Şimdi Ara

Battlefield 4 - Yeni hileler - Yeni lamerler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hiç isyan etme bu çocuklar zengin bebeleri 100-200 dolar hileye para veriyorlar dice'ın elemanları bu hileleri satanlar bunları banlasalar büyük bir oyuncu kitlesini kaçırırlar yüzlerce var çaktırmadan hile kullanan bu devran böyle gelmiş böyle gider bensaan bi server verim rush seviyorsan sıkıntısız bi yer
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/e463b525-d495-435a-acd1-5b761c64401b/1-arp-platoon-net-RUSH-High-Tickets-Votemap/

• quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

merak etmeyin stat sıfırlandıktan sonra tekrar hile yaparsa komple bana yiyor fakat şu an durumları daha da feci aslında

eskiden stat sıfırlanınca rahat oynuyorlardı şimdi ise oynayamıyorlar nedeni ise eğerki servlerlarda bf4db plugini varsa daha önceden ban yediğin için statları sıfırlansa dahi belli bir süre içinde 1-2 dk içinde oyundan direk atılıyor gene girsin gene atılıyor bir nevi da**akk geciyorlar oyuncuyla....stat sıfırlanması normal bandan daha beter ve acı

kensi sıfırlamadıgı ne malüm ?

• Oyunda hileci falan görürseniz boşverin hiç raporlamayın, ben raporladım üç aydır hiç bir şey olmadı. Görünmezlik ve teleport gibi çok bariz hileler kullanıyordu yine de önemsemediler. Eminim daha yakalanmamış bir sürü de premium hileci vardır, düşün böyle bariz bir şey bile otomatik ban yememiş. :D Alman bebelerin çoğu kullanıyor herhalde hile, napsınlar hileci yuvasında hilesiz kalan ezik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

quote:

merak etmeyin stat sıfırlandıktan sonra tekrar hile yaparsa komple bana yiyor fakat şu an durumları daha da feci aslında

eskiden stat sıfırlanınca rahat oynuyorlardı şimdi ise oynayamıyorlar nedeni ise eğerki servlerlarda bf4db plugini varsa daha önceden ban yediğin için statları sıfırlansa dahi belli bir süre içinde 1-2 dk içinde oyundan direk atılıyor gene girsin gene atılıyor bir nevi da**akk geciyorlar oyuncuyla....stat sıfırlanması normal bandan daha beter ve acı

Genelde öyle oluyor hacı takip ettim bir kaç Kişiyi ondan biliom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

BU hileler PC demi oluyor yoksa konsol larda da oluyor mu? Mesela Xbox ta?

Bir de, pc ile konsoller aynı multiplayer server da, yan aynı oyunda oynayamıyorlar diye biliyorum, doğru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alehar

quote:

quote:

quote:

BU hileler PC demi oluyor yoksa konsol larda da oluyor mu? Mesela Xbox ta?

Bir de, pc ile konsoller aynı multiplayer server da, yan aynı oyunda oynayamıyorlar diye biliyorum, doğru mudur?

konsol oyuncuları konsollarda hile olmaz diye övünüyor daima sanırım yok. konsolcular ve pc cilerin serverları farklı aynı yere giremezler. hatta ps3 ve ps4ten oynayanlar bile aynı sunucuya giremiyorlar.

• nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bu oyunu ps4 de aldım ve zevkle oynuyorum lakin iş online kısmına gelince durum biraz farklı. 20 levela geldim yahu adamlara sıkıyorum onlarca mermi banamızın demiyorlar. Ben ise 1 kurşunda ölüyorum. Ya ben beceriksizim diyeçeğim ama daha önce ki online tecrübelerimde böyle birşey yaşamadım. Acaba konsolda da mı hile yapıyorlar . Önceki mesajda serverlar ayrı demiş biri ama bana sanki öyle gibi gelmiyor. Ada'm 1 levelde yah Nasıl hızlı koşuyor bir tane sıkıyor biz aşağı ınıyoruz biz Ada'ma şarjörün hepsini boşaltıyoruz Ada'm zıplaya hoplaya gidiyor. Valla oyundan soğudum .
    Birde oyund açılan çantalarla herhangi birşey yapıyormuyuz. Yanı çanta açılıyor içinden birşeyler çıkıyor ama onları kullanıyormuyum yoksa ne yapıyorum tam anlamış değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saltiks

