Bildirim
Battlefield 4 Sık Sorulan Sorular ve Problemler [ANA KONU] (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
düzelttim de nasıl düzelttim bilmiyorum join server dedim oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epic_respawn_tr -- 6 Şubat 2015; 14:37:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: epic_respawn_tr
düzelttim de nasıl düzelttim bilmiyorum join server dedim oldu.
Allah Allah benimki düzelmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornia -- 6 Şubat 2015; 23:13:23 > -
Saçma gelebilir ama oyunu aldığın aynı origin hesabınla battleloga girdiğine eminsin değilmi -
Intel Pentium G3420 3.2 Ghz
4 gb DDR3 Ram
Ati Radeon HD8350 3 gb Ekran Kartı
Arkadaşlar ben bu pc ile Battlefield 4 ü 20 fps ile oynuyorum arada kasmalar oluyor Fps artışı sağlayabilmem için ne yapabilirim ?
Origin Nick: CaptainOnerTR ekleyebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Battlelog sayfasında campaign kısmı var ordan single oynayabilirsiniz
Oradan herhangi bir server ın üzerine gelerek connect dediğiniz zaman oyuna girebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: epic_respawn_tr
Saçma gelebilir ama oyunu aldığın aynı origin hesabınla battleloga girdiğine eminsin değilmi
Galiba bunla ilgili bir sıkıntı var. Ne yapabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornia -- 9 Şubat 2015; 17:08:18 > -
Arkadaşlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama sormak istiyorum.
BF4 sırasında özelliklede oyunu kapatınca Harddisk çılgına dönüyor. Performans takibinden baktığımda HDD nin %98 - % 99 u kullanılıyor. Bilgisyar 5 dk kendine gelemiyor. zaten oyuna girmek en az iki buçuk dk sürüyor. çıkmakta bi dert. var mı bilgisi olan? teşekkürler.
Sistemim
Win 8.1. x64
işlmci intel i5 3.20 ghz
ram 4 gb 1600 mhz
ekrn kartı adm radeon hd 7800 series 2 gb 256 bit
hdd western digital WDC WD5000AZRX 500 gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradoks_61 -- 10 Şubat 2015; 0:46:05 > -
ram 8 gb ye yükselt daha iyi olur.
Arkadaşlar ssd de çok yer kapladığından ötürü sadece single player ve oynamadığım iki adet dlc yi de silip yer açmak istiyorum.Varmıdır bu işin bir çözümü.Klasörleri silmeyi düşündüm ama silahlar ve araçlarda silinir diye korktuğumdan cesaret edemedim. -
Merhaba bir shey sormak istiyorum ps4-te dun battlefield Hardline oynamaya bashladim ama bir turlu nishan alip vurmayi basharamadim, tamam R2 L2 nishan alip vurmak ama boyle dogru degil galiba cunki cok sarpma yapiyor adamlar gelib vurub kaciyor bende tik yok )) optionsta baktim joystick uzerindeki sensora "nisan almak" yaziyor ama chalishmadi galiba, yardimci olursaniz sevinirim
-
arkadaslar Origin Points ile dlc alabilirmiyim battlefield 4 de?_? -
Arkadaşlar windows 10 da bf4 giremiyorum oyuna eklentiyi kuruyo battle log ama izin vermiyor yardım edin -
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: CAVDARCI
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?
Hocam çözdüm sorunu ama uğraşmıştım bayağı chrome kullanıyorum
Tamam -
oyuna girmeye calısıyorum kücük bi ekran acılyıor sag üstte yanıp sönene _ işareti var uzun süre bekliyorum öyle kalıyor multi,capmaign deniyorum nasıl çözebilirim bunu -
Arkadaşlar 2ay oyuna girmedim premium üyeliğim gitmiş kodu giriyorum ama kabul etmiyor nasıl birşey anlamadım.Rütbem levelim silahlarım hepsi gitmiş sıfırdan başladım oyuna ve premium değilim hiçbirşey anlamadım yardımcı olabilir misiniz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X