Bootloader kilidi açma sorunu
Arkadaşlar merhaba, 1 hafta önce cumartesi mi 10t cihazını yurt dışı kayıtlı olarak aldım. İmei işlemi için ilk önce bootloader işlemi yapmak istedim mi hesabımı girip geliştirici seçeneklerinden hesabımı ilişkilendirdim. Bugün kilidi açmak için telefonu kontrol ettiğimde geliştirici seçeneklerinin kapandığını gördüm. Neyse tekrar geliştirici seçeneklerini aktif edip telefonu hesabımla yeniden ilişkilendirdim. Mi unlock programına fastboot ile bağladım hesabımı girdim unlock seçeneklerini tıkladıktan sonra yine en başa döndü 168 saat verdi. Telefonun geliştirici seçeneklerinin kendini kapatıp en başa dönmesinin sebebi nedir? Telefonu ilk günden beri aktif olarak kullanıyorum ara ara bu seçenek kapanıyor, ben tekrar açıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
50-55k arası araç tavsiyesi
Başlıkta da belirttiğim gibi bütçemiz kısıtlı. Antalya merkezde ikamet eden babam için klimalı lpgli araç arıyoruz. Kafamızda net bir marka/model yok. Yakıt cimrisi mümkünse klimalı bir araç arıyoruz. Bütçemize göre görece yaşını almış arabalar var, çok titiz davranmasak da masrafıyla üzmeyecek arabalar arıyoruz. Al-satçı değiliz bu yüzden almışken en iyisini bulmaya çalışıyoruz. Bu işlerden anlayan abilerimden kardeşlerimden tavsiye bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bir Garip Pil Sorunum Var Yardım Lütfen!
|
|
Max. 40 bin bandında araba tavsiyesi YARDIM
|
İnstagramda bir acayip sorunum var
|
|
|
|
Düşük güç modu hakkında bir sorum olacak
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 440
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18.138 (Bu ay: 350)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar