Şimdi Ara

BATTLEFİELD 4 UCAV İÇİN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.BF4 oyuncusuyum fakat ucav ı acmak istiyorum bir türlü acamadım.Bir oyunda minimum 5 kill toplam 15 kill ucak killi almam lazım.Bana yardım edebilecek arkadaslar var mı?Eğer oluyorsa boş bi serverde denememiz olumlu olur mu?

• air superiority servera gir alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

air superiority servera gir alırsın

giriyorum 3/1 yaptım cok cok zor ya
  • çağatay hocam bende yapmak istiyorum.haberiniz olsun pm attım
  • Aynen arkadaslar ucav icin bende yardim isticem jetle kill almak benim icin bir mucize cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kankatree kullanıcısına yanıt
    pm attım hıcam
    nefret edıyorum ucaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

pm attım hıcam
    nefret edıyorum ucaktan

Dün o kadar çabaladım ki 0 12 giderken şuan 10 12 falan gidiyorum o derece geliştirdim kendi mi İlginiz için hepinize teşekkür ederim.Yardıma ihtiyacı olan varsa hesabının linkini atsın yardımlaşalım

• quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

Aynen arkadaslar ucav icin bende yardim isticem jetle kill almak benim icin bir mucize cunku

daha bıtıremedık o gorevı :P
    ben uçakla air superiority en az 500 kere oldum bu görev ıcın ancak 35 kışı alabıldım :)
    dahada açamadım ucav'ı :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havana_Brown

quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

Aynen arkadaslar ucav icin bende yardim isticem jetle kill almak benim icin bir mucize cunku

daha bıtıremedık o gorevı :P
    ben uçakla air superiority en az 500 kere oldum bu görev ıcın ancak 35 kışı alabıldım :)
    dahada açamadım ucav'ı :P

ben hiç kill alamadım giriyorum 0-16 sinirlenip çıkıyorum
  • biz açtık bir hevesle arada takılıyorum silk road da zevkli oluyor fakat 40 sanıyeden önce yenilemıyor supporttan
  • Cagatayilmaz C kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşım bende aynı dertten ölüyom açamadım şu ucav ve bow denen silahları . ucav açmak için sadece jet ile bir oyunda 5 kişiyi öldür ve bunu 3 kere yap seçeneği kaldı . karşılıklı gönüllü ölmeye razıysan psn de ekle adım gardiyan33
  • arkadaşlar bu arada 15 kili air superiority oyununda yapmak zorunda değilsiniz . jet ile herhangi bir haritada bir oyunda 5 kil yapmamız gerekiyor ve bu 5 kili 3 ayrı oyunda yapmamız gerekiyor . air superiority oyununda jetlerle kapışmaya gerek yok . jet kullanabiliyorsan gir herhangi bir haritaya atla jete vurabiliyorsan heli yada yerdeki yayayı vur 5 kişi öldür . ben yapamıyorum jete biner binmez hemen pro olan biri jetle beni düşürüyor 1 dakika havada kalmama izin vermiyorlar ki ŞU UCAV ı açayım . gardiyan33 ekleyin birbirimize yardımcı olalım
  • Ben ucav i da actim bow uda.Ucavi hallederiz ama bow cok zorlar.Ama normal oynayarak bowun neredeyse %80 hallederiz.Dog tagslari da hallederiz

Edit: nickim TRCacaAbi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagatayilmaz -- 30 Kasım 2014; 12:40:06 >
  • akşam eve gidince ekliyecem . sadece silah açmak için değilde beraber oynamak için ekleyebilirim . ucav ı açmada yardımcı olmak istersen sıkılıbilirsin çünkü jeti kullanamıyorum biraz uğraşmam gerek . herneyse bu oyunu gerçekten seviyorum . oyunda görüşmek üzeresaygılar sevgiler
  • Yok tabiki yardim ederim size

• Hort olcak ama yok arkadaş mümkün değil ya mouse la mı çok zor anlamadım ben artık.Noob swsine giriyorum sırf uçak olan orada 100 üstü adamlar ezip geçiyolar valla kafayı yicem.
  • Açmayı başardım ama açınca dertler bitmiyor (muş) :)

Bu seferede 20 kişi öldüreceğiz ve + olarak China Rising'de bomber alıp 3 kişi öldüreceğiz ki patlatabilme özelliği açılsın.

Hazır mevzuyken soralım; kaç tane alabiliyoruz? Ben bir deneyeyim ve sadece 1 atışlık hakkımız varmış? Ben mi bir şey yanlış yapıyorum? Şu offensive, deffensive vs. bir şeyler var, onlardan hangisini seçmemiz lazım
  • Arkadaslar premium gorevleri 2 kisi ile yapilabiliyormu?

• Ucav bende açık benim de merak ettiğim soru şu kullandıktan sonra ucavı bekleme süresini azaltacak bi kit yok mu veya hemen ucavı alabileceğimiz bi şey

• kolpaciino kullanıcısına yanıt
    Hayır 45 saniyede bir yenileniyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.