Şimdi Ara

Battlefield 4 Sık Sorulan Sorular ve Problemler [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
10
Favori
33.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır yeterli değil. Hem oyun keyini alacaksın hem premium paketi alacaksın. İkisini de alman gerek yani.
  • Orjinal oyunu burdan alsam 2.el bolumunden olur heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium alırsan oynayamazsın . Korsanı unut origin ile korsanın hiç bir alakası yok .Öncelikle oyunu orjinal alıcaksın (tavsiyem kutulu değil key olarak alman) . Origin programını indiriceksin redeem code kısmına keyi giriceksin , oyun üyeliğine eklenicek . Daha sonra download diyerek oyunu indireceksin (kutulu aldıysan cd den kurar). Eğer ek paketleri oynamak istersende ilerde premium alırsın.
  • Arkadaşlar bf4 premium şeklinde aldım fakat originde premium pasif gözüküyor nasıl aktif edeceğimiz hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
  • arkadaşlar BF4 3-4 haftadır girmiyordum sonra 1.03gblık bir güncelleme yaptı fakat Online multiplayer girmeye çalışsam LOADING LEVEL ekranı uzun süre geçmiyor
    yani oyuna giremiyorum daha önce hiç böyle olmuyordu. Bu güncelleme ile ilgili benimle aynı sorunu yaşan oldumu googleda arattım birşey bulamadım. HATADA vermiyor 30 dakika bekledim LOADING LEVEL
    farklı bölümlerde veya boş bölümlerdedede denedim olmadı daha önceki favorilerimede girmedi bu sorunu nasıl çözebilirim
    normal CAMPING modunada giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 8 Temmuz 2014; 17:20:07 >
  • loading ekranını kapatın ve sayfayı yenileyin. banada oluyor bazen premium şeysi falan çıkıyor
  • arkadaşlar çok ilginç bir sorun yaşıyorum.

2 gün önce premium aldım. Sırasıyla second assaultu indirdim. Sonra naval strike a geçtiğimde bir türlü inmiyor. %99 da geliyor sonra %60 a düşüyor direk.. %80 lere geliyor download %20 lere düşüyor kendince. Bir türlü bitiremedi download etmeyi. Sorun nerede arkadaşlar 1 gündür bi dlc yi indiremedim
  • 1 hesap ile 2 tane bilgisayardan sırayla oynuyabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctn.nrgz

1 hesap ile 2 tane bilgisayardan sırayla oynuyabiliyormuyuz?

Aynı anda oynıyamassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufuk_XT

arkadaşlar çok ilginç bir sorun yaşıyorum.

2 gün önce premium aldım. Sırasıyla second assaultu indirdim. Sonra naval strike a geçtiğimde bir türlü inmiyor. %99 da geliyor sonra %60 a düşüyor direk.. %80 lere geliyor download %20 lere düşüyor kendince. Bir türlü bitiremedi download etmeyi. Sorun nerede arkadaşlar 1 gündür bi dlc yi indiremedim

İptal et dragons teeth'i indir daha sonra bir daha naval strike'ı indirmeyi dene.
  • Arkadaslar bf 4 origin game timeye cikti indirdim battlelogdan girdim multiye yuklendi ama acilmadi dondu her seyi denedim dondu resetlemek zorunda kaldim pc yi sistemim win 8 son patchtan sonra 8.1 oldu ya ekran karti deismiyi cift ekrankarti biri intel hd 4000 ezik deieri guzel amd 7670m surekli intelde kalio o uzden acmadi galiba islemcim su dediim gibi ekran kartini biliyonuz 6 gb ram sonra i5 islemci directx 11 neden oyle oldu anlamadim moralim bozuldu yardim edin ama suan oyun game timede yok cok sinirlerim bozuldu bir yardim edin

• S.a bf4 pre üyelik aldım ama oyun originstan süreli iniyor süresiz değil extradan birde oyunumu almam gerek
  • Arkadaşlar BF4 almayı düşünyorum da hazır fiyatı azalmışken ancak şöyle bir sorum olacak BATTLEFIELD 4 DELUXE EDITION aldığım zaman MultiPlayer oynayabilecekmiyim. ? Herhangi bir fark yoktur emi arasında hatta +20 TL fazlallık var ?
  • Ya allah rızası için yardım edin ps3 e batfield 4 aldım. Düşmanları tutturup ateş edemiyorum. Bilgisayardaki fare gibi üstüne getireniyorum. Bu çözümü yok mu bunun sensitvty azalttım gene adamları tutturamıyorjm

• quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

Ya allah rızası için yardım edin ps3 e batfield 4 aldım. Düşmanları tutturup ateş edemiyorum. Bilgisayardaki fare gibi üstüne getireniyorum. Bu çözümü yok mu bunun sensitvty azalttım gene adamları tutturamıyorjm

pratik yapmalısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

Ya allah rızası için yardım edin ps3 e batfield 4 aldım. Düşmanları tutturup ateş edemiyorum. Bilgisayardaki fare gibi üstüne getireniyorum. Bu çözümü yok mu bunun sensitvty azalttım gene adamları tutturamıyorjm

pratik yapmalısın

Oyunu bıraktım. Keske ps3 yerine saglam pc alsaydım. Daha cok zevkli

• beyler oyunda server join diyorum bf 4 çalışmayı durdurdu diyor lütfen yardım lütfen
  • oyunu başlatamıyorum update required diyor
  • Merhabalar dün PC BATTLEFIELD 4 PREMIUM EDITION siparişi verdim
    Açıklamalarında :
    BATLLEFIELD 4 PREMIUM EDITION İÇERİKLERİ Battlefield 4 ana oyun 5 multiplayer genişleme paketi; -China Rising -Second Assault -Naval Strike -Dragon′s Teeth -Final Stand ( bu kış kullanıma açılacak) Server sırasında öncelikli giriş hakkı 12 Bonus altın battlepack Exclusive asker kişiselleştirme araçları, kıyafetler,silah boyaları,amblemler,künyeler Mutliplayer özelliklere ulaşmak için internet bağlantısı gerektirir.
    yazıyor...
    Bu durumda drek cs'yi yükleyip oynayabiliyormuyum yoksa ayrı bir işlem yapmam gerekiyor mu? Hem multi hemde single mod için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Ağca

Merhabalar dün PC BATTLEFIELD 4 PREMIUM EDITION siparişi verdim
    Açıklamalarında :
    BATLLEFIELD 4 PREMIUM EDITION İÇERİKLERİ Battlefield 4 ana oyun 5 multiplayer genişleme paketi; -China Rising -Second Assault -Naval Strike -Dragon′s Teeth -Final Stand ( bu kış kullanıma açılacak) Server sırasında öncelikli giriş hakkı 12 Bonus altın battlepack Exclusive asker kişiselleştirme araçları, kıyafetler,silah boyaları,amblemler,künyeler Mutliplayer özelliklere ulaşmak için internet bağlantısı gerektirir.
    yazıyor...
    Bu durumda drek cs'yi yükleyip oynayabiliyormuyum yoksa ayrı bir işlem yapmam gerekiyor mu? Hem multi hemde single mod için?

cs derken?

Direk oyunu indirip oynayabilirsiniz. Ama DLC'leri ayrı ayrı yükler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.