Şimdi Ara

Battlefield 4 Premium Membership (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: born2bemad

Şu an için yapılacak başka pek birşey yok benim bildiğim. Asker kısmından kendi askerinizin resmine tıklayıp oradan dogtag, künyelerinizi değiştirebilirsiniz. Kendinize amblem yapabilirsiniz vs. Ben de o karbon fiberin haricinden bir bıçak daha gelmişti. Demekki rastgele geliyor.

Dogtag künye falan hepsini yaptım şimdi tek şey oynayıp rütbe atlamak yeni silahlar ve o takvimin günlerini beklemek olacak sanırım :)
  • Ex5kal kullanıcısına yanıt
    Aynen gerisi oynamaya kaldı. Serverlardan düşme sorunu vardı onada bugün yama geliyormuş çözmüşler galiba. Herşeye rağmen beklentilerimin üstünde çıktı oyun uzun bir süre eğlendirecek gibi duruyor.
  • Kim ne derse desin oyun efsane. Multisinde aman sabahlar olmasın.
  • Hocam battlelog nasıl türkçe yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

Hocam battlelog nasıl türkçe yaptınız ?

Google Chorome direk çeviri yapıyor :) ondan
  • Google translate ile yapmış görünüyor chrome tarayıcısında sayfaları direk çevirebiliyorsunuz.

@
    Kaçan Aşık
  • quote:

Aynen gerisi oynamaya kaldı. Serverlardan düşme sorunu vardı onada bugün yama geliyormuş çözmüşler galiba. Herşeye rağmen beklentilerimin üstünde çıktı oyun uzun bir süre eğlendirecek gibi duruyor.

Aynen dedigim gibi yeni başladım benide eğlendircek inş :D
  • Arkadaşlar yukarıda gördüğüm resimlerde battlelogun türkçe olduğu görülüyor bu şuanda da böylemi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex5kal

quote:

Evet premiumlusunuz. Son resimde attığınız yer premium takvim. Bu ileride faydalanabileceğimiz şeyleri gösteriyor.
    Benim dediğim yer battlepacks kısmı. Asker yazan yere tıklayın. Oradan bir sürü sekme çıkacak en sonda battlepacks var.
    Oradan çantaları tek tek açın içinden çıkanları gösterecek size. Onları açınca aktif etmiş oluyorsunuz.

Evet açtım hepsini çok teşekür ediyorum

Battlefield 4 Premium Membership

O bıçağı kullanamıyormuyum başka yapıcak şeyler varmı Araştırmadan direk pre çekip oynamaya başladık :)

Dostum sen sayfayı nasıl türkçe yaptın bende dil seçeneklerinde türkçe yok

• arkadaşlar bf4 premium aldığımız zaman kaç gb veri indiriyoruz...??
  • bugün meksika üzerinden 28 tlye aldim kaçirmayin bence
  • origindede %50 indirimle 25 euroya inmiş...fakat meksika üzerinden 28 tl.ye nasıl aldın..?
  • M1Abrams kullanıcısına yanıt
    dostum nasıl aldığını anlatırmısın acaba origin launcher üzerindenmi yapılıyor vpn değişme işlemi origin.com yani site üzerindemi yapılıyor işlemler
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercan123

dostum nasıl aldığını anlatırmısın acaba origin launcher üzerindenmi yapılıyor vpn değişme işlemi origin.com yani site üzerindemi yapılıyor işlemler

Google chrome'a hola eklentisini kurun. Daha sonra meksika üzerinden origne girin. Ben kredi kartı ile ödemeyi yaparken hata aldım paypal ile ödedim. Zaten meksikada fiyat 12 dolar civarı. Birde ea live chatden %15 indirim isterseniz veriyorlar. 10 küsür dolara geliyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1Abrams -- 4 Nisan 2015; 15:02:23 >
  • M1Abrams kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.