Açmayı başardım ama açınca dertler bitmiyor (muş) :)
Bu seferede 20 kişi öldüreceğiz ve + olarak China Rising'de bomber alıp 3 kişi öldüreceğiz ki patlatabilme özelliği açılsın.
Hazır mevzuyken soralım; kaç tane alabiliyoruz? Ben bir deneyeyim ve sadece 1 atışlık hakkımız varmış? Ben mi bir şey yanlış yapıyorum? Şu offensive, deffensive vs. bir şeyler var, onlardan hangisini seçmemiz lazım
Hocam bu söyledikleriniz nerede yazıyor yani hangi assignments ?
Uchiha Itachi.
kullanıcısına yanıt
Silver Assignments'larda I'm Dynamite diye bir tanesi var, onda yazıyor. Air Burst açılıyormuş. Bu da Ucav'ı hedefe vardığında patlatabiliyormuşuz (fare ile) Aksi takdirde sadece çarpıyor ve etkisi kadar hasar veriyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: cybernoid
Silver Assignments'larda I'm Dynamite diye bir tanesi var, onda yazıyor. Air Burst açılıyormuş. Bu da Ucav'ı hedefe vardığında patlatabiliyormuşuz (fare ile) Aksi takdirde sadece çarpıyor ve etkisi kadar hasar veriyormuş.
Sayenizde onuda hallettim teşekkürler :)
Burda amma zirzop tipler var ya... Önemli sayılacak bir bilgi veriyoruz, adam eksiliyor. Ezik çok memlekette.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme