor,BF4 e yatırım yapmak mantıklı mı sizce ?

Bugün ben de almaya çalışırken şu dikkatimi çekti. "Battlefield 4 Premium Members: New Content is Coming in 2015! Stay Tuned…" BF4 Premium Origin sayfasında üstte yazıyor bu. Demek ki ekstra bir premium olmayak gibi.
    Hardline ile bu seri farklı sonuçta. İnsanlar Bf4'ü tamamen bırakıp Hardline'a geçiş yapar mı bilemem ama oynayan her ikisini de oynar bence. Hem Premium da uzatılmışken aktif oynayan sayısını korur diye düşünüyorum Bf4.

• Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    6.dlc geliyor işte onun reklamı o
  • Dün kardeşim için Chrome+hola eklentisi ile meksika origin üzerinden Battlefield 4 Premium Edition'u 27.99$'a aldım.
    https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/premium-edition

Kredi kartı hata verebiliyor.Paypal ile deneyin sorunsuz alınıyor..
  • ben ilk kez bf alacağım. buradan alınan premium normal oyunun üstüne miekleniyor yoksa ikisinide içeriyor mu?
  • They Killed Kenny kullanıcısına yanıt
    Premium mem. bf4 ünüz varsa premium yapıyor. Eğer bf4 premium edition alırsan bf4+premium beraber oluyor.
  • Arkadaşlar uyguna nereden alabilirim şuanda? Premiumlu halini?
  • Valla bende bf4 premıum edıtıon almayı dusunuyorum ama bır turlu beceremedım meksıka olayını. Şuan tr de 120 tl civarı meksıkada ne kadar.
  • u.f.u.k_XVI kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar bu şekilde. 2015 e girmeden önce 19$ battlefield 4 premium satılıyordu(oyunla beraber). Almadım salak gibi. Şimdi bu parayı vermek istemiyorum
     Battlefield 4 Premium Meksika, Tayland, Hindistan, Brezilya
  • beceremediğim için kızıp originden 102 tl ye aldım hayırlısı :)
  • ekoksoy kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar bu ayardaysa direk originden temiz almak daha mantikli\sanki kar 8 tl ye kadar dusmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crona C kullanıcısına yanıt
    DLC aldım sorun olmadı. 2 gün önce de Brezilya Originden BF Hardline aldım. Paypal ile Standart Edition 80 TL ye geldi almak isteyenlere duyurulur.
  • eyvallah hocam sağolun fırsat bulursam bf4 almayı düşünüyorum şuan yoğunum tekrar teşekkürler haber verdiğiniz için

@Sh@D0W
  • meksika hardlina için US$39.99 durumu bu sizce kaç lira eder
  • Merhaba Ben de premium almak istiyorum.

ucuza nasıl kapatabilirim?
  • Premium şu an meksikada ne kadar arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Premium şu an meksikada ne kadar arkadaşlar
    Arkadaşlar BF4 Pre 12 dolar ben Mexica proxy ile aldım 34tl'ye geldi. Ama dikkat edin! üyelik bilgilerini giriş ekranında Proxy'yi kapatmayı unutmayın.

Bu sayede hem üyelik bilgileriniz hemde ödeme-kredi kartı bilgileriniz proxy üzerinden gitmez. Ben sanal kartımı kabul ettiremedim mecbur normal kartla işlemi yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 22 Haziran 2015; 18:58:23 >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.