Şimdi Ara

Battlefield 4 Premium Membership

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben dün Battlefield 4 Premium Membership aldım playstore üzerinden 20 TL indirim kodunu kullanarak aldım
    Battlefield 4 Premium Membership Kodunu aldıkdan sonra origin üzerinden kodu onayladım ve hatasız şekilde premiumu yükledim
    Ancak BF ye yeni başladım 3 ü Bile oynamamıştım o yüzden fazla bilgim yok direk 4 e başladım Battlefield 4 Premium Membership Ne işe yaradığına dair
    birşey öğrenmedim cahillik edip araştırmadan aldım bana bir bilgi verirmisiniz
    Battlefield 4 Premium Membership Linki: http://www.playstore.com/#!/oyun/battlefield-4-premium-membership

Buda Battlefield Kendi Offical sitesinden Premium Membership Link: http://www.battlefield.com/battlefield-4/premium

Yardımlarınızı bekliyorum herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex5kal -- 1 Kasım 2013; 8:30:09 >

• sen sadece premium özelliğini almışsın ana oyunu almadan bf4 oynayamazsın oda bi 70 lira felan tabi indirim koduyla onuda alman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4D

sen sadece premium özelliğini almışsın ana oyunu almadan bf4 oynayamazsın oda bi 70 lira felan tabi indirim koduyla onuda alman lazım.

Yok canım kardeşim onu aldım multi oynuyorum zaten ardından premiumu aldım

http://www.battlefield.com/battlefield-4/premium
  • Konu güncel
  • Battlefield premium servisi oyunun genişleme paketlerinin normal süresinden iki hafta önce kullanıcıya ücretsiz olarak sunuyor. Yani oyun için 5 dlc paketi çıkıyor ve her biri yaklaşık 15 dolar filan. Siz bunlara günü geldiğinde ücretsiz ve daha erken sahip oluyorsunuz. oyunda 8-9 harita varken oyun tamamlandığında 20 harita daha eklenmiş oluyor. Özetle full ek paket ve diğer etkinlikleri içinde barındıran bir paket bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Battlefield premium servisi oyunun genişleme paketlerinin normal süresinden iki hafta önce kullanıcıya ücretsiz olarak sunuyor. Yani oyun için 5 dlc paketi çıkıyor ve her biri yaklaşık 15 dolar filan. Siz bunlara günü geldiğinde ücretsiz ve daha erken sahip oluyorsunuz. oyunda 8-9 harita varken oyun tamamlandığında 20 harita daha eklenmiş oluyor. Özetle full ek paket ve diğer etkinlikleri içinde barındıran bir paket bu.

http://www.battlefield.com/battlefield-4/premium anladığım kadarıyla burda 5 paket var China Rısıng , Second Assault , Naval Strike ,, Oragon's Teeth , Final Stand
    ve bu paket zamanı geldiğinde sırasıyla açılacak ve anladığım kadarıyla açıldığı tarihden 2 hafta önce ben kullana bileceğim yani öncelik bende doğrumudur ?

• Konu güncel yardım bekliyorum
  • Erken kullanım avantajlardan sadece biri evet doğrudur, dediğim gibi ekstralarda var. battlepacklere ücretsiz sahip oluyorsun, dlcler ücretsiz geliyor, premium etkinliklerden sende yararlanıyorsun ve dahası vardır. Oyun tek başına oldukça kısıtlı bir içeriğe sahip, Premium bütün içeriği tek seferde sunuyor en önemli özelliği bu.
  • quote:

Erken kullanım avantajlardan sadece biri evet doğrudur, dediğim gibi ekstralarda var. battlepacklere ücretsiz sahip oluyorsun, dlcler ücretsiz geliyor, premium etkinliklerden sende yararlanıyorsun ve dahası vardır. Oyun tek başına oldukça kısıtlı bir içeriğe sahip, Premium bütün içeriği tek seferde sunuyor en önemli özelliği bu.

