Şimdi Ara

Battlefield 4 - Son güncelleme pislik olsun diye mi çıkartıldı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çok yenilik geldiği doğru fakat okuduğum bir çok yorumda oyunun bilerek bozulduğu söyleniyor. İnsanları BF4'ten bıktırıp Hardline satın almaya yöneltmek için...

Benimde yaşadığım bir çok sıkıntı var;

Örneğin bu güne dek hiç kill cam hatası almamışken sürekli alır oldum. C4 atıyorum patlamıyor. Sürekli oyun donmaları yaşamaya başladım. Benzeri bir hareketin daha önce BF3'ten BF4'e geçerkende yaşandığı söyleniyor.

EA / DICE ikilisi resmen bıktırdı, bir daha orijinal oyun alırsam ne olayım... Bunlar korsanı cidden hakediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 19 Mart 2015; 19:29:13 >

• Aynen katılıyorum size. Sırf yeni çıkardıkları oyunları aldırmak için yapamayacakları adilik, alçaklık, şerefsizlik, soysuzluk, yüzsüzlük
    , hainlik, insafsızlık, namussuzluk yok onlar da Bu dediklerim ekran kartı şirketleri AMD ve NVIDIA içinde geçerli. [

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de bf4 exe _ appcrash diye hata verip oyundan atmaya başladı sebepsiz yere. herzaman yapmıyor ama tam oyunun ortasında hoş olmuyor. bi de bazen kill cam de kalıyor reDeploy olmuyor. oyundan çıkıp girmen gerekiyor. bu tarz basit hataları nasıl düzeltemezler kaç yıldır hayret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Aynen katılıyorum size. Sırf yeni çıkardıkları oyunları aldırmak için yapamayacakları adilik, alçaklık, şerefsizlik, soysuzluk, yüzsüzlük
    , hainlik, insafsızlık, namussuzluk yok onlar da Bu dediklerim ekran kartı şirketleri AMD ve NVIDIA içinde geçerli. [

geçen gün sırf şer.. ile başlayanı dediğim için 4 gün uzaklaştırma aldım hocam. ubisofta sövmüstüm bende. adamlar sövülmeyi hakediyorlar ama bizim forumda bizi uzaklaştırıyor. hem küfür etmiyoruz ki.doğru şeyleri diyoruz ama yine bizi uzaklaştırıyor dh

• son güncelleme ile resmen oyunun içine etmişler kill camde kalmamı dersin oyundan düşmemi dersin ne istersen var netcode düzeldi deniyor ama ne hikmetse ben hala duvarların arkasına geçince ölmeye devam ediyorum hatta dün akşam oyunda bu sıkıntıyı baya yaşadım hardline almam hayatta para vermem bf3 oynarım daha iyi
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Haklısınız sonuçta doğruları söylüyoruz biz.
  • Flash bang atarsın zıplar zıplar patlamaz, bomba atarsın patlar sesi çıkmaz, c4 patlatırsın tetik 2 sn. sonra ateşler, kill cam 'e söylenecek pek kelime yok.
    Bir de oyunun sonunda oyundaki görüntü donduğu anda herhangi bir uyarı, hata iletisi almadan direk masa üstünde buluyorum kendimi.

Nvidia, amd, intel donanım satsın diye yemedikleri nane kalmadı. Ben Kaç senelik i7-960 işlemcim ile çatır çatır oynuyordum. Hataları düzelttik adı altında her seferinde ağır çekim moduna bağladılar. Senelerdir oyun oynarım bu kadar açıkça insanların sömürüldüğünü aptal yerine koyulduğunu daha önce görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 3 ne zaman çıkacak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az önce yinme bf çalışmayı durdurdu hatası aldım.. Ortada hiç bir şey yokken. Helide dümdüz uçarken dondu...
  • aynn yaw hiç kasmayan oyun oyunu girdikten sonra bi 5 dk kasmaya basladı arada kill cam de sorun çıkıyor kalıyor öle
  • EA bu sektörün en aç gözlü firması ya. Her oyununda var böyle şeyler.
  • Eskisine oranlar çok bug problemiyle karşı karşıya kalıyorum.
  • Bugün Silk Road da tank ile gezerken kaç kez tank ws tank da sıktığım tanklarda vehicle hit vermiyordu.Çalışmayı durdurdu hatası bu aralar sıklaşır oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.