Şimdi Ara

Battlefield 4 Premium Meksika, Tayland, Hindistan, Brezilya (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
29
Favori
111.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün almak istiyorum premium sanal kartım ve paypalim var hemen para yükleyip deneyeceğim anlatım için teşekkürler
    Proxyi ne kadar yöntem denediysem degistiremedim lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pagan/Propaganda -- 27 Haziran 2015; 12:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an ne kadar fiyatlar?
  • premium 25$ şuan almayı düşünüyorum bende
  • Çok teşekkür ederim, sayenizde 30 lira'ya Paypal üzerinden güvenli bir şekilde Battlefield 4 Digital Deluxe Edition satın aldım, normal de Origin üzerinden sadece Battlefield 4 alabiliyordum tekrar teşekkürler.
  • BF4 Premium %50 indirimli Meksika originde 12 dolar.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    ilk sayfadaki proksi origin amerika sitesine yönlendiriyor siz nasıl o fiyata ulaştınız?
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Hola ile meksika origine girerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

BF4 Premium %50 indirimli Meksika originde 12 dolar.

Oyunla beraber 17.49 gözüküyor DLC'ler felan ne kadar oluyor
  • Oyunu ben satin aldim tek premium dlc nasil alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an en ucuz 25 dolar sanırım doğru mudur? Keşke 12 dolarda yakalasaydık... Bir daha ne zaman o kadar düşer acaba?
  • K4PTAN kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda düşer. Yeni oyun çıkacak oldu nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

Yakın zamanda düşer. Yeni oyun çıkacak oldu nerdeyse.

Hocam ben öyle çok takip edemiyorum siz edebiliyorsanız bana haber verir misiniz?
  • K4PTAN kullanıcısına yanıt
    Unutmazsam tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

Unutmazsam tabi ki.

Sağolun
  • Türkiye orijin'de şuan %33 indirim var meksikada ne kadar bilgisi olan varmı?

Edit: meksikada 16.74 dolar 51 tl ye geldi paypal ile aldım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoHCi1 -- 26 Ağustos 2015; 22:38:39 >
  • Arkadaşlar oyunu brezilya üzerinden satın almaya çalışıyorum ama kart bilgilerini doldurduğumuz yerde CPF denen zımbırtı çıkıyor. Oraya ne girmemiz gerek? Numara girilebiliyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay7

Arkadaşlar oyunu brezilya üzerinden satın almaya çalışıyorum ama kart bilgilerini doldurduğumuz yerde CPF denen zımbırtı çıkıyor. Oraya ne girmemiz gerek? Numara girilebiliyor sadece.

http://www.fakenamegenerator.com/gen-random-br-br.php
    Burdan rastgele billgilerle doldurdum, ödemeyi geçmiştim. Ama ödeme onaylanmadı. Brezilyadan alınamıyor şimdilik...
  • Verdiğin sitedeki bilgilerden denedim ben de benimkini de onaylamadı. Muhtemelen CPF bilgileri ile Kart sahibinin bilgileri uyuşmadığı için. Neyse yapacak bir şey yok. Oyunu almaktan vazgeçtim şu an için. BF3'e devam. :)
  • Şu an meksika proxysinden girince Battlefield 4 Premium Edition 23 Dolar

Konuda sadece BF4 veya BF4 Premium ayrı ayrı alın yazıyor. Bunu alsam bi sıkıntı çıkmaz heralde. Yine de sorayım dedim
  • meksikada premium 10 dolara inmiş. hola kullanarak paypal ile alabilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.