Şimdi Ara

Battlefield 4 Update sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BF4 giremiyorum sürekli update istiyo. Dün gerekli update işlemini yaptım fakat hala update istiyo. Güncellemeye tıklayınca origini açıyor fakat hiç bir update işlemci başlamıyorum. Saçma sapan bi hatayla karşı karşıyayım lütfen yardımcı olun.
    Sorunu youtube kanalıma yükledim sizlerle paylaşayım izlerseniz daha iyi anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom Assassin -- 21 Mayıs 2014; 14:03:35 >

• origindeki oyununa sağ tıkla check for updates de
  • Arda ML kullanıcısına yanıt
    hemen deniyorum hocam
  • Arda ML kullanıcısına yanıt
    hocam malesef yine aynı sonucu alıyorum
  • origin uygulamasini silip tekrar yukler misin? ayrica battlelogdan cikis yapip origin yuklendikten sonra tekrar girip dene istersen
  • Teşekkür ederim öneri için sorun çözüldü dostum Şimdi buraya nasıl çözdüğümü yazmak için girmiştim.
  • Arkadaşlar sorun çözüldü. Benim gibi problem yaşayan arkadaşlar için nasıl çözdüğümü yazıcam.

Önce origini açıp my games kısmından oyuna sağ tıklayıp repair install diyoruz. Origin tüm oyun dosyalarını tarıyor ve ardından eksik olan dosyaları download ediyor. İşlem bittikten sonra oyuna girebilirsiniz. Umarım sizde de işe yarar
  • Kesinlikle DICE benle kafa buluyor. Şimdide China Rising haritalarına giremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-R-a

Kesinlikle DICE benle kafa buluyor. Şimdide China Rising haritalarına giremiyorum.

china rising paketini download etmeni istiyor sanırım eğer o paket olmasına rağmen download etmeni istiyorsa o zaman işler biraz karışır demektir

• VEGETTO kullanıcısına yanıt
    Malesef Download etmeme rağmen download istiyor. Bi sorunu çözdüm diğeri başladım ben bu dice'ın ......... Bi ton para bayılıyon premium alıyon sonra sürünüyon
  • kardes ben sorunsuz oynayanlardan biriyim bende bu tarz seyler yasanmadi onemli olan diger noktada yeni mi aldin oyunu?

cunku bitane 800mb lik patch sonrada 4gblik china rising indirmen lazim, senin indirdigin dosyalarda 4gb civari bir eklenti var miydi?
  • Vardı hocam tüm update'ler tamam bende. Bu arada sorunu çözdüm yine bi arkadaşım sağolsun. Yazıcam çözümü buraya birazdan :)
  • Arkadaşlar sorunun çözümü basitmiş. Öncelikle masaüstüne bir metin belgesi açıyoruz. Açtığımız bu belgenin içine şunları ekliyoruz;

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 4\Xpack1]
    "Installed"="True"

Ardından belgemize farklı kaydet diyip bir isim veriyoruz (verdiğiniz ismin bi önemi yok ben abc yazmıştım) ve sonuna .reg yazıyoruz. Yani abc.reg isminde bir belgemiz oluyor. Daha sonra bu belgeye çift tıklayıp gelen uyarıya evet diyoruz. Bir uyarı daha geliyor ve onada tamam diyoruz. Bu kadar arkadaşlar sorun çözülmüş olmalı. Ben bu şekilde çözdüm, umarım sizde de işe yarar

@Silent6 dostum sayesinde çözdüm, ondan alıntıdır

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom Assassin -- 18 Aralık 2013; 20:44:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom Assassin

Arkadaşlar sorunun çözümü basitmiş. Öncelikle masaüstüne bir metin belgesi açıyoruz. Açtığımız bu belgenin içine şunları ekliyoruz;

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 4\Xpack1]
    "Installed"="True"

Ardından belgemize farklı kaydet diyip bir isim veriyoruz (verdiğiniz ismin bi önemi yok ben abc yazmıştım) ve sonuna .reg yazıyoruz. Yani abc.reg isminde bir belgemiz oluyor. Daha sonra bu belgeye çift tıklayıp gelen uyarıya evet diyoruz. Bir uyarı daha geliyor ve onada tamam diyoruz. Bu kadar arkadaşlar sorun çözülmüş olmalı. Ben bu şekilde çözdüm, umarım sizde de işe yarar

@Silent6 dostum sayesinde çözdüm, ondan alıntıdır

Edit: İmla

Vallahi helal olsun hocam. Sorunu az önce yaşadım ilk sorunu yaşadım kendiliğinden çözüldü. Fakat takdir ediyorum böyle yazmanız iyi bir şey eğer hatam olursa direkmen buradan bakacağım teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.