Şimdi Ara

Battlefield 4 te Yeniyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni sistem topladım ve ilk iş bf4 almak oldu. Bugüne kadar cs ve knight online dan ibaret olan oyun geçmişim sebebiyle oyun karışık gelmekte.Henüz premium almadım bu şekilde girebildiğim serverlarda oynuyorum ama bildiğiniz counter kafasında oynuyorum, oyun hakkında yeni başlayan birinin bilmesi gerekenleri siz tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek isterim, oyun çok zevkli ama ben birşey bilmiyorum.

• Karışık birşey yok aslında. team dead modunda oyna çabuk alışırsın oyuna ve hızlı level atlarsın. Hemen büyük haritalarda oynama. Test range bölümü var tüm silahları, araçları, tankları ,helikopterleri ,jetleri deneyerek alıştırma yapıp öğrenirsin kullanmayı. Son olarak bazı silahlar kilitlidir onları açmak için uzun bir süre oynaman gerekiyor. assgiment görevler var, bazı özel silahlar için onları tamamlaman gerekiyor. Mutlaka premium satın al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    evet team deathmatch a geçtim, diğerleri zorluyor :) bahsettiğin görevler nedir, nasıl alıyoruz onlar hakkında bilgim yok, premium un avantajları nedir ondan da bahsedermisin sana zahmet
  • Melankoli4 M kullanıcısına yanıt
    Kilitli silahların ismini youtube ye yazarak nasıl açıldığını izleyebilirsin. Premium avantajı çok, toplamda 5 DLC paketi, yeni güzel haritalar, yeni silahlar, yeni tanklar, uçaklar, yeni dogtaglar yeni künyeler, hızlı level atlamak için xp boostslar ve daha fazlası var. Yani premiumsuz bf4 fazla keyif vermez.premium aldığında ayrı ayrı DLC satın almana gerek kalmaz. çıkmış ve çıkacak olan tüm DLC lere premium ile ücretsiz sahip olursun

indirime girmiş alayım bakalım, sardı beni bf4 ama hala baya bi şey bilmiyorum, counter oynar gibi oynuyorum :)

üstad bu puanları topladıkça silahların özellikleri otomatik silaha yükleniyor mu benim yapmam gereken bir şey var mı

edit: aldım bu arada premiumu 24.99 dan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melankoli4 -- 4 Nisan 2015; 21:35:51 >
    Aslında bana sormanıza bile gerek yok. Googleye bf4 oynama rehberi diye aratsanız tüm sorularınızın cevabını bulursunuz. Ayrıca battlefield 4 cs gibi oynanmaz farklı bir takım oyunudur aslında. Piyade olarak oynamak güzel. Oynadığınız silahlara zamanla eklentiler açılacaktır bunlar; dürnün, lazer ışığı, fener lambası vb. Madem premium aldınız öncelikle mutlaka yapmanız gereken battlelog a girim soldier > battlepack menüsüne gelip eklenen tüm battlepackların, tümünün üzerine tıklayarak açın. Tahmini hepsini açmanız 15 - 20 dakikanızı alır. Ama mutlaka açın onları ekstra şeyler var size lazım olacak, özellikle hızlı rütbe atlamanız için xp boosts gerekecek.

pre almadan önce baya birikmişti açtım onları, pre aldıktan sonra başka battlepack gelmedi
    Gelmesi lazım kontrol et.

sonradan gelmiş, ya ben şunu anlayamadım, her yeni açılan silahın kitleri için o silahı uzun süre kullanıcakmıyız, yeni silah açılıyo dımdızlak hiç bir kiti eklentisi yok..
    Evet her açılan silahın kitlerini açmak için o silahla uzun süre oynamanız gerekir. Ama hiç uğraşmadan tüm silahları ve eklentileri açmak için ücretli kitpacklar var. Ama boşuna para vermeye gerek yok. Oynayarak açmak en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 6 Nisan 2015; 19:43:18 >
    hocam bir de şunu sorayım sana, pre aldıktan sonra dlc leri yükledi, ben multi nin yanında arada singleı da oynuyorum ve single bitti, bu dlc ler sadece multi için mi
    aynen öyle, zaten oyunun mult kısmı değerli
    DLC ler sadece multi için. Multi oynayın daha zevkli.

• eyv arkadaşlar, team deathmatch te yardırıyorum, genelde ilk 3 te oluyorum, maplere alışırsam daha da iyi olucak artık ilerde geçerim diğer türlere, şimdilik deathmatch yeterli :) sanırım bu dlc lerdeki mapler deathmatch te yok..
    Deathmatch bir oyun modudur. tüm haritalarda ve dlclerde mevcuttur. Diğer modlar içinde geçerlidir.

üstad assault sınıfında başladık öyle devam ediyoruz, şuan 5. seviye oldum ama acaba bunda mı devam etmeliyim kararsızım
    Şimdilik o sınıfta oynamaya devam et. Sonra Recon. Support, Enginer, sınıflarına geçersin. Oyuna iyice alışmaya bak.

tamam öyle yapayım hocam, dün battlelog u karıştırırken assignment ları gördüm, onlarca var, orda benim sınıfımda olanlara track mi diyeyim
    her assigement için ayrı ayrı yapılması gereken görevler var. Bazıları kolay bazıları zor. Youtubede var onları izleyerek yapabilirsin.

lvl 9 a doğru gidiyoruz, dikkat ediyorum benim gibi tek tük var herkes almış başını gitmiş :) ama assault ta famas ve aug3 ü açtım onlar iyi gidiyor, zaten team death te çok ta özelliğe ihtiyaç yok, bi ara youtube dan izleyeyim bakayım dediğin gibi hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.