Şimdi Ara

Battlefield 4 Silahları Açmak İçin Yapılması Gereken Görevler.( Yardım amaçlıdır.) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
28.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

O araca E tuşuna basip bin, sonra F2 tuşuna bas. Böyle bi ekran karsina cikicak(kendi menzilince bi nevi harita) ve.orda düşmanlar ates.falan etiiklerinde.kırmızı kırmızı gözükücek zaten sende orayi bombardimanlarsin.

İlginizden ve verdiğiniz cevaptan dolayı teşekkür ederim.
    M249 Final Duty
    QBZ-95-1 To
    P90
    Bu silahları açmak için son bölümde c4 ü kıza ya da erkeğe vermek gerekiyor ama sadece 1 silah açılıyor 2.silahı nasıl açmam gerekir Multiplayerda.

Alıntıları Göster
    harika kaynak olmuş. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

harika kaynak olmuş. teşekkürler

Alıntıları Göster
    ben de yeni dlc sonrası bir iki silah için ekleme yapayım;

öncelikle bu silahların açılması için dragon's teeth dlc sine sahip olmanız gerekmekte.

unica 6
    sunken dragon haritasında b bayrağına gidip kulenin tepesine çıkarak düğmeyi aktif et. (yerini youtube'dan bakarak bulmuştum.)
    yüzer pozisyonda iken, suda iken 5 kişi öldür.

deagle 44
    unica 6 tabancası ile 20 kere headshot yap.

bulldog
    assault olarak 10 support düşman, 10 engineer düşman, 10 recon düşman öldür.

mpx
    2 adet pdw ribbon kazan.
    chainlink oyun modunda 10 adet bayrak al.
    squad order follewed olayını 10 kere yap. (bunu ben yapmışım ama nasıl yaptım bilmiyorum :)

cs5 sniper
    2 adet sniper ribbon kazan.
    10 kere radio beacon kurduğun yerden sen ya da takım arkadaşlarının spawn olmasını sağla.
    20 kere spot assist yap. (düşmanı görünce r1 e basın, düşmanı işaretliyor. takım arkadaşınız o işaretli iken indirdi mi size puan yazılıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 5 Ağustos 2014; 9:55:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Sağolun hocam estağfirullah :) Silahları açmada size kolay gelsin :)

Hocam ufak bir sorum daha olacak son bölümde her 2 silahı da açamıyor muyuz ? Mutlaka 1 tanesinin mi açılması lazım ?
    M249 Final Duty (Ana Görev) Assignment (Ana hikayede son bölümdeki kararı verip uygulama)
    QBZ-95-1 To Valhalla (Campaign) Assignment (Ana hikayede son bölümdeki kararı verip uygulama)

bro ben son bölümü tekrar oynadım farklı seçim yaptım açılmadı silah. acaba 0 dan başlayıp yeniden mi oyun bitirmek gerekiyor? öyle ise çok saçma ya hiç güzel değil single player. o kadar saaat oyna videolarıda geçemiyosun hele bitiş full cast 20dk falan

• Camping tamamda camping ile açtık diyelim multiye etkisi var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hok2013

Camping tamamda camping ile açtık diyelim multiye etkisi var mı ??

Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

Hayır

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocahmetoguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

Hayır

Teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Recon experti bir türlü acamadım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: tembelpbci

silahın adını tam olarak yazarsan yardımcı olayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tembelpbci

silahın adını tam olarak yazarsan yardımcı olayım.

Alıntıları Göster
    Assault takılıyorum genellikle M412 REX silahım var şuan elimde
    SW40 UNICA 6 DEAGLE 44 Bu üç silahı nasıl alabilirim yapılması gerekenler nedir?

"öncelikle bu silahların açılması için dragon's teeth dlc sine sahip olmanız gerekmekte. " nedir bu dlc umarım birileri açıklayıcı yazar da rahatca alabiliriz en azından yapılması gerekenleri öğrenmiş oluruz.

• Konuyla alakasız ama, gamepad ile bc2 oynarken baya güzel sniperlık yapıyordum tek atışta alıyordum.Şimdi adamlara vuramıyorum bile.Sniper bi arkadaşımız yardım etsin neyi yanlış yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konya

Assault takılıyorum genellikle M412 REX silahım var şuan elimde
    SW40 UNICA 6 DEAGLE 44 Bu üç silahı nasıl alabilirim yapılması gerekenler nedir?

"öncelikle bu silahların açılması için dragon's teeth dlc sine sahip olmanız gerekmekte. " nedir bu dlc umarım birileri açıklayıcı yazar da rahatca alabiliriz en azından yapılması gerekenleri öğrenmiş oluruz.

DLC demek harita toplulugu olarak düşünebilirsin oyunun eklenti paketleridir 2 3 ayda bir haritalar toplulugu yani eklenti paketleri gelmektedir son gelen DLC is Dragon's tur bu eklenti paketi olmadan UNİC deagle mpx vb silahları açmanız mümkün değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z162

Bu mesaj silindi.
    Eyvallah :) Teşekkür ederim @z162
    Anca hafta sonu deneyebilirim :)
  • bende camping ile açılan M249 ve QBZ-95 i açamadim 3 kere bitirdim camping modu ama bir türlü açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

bende camping ile açılan M249 ve QBZ-95 i açamadim 3 kere bitirdim camping modu ama bir türlü açılmıyor
    MP7 için gerekli olanları yazmamışız acaba nedir gereken görevler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

MP7 için gerekli olanları yazmamışız acaba nedir gereken görevler

Alıntıları Göster

burası neresi ya ben oyunu bitirdim ama bu bölümü yapmamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

son bolum, son sahne hocam bu.

• quote:

quote:

hocam son bölümü tekrar geçtim karıyı cehenneme yolladım o sarı assigment ta geldi
    ama battlelog ta gözükmüyor bağlı değilmişim galiba dog tags ler geldi bulduğum ama o gelmedi ne yapmam gerek sabahtan beri baştan oynadım son bölümü

• quote:

quote:

quote:

hocam son bölümü tekrar geçtim karıyı cehenneme yolladım o sarı assigment ta geldi
    ama battlelog ta gözükmüyor bağlı değilmişim galiba dog tags ler geldi bulduğum ama o gelmedi ne yapmam gerek sabahtan beri baştan oynadım son bölümü

Alıntıları Göster
    Ya ben ace 23 un tam olarak nasıl açıldığını anlamadım pack felan gerekiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holes

Ya ben ace 23 un tam olarak nasıl açıldığını anlamadım pack felan gerekiyormu

Alıntıları Göster
    Caspian veya Firestorm'da ki kulelerden 5 adam öldürme. Gol Magnum'u açacağım. Bu kuleler hangi maplarda var, hangi mapta çabuk bitirebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrupi

Caspian veya Firestorm'da ki kulelerden 5 adam öldürme. Gol Magnum'u açacağım. Bu kuleler hangi maplarda var, hangi mapta çabuk bitirebilirim ?

Ikiside kanser eder açan biri olarak söylüyorum en kolay Yöntem tek oyuncu ile Başlayan firestroma arkadaşınla git kule iki farklı takımdan Çıkın ardan 5 kere öldür sonra silah senin,haftaya salya kadar sabrım var dersen ekle beni nickim aynı örgümde haftaya Salı Akşamı yardımcı olabilirim ama muzzle Newark be Rangers Finder açman Lazım silah için ardından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MONOKUMA-CHAN -- 26 Mayıs 2015; 2:23:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.