Şimdi Ara

Battlefield 4 Sık Sorulan Sorular ve Problemler [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
10
Favori
33.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, 3 gün önce battlefield 4'ü yükledim yükledikten sonra da ekran kartı güncellemesini yaptım. Oyunu oynamaya başladım. taki oyunu simge durumuna alıp tekrar açana kadar. bu işlemi yaptıktan sonra oyun durduruldu hatası alıyorum. oyunu acıyorum resume game diyorum oyun videosu geliyor sonra oyun durduruldu hatası alıyorum. bunun çözümü hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydali B kullanıcısına yanıt
    Oyun korsan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbius108

Oyun korsan mı ?

Yok BF4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r9 290 ile istediğim performansı alamıyorum bf4 multide bazen 29 25lere kadar düşüyor. bu regedit muhabbeti sorunu giderirmi ve herhangi bir yan etkisi varmı sisteme zararı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopower

r9 290 ile istediğim performansı alamıyorum bf4 multide bazen 29 25lere kadar düşüyor. bu regedit muhabbeti sorunu giderirmi ve herhangi bir yan etkisi varmı sisteme zararı varmı?

Abi düzelmişti hani dün akşam
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    düzeldi de arada y apıyor özellikle el bombalarının havalarda uçuştuğu yerlerde. eski driveri kaldırmadan önce 30u geçmiyodu :D
  • roccopower kullanıcısına yanıt
    Mantle muhabbetini kullanıyor musun
  • yok o açık değil tam oturmadı diye biliyorum o sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopower

yok o açık değil tam oturmadı diye biliyorum o sistem

Yok abi HD7000 de sorunlu mantle. 290'da düzgün çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok faydalı bir yazı olmuş. Teşekkür ederim.
    Bir sorum var yardımcı olabilir misiniz?
    i7 4770k - gtx780
    logitech g700s farem mevcut.

Bazen acayip takılmalar yaşıyorum oyunda mesela fareyi sağa çeviriyorum ekran donuk donuk geçiyor mesela sağa tıklıyorum 3 saniye sonra nişangaha geçiyor.
    Bunun gibi gecikmeler yaşıyorum.
    Bazı günlerde özellikle güncellemeden önce yağ gibi oynuyordum.
    Sizce problemim ne olabilir ve çözüm için neler önerebilirsiniz?
  • ya abi bf4 limited edition var onu alıdgımda multiplayer oynayabilecekmiyim lütfen cevap yazarmısın ve multiplayere ek ücret veriyorumuyuz ayrı bi konuda daha mapler kısıtlımı ?????? @Morbius108
  • vitona66 V kullanıcısına yanıt
    Başlıkta açıklama yaptım ama yine de anlatıyım , tabiki multiplayer oynayabilirsin içine china rising ek paketi de dahil olması lazım böylece onun haritalarına da girebilirsin , sen sadece diğer 4 ek paketin haritalarına giremiyiceksin onlar kısıtlı olucak , ama normal haritalar + china rising haritaları açık olucak multiplayerda.
  • Beyler bu sistemle bf4'ü kasmadan oynama şansım var mı?
  • emreyyyyy kullanıcısına yanıt
    Bariz kasmaz ama tam olarak akıcı da olmaz çünkü paylaşımlı ekran kartı kullanıyorsun.
  • Soruldu mu bilmiyorum ama bisey soracagim bende bf4 korsan oyun mevcut.Yani sadece singleplayer ne china rising fln hic bisey mevcut deil. Ben Bf4 premium alacagim ttnetin playstoresinden. Oyunu nasil aktif edecegim? Illa oyunun orijinalinide almama gerek var mi? Ve premium aldiktan sonra korsan oyunu silmedn nasil devam edicem indirme islemine?

• Oyunun korsanı pc de yüklü , key satın aldım tekrar indirmek istemiyorum.

Bu konuda çözüm oldukça basittir , Origin programını bilgisayarımıza yükledikten sonra redeem product key diyerek aldığımız key ile oyunu aktif ediyoruz. Daha sonra Originde My Games kısmında oyuna tıklayarak download diyoruz ve 5-10 mb indikten sonra indirme işlemini pause ediyoruz. Oyun eğer değiştirmediyseniz C:/Program Files/Origin Games/Battlefield 4 klasörüne inmeye başlamıştır.

Şimdi bilgisayarımızda önceden yüklü olan crackli dosyayının içindeki her şeyi C:/Program Files/Origin Games/Battlefield 4 klasörüne taşıyoruz , (Dosyayı olduğu gibi değil içindekileri taşıyacaksınız yani , bf4.exe dosyası C:/Program Files/Origin Games/Battlefield 4 klasörü içinde bulunaca)

Bu işlemi yaptıktan sonra Origin programına dönüp indirme işlemi için devam et diyoruz ve bi anda muhtemelen yüzde 95-100 arası bi değere ulaşacaktır , son güncellemeleri kurduktan sonra (1-2 gb) yine Origin programından oyuna sağ tıklayıp repair diyoruz (crack li exe dosyasının düzelmesi için) max 100 mb indirme işleminin ardından işlemimiz tamamdır.

Böyle dediğini yapıyorum ama oyunu nereye indiriyor bulamadım senin dediğin yere indirmiyor.. işletim sitemi win8 x64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sean john -- 28 Nisan 2014; 14:58:58 >

• tamam buldum C:\Program Files (x86)\Electronic Arts diye biyere kaydediyormus 1 saattir arıyorum
  • Öncelikle konuda sorduğun her sorunun cevabı var , yinede açıklıyım . Oyunun orjinalini almadan premium alırsan elinde patlar oyunu oynayamazsın premium sadece ek pakettir. Korsanı silmene gerek yok , origin onu kendi dosyasına kuracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbius108

Öncelikle konuda sorduğun her sorunun cevabı var , yinede açıklıyım . Oyunun orjinalini almadan premium alırsan elinde patlar oyunu oynayamazsın premium sadece ek pakettir. Korsanı silmene gerek yok , origin onu kendi dosyasına kuracaktır.

K.bakma anlayamadim.Yani sadece premium almam yeterlimi? Premium keyi girip korsanin uzerine mi kurulum yapacak origin?¿

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.