Anladım suanda sahip olamıyorum ama dimi ? açılmadan 2 hafta önce sahip oluyorum
    ve bende premium olduğunu nasıl öğrenirim playstoreden membership premiumu aldıkdan sonra bana kod verdi kodu arkadaşım origine giriş yaparak onaylattı
    sorunsuz çekilde kod girildi premium suanda bende var ve o 5 paketi suanda kulllanamıyorum açılmasını bekliyeceğiz nezaman açılır bi bilginiz yok sanırım ufak bi
    bilgi verirseniz yeterlidir benim için VE bende premium olduğunu nasıl öğrenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex5kal -- 1 Kasım 2013; 10:04:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex5kal

Anladım suanda sahip olamıyorum ama dimi ? açılmadan 2 hafta önce sahip oluyorum
    ve bende premium olduğunu nasıl öğrenirim playstoreden membership premiumu aldıkdan sonra bana kod verdi kodu arkadaşım origine giriş yaparak onaylattı
    sorunsuz çekilde kod girildi premium suanda bende var ve o 5 paketi suanda kulllanamıyorum açılmasını bekliyeceğiz nezaman açılır bi bilginiz yok sanırım ufak bi
    bilgi verirseniz yeterlidir benim için VE bende premium olduğunu nasıl öğrenirim

Battlelogda premium takvimi açıklanır, her şey o takvime uygun olarak gerçekleşiyor onu takip etmen gerek. Yani premium bir süreç bütün içerikler oyun çıkar çıkmaz sunulmuyor zamana yayıyorlar. Bf3 için her 3 ayda bir yeni bir paket ve ona uygun içerikler yayınlanıyordu. Bunun içinde planlanmış bir süreç var ama detayını bilmiyorum. Bf3 için profil resminin altında premium simgesi oluyordu, bu oyuncunun premium üyesi olduğu anlamına geliyor. Bf4 için nasıl bir uyarlama yapılmış bilmiyorum, muhtemelen onuda origin hesabından kontrol edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 1 Kasım 2013; 10:33:50 >

• quote:

quote:

Battlelogda premium takvimi açıklanır, her şey o takvime uygun olarak gerçekleşiyor onu takip etmen gerek. Yani premium bir süreç bütün içerikler oyun çıkar çıkmaz sunulmuyor zamana yayıyorlar. Bf3 için her 3 ayda bir yeni bir paket ve ona uygun içerikler yayınlanıyordu. Bunun içinde planlanmış bir süreç var ama detayını bilmiyorum. Bf3 için profil resminin altında premium simgesi oluyordu, bu oyuncunun premium üyesi olduğu anlamına geliyor. Bf4 için nasıl bir uyarlama yapılmış bilmiyorum, muhtemelen onuda origin hesabından kontrol edebilirsin.

Şimdi anladım kardeşim çok teşekür ederim Battlelogda premium paketi açıklanmamış suanda sanırım açıklandığında tarihe göre 2 hafta önce erişebiliyorum :)

• Double XP'yi de unutmayın Premium'cular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Double XP'yi de unutmayın Premium'cular.

Ben BF Ye yeni başladıgım için ilk oyunum BF 4 Ne işe yarıyor double XP XP artışı herhalde dogrumudur ve bende açıkmı acaba o premiumu yüklediğim gibi açılıyormu? :)
  • Premium olduğunu anlamak için battlelog dediğimiz kendi profilini gördüğün ekranda isminin yanında siyah üstüne altın renkte P harfi oluyor. Bu varsa premium üyesin demektir. Premium üyesi olarak şu an için ekstradan faydalanabileceğin şeyler battlepackler, premiuma özel dogtaglar. Battlepacklari battlelogta soldiera tıklayıp altta çıkan sekmelerden en sondaki battlepacks kısmından tek tek açarak aktif hale getirmelisin. Bunların içinden silahlar özel aksesuarlar, fazladan xp kazanma boostu, dogtag gibi bonus hediyeler çıkıyor. Normalde bu battlepackler belli levellerde premium olsun olmasın herkese geliyor fakat premiumlara fazladan 3-4 tane özel battlepack veriliyor. Onlardan çıkan hediyelerle biraz daha hızlı yol almış oluyorsun.

İleride çıkacak ek paketler için şu an birşey söylemek çok erken olur. Oyun çıkalı 1 hafta olmadı. Zamanı gelince duyuruyorlar ve battlelog anasayfasında görünüyor zaten.
    O yüzden haberiniz olur yani merak etmeyin. Çıktığı zamanda bir daha para vermeden, premium olmayanlardan önce oynamaya başlayabilirsin.

