Şimdi Ara

Battlefield 4 Sorun!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar öncelikle herkese iyi forumlar. Sounum şu; oyunu kurdum "DirectX function "device-> Create Buffer ( & dx Desc,0, &buffer->m_buffer)" failed with E_INVALIDARG (AN invalid parameter was passed to the returning function.") GPU: "ATI Radeon HD 4800 Series" Driver 13.1" (8.97.100.7-121116a-16540C-ATI) şeklinde bir hata alıyorum Driverlarım güncel sistemim asus p5q pro anakart işlemci intel core 2 duo e7300 2.66 GHz ekran kartı ati hd 4850 sorunu nasıl çözebilirim kaldım böyle

• Bende de problem var ya kurdum oyunu , crack klasöründe 2 tane dosya vardı bf4_x86 ve bf4 diye sonra oyunun olduğu yere attım bunlar her nyse sonra bi açayım dedim oyunu hiç tepki yok :S anlamadım giitti her ssey yolunda gibiydi :S
  • Sorunu bilen duyan kimse yok mu?
  • Beyler umutla falan beklemeyin. Ben oyunu premiumuyla sipariş ettirdim şuzamana kada bunun yüzünden oynayamadım oynayamıyorumda. HD 5000 serisi ve altında ekran kartı olanların %98'i çözemiyor bu sorunu.
  • Teşekkür ederim cevap için herhalde bunun için bir güncelleme vs. birşey gelmesi zaman alacak sanırım.
  • yahu ne umutlarla indirmiştim aynı hata bende de var sorun güncelleme ile mi giderilir ki
  • driver sürümün eski sanırım driver güncellemen gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    mafia 3 kasma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pc'de hem intel grafik 3000 hem de radeon hd 6470m var hatada intel yazıyordu en son sürümü yükledim ama sonuç aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: curaly

pc'de hem intel grafik 3000 hem de radeon hd 6470m var hatada intel yazıyordu en son sürümü yükledim ama sonuç aynı

geçişli grafikleri kapatın sorununuz çözülür hem o kart ile lowda bile oynayamazsın anca 640x480 de felan oynarsın ondanda bişi anlayamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4D -- 3 Kasım 2013; 22:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4D

quote:

pc'de hem intel grafik 3000 hem de radeon hd 6470m var hatada intel yazıyordu en son sürümü yükledim ama sonuç aynı

geçişli grafikleri kapatın sorununuz çözülür hem o kart ile lowda bile oynayamazsın anca 640x480 de felan oynarsın ondanda bişi anlayamazsın.

onu da denendim bios ekranında ''switchable graphics mode'' diye bi şey olması lazım o da gözükmüyor ayrıca can you run it testinde medium ayarlarda oynatabilir gözüküyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B4D

quote:

onu da denendim bios ekranında ''switchable graphics mode'' diye bi şey olması lazım o da gözükmüyor ayrıca can you run it testinde medium ayarlarda oynatabilir gözüküyor

o testlere inanma bendede aynı ekran kartından var açmıyor oyunu yani boşuna heveslenme novadan masaüstü toplayıp siparişini verdim onumuzdekı hafta ıcınde gelırler kuruluma heralde bi oyun zevkımız vardı onunda ıcıne etti dice oyun hayvan gibi kasıyor 10 fpsnin üzerinde oynayamazsın o kartla.

• eğer orjinal deil ise oyunun benimde başıma gelmişti ama düzelttim sorunu ve başkalarıda faydalansın diye paylaştım çözümü reloaded version için :https://www.youtube.com/watch?v=-WAC_Lnon8Y. Origin olan versionu içinde yapmak isterim ama orjinal alamıyorum malesef.

++ 4850'de 1600x900'de Ultrada hiç kasmadan oynaya biliyorum azcık overclock yetior bunuda kasıyor diyenler için söyliyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanift

eğer orjinal deil ise oyunun benimde başıma gelmişti ama düzelttim sorunu ve başkalarıda faydalansın diye paylaştım çözümü reloaded version için :https://www.youtube.com/watch?v=-WAC_Lnon8Y. Origin olan versionu içinde yapmak isterim ama orjinal alamıyorum malesef.

++ 4850'de 1600x900'de Ultrada hiç kasmadan oynaya biliyorum azcık overclock yetior bunuda kasıyor diyenler için söyliyim dedim

Teşekkür ederim kardeşim eve geçtiğim de bir deniyicem ki bence işe yarayacak şimdiden teşekkür ederim çok sağol :)

• quote:

eğer orjinal deil ise oyunun benimde başıma gelmişti ama düzelttim sorunu ve başkalarıda faydalansın diye paylaştım çözümü reloaded version için :https://www.youtube.com/watch?v=-WAC_Lnon8Y. Origin olan versionu içinde yapmak isterim ama orjinal alamıyorum malesef.

Arkadaşın verdiği link benim sorunumu çözdü oyuna girdim ama bu seferde başka bi sorun ortaya çıktı oyuna girerken loading kısmında çalışmayı durdurdu hatası veriyor bu seferde...

• quote:

quote:

Arkadaşın verdiği link benim sorunumu çözdü oyuna girdim ama bu seferde başka bi sorun ortaya çıktı oyuna girerken loading kısmında çalışmayı durdurdu hatası veriyor bu seferde...

Link calismiyor. Reloaded cozumu nedir bi zahmet bilgi verir misiniz lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben videonun altında ki linkten indirdim link gayet iyi çalışıyor inen rar'dan dosyayı çıkartıp oyunun olduğu dizine attım sonra o attığım exe'yi çalıştırdım bu hata düzeldi benim sürümüm de reloaded
  • quote:

linkler çalışıyor beyler dün denedim oyunu da çalıştırdı sıkıntısız oynayabiliyorum. Emeğine sağlık kardeşim çok teşekkürler.

• Oyun cok problemli gibi duruyor.Açana kadar 2 sorunla karşılastım, actıktan sonra easy secip oyuna giriyorum sesler yazılar falan geliyor map geliyor bu seferde :S
  • Boşuna herkesin dediklerini deneme. Oyun çıktığından beri her şeyi yaptım hala aynı hata. Dice'dan patch beklemek en iyisi.
  • arkadaşın verdiği dosya sayesinde açtım oyunu sağolasın hocam :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.