Şimdi Ara

BATTLEFİELD 4 SORUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ AKSAMLAR ARKADASLAR NEREDEYSE OYUNU ALDIGIM GÜNDEN BERİ SÜREKLİ HATA İLE KARSILASIYORUM BİLGİSAYARI YENİLEDİM YİNE CÖZÜM OLMADI SORUN İSE COK FAZLA

MESELA YENİ SORUN BATTLEFİELD 4 Ü REPAİR DEDİKTEN SONRA OYUNDA NE PLAY TUSUNUN NE İNSTALL TUSUNUN GELMEMESİ VEYA OYUNUN UNEXPECTED ERROR VEREREK YÜKLENMEMESİ

SANIRSAM BU OYUN HİCBİR ZAMAN DÜZELMEYECEK.

• oyunu tamamen indirdiniz mi birde pc özelliklerini yazabilir misiniz. oyun içerisinde gelen gerekli kurulumları yapmalısınız. punkbusteri güncellemelisiniz vs vs
  • Oyunu tamamen indirdim xpacklerle birlikte yaklasik 47 kusur gb,punkbuster directx hersey guncel ekran karti sururmum guncel 8 gb ram intel i 3770 islemci ati radeon r9 290 trix ekran karti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorununun cozumunu bılıyorum online isen hemen bana ulaş
  • Sorun degil bilgisayara w8 yukleyince cozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyleyse tekrar bu sorunu yaşayan olursa diye üşenmeden yazayım.
    oyun originde yanılmıyorsam sendede beyaz olmuştur üzeri
    bunun nedeni oyun exe çalışmıyor olsada origin in sisteminde seni hala oyunda görüyor olması farklı origin hesabı girsen yada senin hesabına başkası girsede oyuna rahatlıkla erişebiliyor fakat kendi hesabında sen oyuna erişemiyorsun
    bununla ilgili olarak ea nin canlı bağlantısı herzamanki gibi işe yaramıyor tek çözümü ise
    oyunun dosyalarını yedekle
    origin i sağ tıkla unistill de
    sıldıkten sonra
    yeniden oyunun yedekledıgın klasoru
    origin - Application settings - advanced ve en ustte cıkan bolumde change diyerek yeni klasoru secıp indir dediğinde oyunu görüp install etmeye başlar format sız çözümüde bu şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.