Double xp yapımcı firma tarafından belli zamanlarda aktif hale getirilen birşey. Onlar açtığında otomatik olarak size uygular birşeyi aktif etmenize gerek yok. Battlepacklerden çıkan xp boostlarda aynı şekilde oyuna girip round bittikten sonra puanınız hesaplanırken bonus xp üstüne eklenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Premium olduğunu anlamak için battlelog dediğimiz kendi profilini gördüğün ekranda isminin yanında siyah üstüne altın renkte P harfi oluyor. Bu varsa premium üyesin demektir. Premium üyesi olarak şu an için ekstradan faydalanabileceğin şeyler battlepackler, premiuma özel dogtaglar. Battlepacklari battlelogta soldiera tıklayıp altta çıkan sekmelerden en sondaki battlepacks kısmından tek tek açarak aktif hale getirmelisin. Bunların içinden silahlar özel aksesuarlar, fazladan xp kazanma boostu, dogtag gibi bonus hediyeler çıkıyor. Normalde bu battlepackler belli levellerde premium olsun olmasın herkese geliyor fakat premiumlara fazladan 3-4 tane özel battlepack veriliyor. Onlardan çıkan hediyelerle biraz daha hızlı yol almış oluyorsun.

İleride çıkacak ek paketler için şu an birşey söylemek çok erken olur. Oyun çıkalı 1 hafta olmadı. Zamanı gelince duyuruyorlar ve battlelog anasayfasında görünüyor zaten.
    O yüzden haberiniz olur yani merak etmeyin. Çıktığı zamanda bir daha para vermeden, premium olmayanlardan önce oynamaya başlayabilirsin.

Double xp yapımcı firma tarafından belli zamanlarda aktif hale getirilen birşey. Onlar açtığında otomatik olarak size uygular birşeyi aktif etmenize gerek yok. Battlepacklerden çıkan xp boostlarda aynı şekilde oyuna girip round bittikten sonra puanınız hesaplanırken bonus xp üstüne eklenir.

Şimdi Hocam ben tam olarak anlamadımda sana söyle 3 tane resim atayım Premium PC yazıyor sanırım Premiumluyum yani kodu hatasız onaylatmısım

ve o sırayla aç dediğin şeyleride açamıyorum 2 gün 1 hafta falan diyor beklemem gerek sanırım

• Ex5kal kullanıcısına yanıt
    Evet premiumlusunuz. Son resimde attığınız yer premium takvim. Bu ileride faydalanabileceğimiz şeyleri gösteriyor.
    Benim dediğim yer battlepacks kısmı. Asker yazan yere tıklayın. Oradan bir sürü sekme çıkacak en sonda battlepacks var.
    Oradan çantaları tek tek açın içinden çıkanları gösterecek size. Onları açınca aktif etmiş oluyorsunuz.
  • quote:

Evet premiumlusunuz. Son resimde attığınız yer premium takvim. Bu ileride faydalanabileceğimiz şeyleri gösteriyor.
    Benim dediğim yer battlepacks kısmı. Asker yazan yere tıklayın. Oradan bir sürü sekme çıkacak en sonda battlepacks var.
    Oradan çantaları tek tek açın içinden çıkanları gösterecek size. Onları açınca aktif etmiş oluyorsunuz.

Evet açtım hepsini çok teşekür ediyorum

O bıçağı kullanamıyormuyum başka yapıcak şeyler varmı Araştırmadan direk pre çekip oynamaya başladık :)

• quote:

O bıçağı kullanamıyormuyum başka yapıcak şeyler varmı Araştırmadan direk pre çekip oynamaya başladık :)

Açtığın bıçağı kullanabilirsin oyuna girince silah seçim yerinden bıçağını değiştirebilirsin. 2 tane farklı bıçak geliyor premiumdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi born2bemad -- 1 Kasım 2013; 11:58:45 >
  • quote:

quote:

Açtığın bıçağı kullanabilirsin oyuna girince silah seçim yerinden bıçağını değiştirebilirsin. 2 tane farklı bıçak geliyor premiumdan.

1 Tane farklı bıçak geldi onuda değiştirdim sanırım herşeyi yaptım sizede teşekür ederim ilgilendiniz.. başka yapmam gereken birşeyler varsa söylerseniz onlarıda yaparım
    bu konu tek bana deil herkesin ihtiyacı olacak gibi me geliyor
  • Ex5kal kullanıcısına yanıt
    Şu an için yapılacak başka pek birşey yok benim bildiğim. Asker kısmından kendi askerinizin resmine tıklayıp oradan dogtag, künyelerinizi değiştirebilirsiniz. Kendinize amblem yapabilirsiniz vs. Ben de o karbon fiberin haricinden bir bıçak daha gelmişti. Demekki rastgele geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.