Şimdi Ara

Battlefield 4 Sorun! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: çaylak98

arkadaşın verdiği dosya sayesinde açtım oyunu sağolasın hocam :)

kardeş şu dosyayı bizlede paylaşırsan seviniriz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3RO-P

quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

arkadaşın verdiği dosya sayesinde açtım oyunu sağolasın hocam :)

kardeş şu dosyayı bizlede paylaşırsan seviniriz .

http://www.mediafire.com/download/e74mb0oaje7q148/Battlefied_4_fixed.rar
  • arkadaşlar sa ben yükledim oyunu çok hafif kasma var bilgisayarın özellikleri gayet iyi 128 bit 2 gb ekran kartı i5 3.10 işlemci 8 gb ram var. formatla düzelicek 5 senedir atmıyorum size sorum format attıntan sonra cdle tekrardan yüklenirmi ben cdsini teknosadanaldım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerman35

arkadaşlar sa ben yükledim oyunu çok hafif kasma var bilgisayarın özellikleri gayet iyi 128 bit 2 gb ekran kartı i5 3.10 işlemci 8 gb ram var. formatla düzelicek 5 senedir atmıyorum size sorum format attıntan sonra cdle tekrardan yüklenirmi ben cdsini teknosadanaldım?

5 sene format atmadan nasıl kullandın o bilgisayarı
  • bu sorunu ben MOHW ALIYODUM DÜZELTEMEDİM AMA ŞU SHADER SÜRÜMLERİNİ GÜNCELLEYİN BİDE OPEN GL VAR ONLARI ARAŞTIRIP GÜNCELLEMEYİ DENEYİN
  • Merhaba arkadaşlar.
    Benim sorunum battlefield 4 oynarken oyunda kasma oluyor ve kapanıyor. kapandığında direct x hatası alıyorum. memory ile.

işletim sistemim. windows 7 home basic 32 bit
    4 gb ram (3,5 gb kullanılabılıyor)
    nvidia geforce 460 SE
    quad core 2,83 ghz işlemci

battlefield 3 te karşılaşmıyordm. battlefield 4 u oynadıktan bir süre sonra dirext x hatası vererek donuyor. ne yapmaıyım? bilgisayarımda donanım değişikliği mi yapmalı ? bu arada oyunun 6 günlük sürümünü kullanıyorm.

yardımlarınız için teşekkürler...
  • Öncelikle windows 8.1 pro x64 kur mutlaka 32 bit işletim sistemi kullandığın için Ramin tamamını kullanmıyor pc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 4 Ocak 2015; 14:09:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.