Şimdi Ara

Battlefield 4 ün grafiklerinin 1 den güzel olması...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iki oyunuda bütün ayarlar full seviyede oynadım battlefield 1 in grafikleri daha pastel ve çocuksu geldi battlefield 4 sanki daha gerçekçi gibi sırf bu yüzden oyundan sogudum. Acaba benim pc ayarlarında mi sıkıntı var yoksa bu pastellik herkesde var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah çarpar
  • Birkaç ay önce BF3-BF4-BF1 hepsini denemiştim. Battlefield 4 bence en kötüsü. Grafik kalitesi olarak BF3 ile neredeyse aynılar zaten. Battlefield 1 ise çok çok çok önde, karşılaştırılmaları imkansız.
  • Senin pc ayarlarinda sikinti var kardes

• Grafikleri birbirine çok yakın zaten ikiside aynı engine de yapıldı ama hiç oynamamış birine göstersen BF 1 in daha yeni olduğunu ayırt edebilir. Pastellik konusunda, Overwatch/TF 2 felan oynadıysan onlara kyasla bu oyun cidden gerçekçi.Şu an ki jenerasyonda gelinebilecek en gerçekçi nokta bu olabilir. BF 1 in renk şeması ve grafikleri biraz daha cinematic olduğu için sana öyle gelmiş olabilir ama fiziğiyle olsun animasyonlarıyla olsun BF 1 her türlü daha önde bence.
  • Sanırım son güncelleme ile grafiklerde bariz bir düşüş olmuş.

Yoksa imkanı yok BF4'den iyi olmasının,hele o çamur,yağmur,yansıma efektleri beni benden almıştı ilk gördüğümde.
  • Patlama efektleri olsun veya yıkilabilir çevre silahlardaki çamurlar falan bf 4 den kat kat iyi özellikle ilk bölüm bu takla oynadığımız bölümlerde grafikleri hayret etmiştim gerçekten mükemmel geldi fakat daha sorna özellikle Çanakkale nin ikinci oyununda gerek evler gerekse çimler aşırı pastel geldi bana yani o kadar abartılıgi gibi bariz bir fark göremedim bf4deki silahların eklentilerindeki patlama efektleri falan sanki daha iyi gibiydi

• PC de BF 1 muazzam (gtx 980ti ile) PS4 Pro'da ise BF 4 bende tam bir hayal kırıklığı yarattı.. Kaplamalar ve oyunun çok tırtıklı olması.. Benim tv de falan mı bir sorun var acaba ? Gerçi 1080p monitöre taktığımda da tatmin olamadım malesef...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.