Merhaba
    Bu oyunu ps4 de aldım ve zevkle oynuyorum lakin iş online kısmına gelince durum biraz farklı. 20 levela geldim yahu adamlara sıkıyorum onlarca mermi banamızın demiyorlar. Ben ise 1 kurşunda ölüyorum. Ya ben beceriksizim diyeçeğim ama daha önce ki online tecrübelerimde böyle birşey yaşamadım. Acaba konsolda da mı hile yapıyorlar . Önceki mesajda serverlar ayrı demiş biri ama bana sanki öyle gibi gelmiyor. Ada'm 1 levelde yah Nasıl hızlı koşuyor bir tane sıkıyor biz aşağı ınıyoruz biz Ada'ma şarjörün hepsini boşaltıyoruz Ada'm zıplaya hoplaya gidiyor. Valla oyundan soğudum .
    Birde oyund açılan çantalarla herhangi birşey yapıyormuyuz. Yanı çanta açılıyor içinden birşeyler çıkıyor ama onları kullanıyormuyum yoksa ne yapıyorum tam anlamış değilim.

Battlepacklerden xp boost ve silah eklentileri çıkıyor hocam. Oyunda esc ye bastığınızda menüde battlepack seçeneğini görürsünüz onları unlock edin tabi sizde esc değil işte kendi tuşunuza basarsınız artık. vurma vurulma olayına gelirsek oyunda hitreg sıkıntıları var ve daha 20lvsınız baya noobsunuz yani karşınızdakilerin lv önemi yok bildiğim kadarıyla konsolda sınırsız soldier oluşturuluyor tek hesabın üstüne. yani o 1 lv lar aslında iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Bu adamlara artık ne yapmalı, kime bağırmalı, nereye haykırmalı bilmiyorum ben artık. Battlefield 4 Forumlarına baktım, hilecileri rapor etmek için bir sayfa bile yok biliyor musunuz?
    (http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/ )

Son oynadığım oyunun battlelog'u.
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/443403544285558528/

marsUUUUU adlı oyuncunun statları.
    bf4stats.com
    P-Stats - Player Stats Network
    http://bf4stats.com/pc/marsUUUUU

Kendimle karşılaştırıyorum. Ben 78 saat oynamışım 37 levelim. Adam 55 saatte 98 level olmuş. Team Statların hepsinde (Suppression assists, Kill assist, Resupplies, Repairs, Heals, Revives, Flag defends, Flag captures) neredeyse 3 katım leveli olmasına rağmen aşırı düşük statlara sahip. 3 katım levele sahip olmasına rağmen 200.000 kadar bile vehicle score'u yok. 223 el oynayıp 152 elde oyundan çıkmadan tamamlamış ve 98 level olmuş. 55 saatte 5500 kişiden 2400'den fazla headshot atmış (dakikada 1.4 headshot). Ve dakikada 2,415 skor yapmış. 98 levele göre oyun modu skorları rezalet durumda. Level 30 larda olanlar bile daha iyi skorlara sahip. Ama gel gelelim ki her 2 adamdan 1'i headshot.

Yukarıda attığım son oyunun battlelog'unda da 64-0 k/d ile oynadığını görüyorsunuz. Ve başımıza gelenleri söyleyeyim. Bu battlelog'da ki US Team'den herkesin başına aynı şey geldi. Ölüyorsunuz, "marsUUUUU KILLED xxxxxxx" yazıyor. Ne adamı gösteriyor, ne neyle öldürdüğünü gösteriyor, ne de başka bir şey. Kill-cam vesaireler hepsi açık serverda. 64 Kill'in 64'ünü de böyle yaptı.

Ben artık bıktım. Hilecileri rapor ediyoruz ama rapor ettiklerimiz ne oluyor hiçbir fikrimiz yok. Sanki tamamiyle göz boyama olarak koymuşlar. Ne bir bilgi var, ne bir paylaşma. En azından rapor ettiklerimiz hakkında işlem yapıldıysa bunları yazsalar biz de rapor etmenin gerçekten bir işe yaradığını varsayabiliriz. PB, GGC, Meta cart curt bir sürü şey var; bu adamlar nasıl bu kadar rahat oynayabiliyorlar şaşıyorum. EA Games bu konuda neden kılını kıpırdatmıyor anlamıyorum. Ben bu herifleri gördükçe, yemin ediyorum başım ağrıyor. Yakalasam birini, öldüresiye döverim yani. O kadar nefret doldum bu hilecilere karşı. Ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Kimse de bir şey yapmıyor. Git gide daha az oynar hale geldim. Hiç oynayasım gelmiyor artık. Eş dost, arkadaşlar bir oyun bulup girelim deyince, onların davetine katılıyorum yalnızca. EA Games, Origin, Dice, BF4 böyle devam ederse, mayın tarlası oynarım daha iyi..

Kardeş adam bu kadar hs kasıyorsa muhtemelen aimbot kullanıyordur. Oynadığın serverda admin görünce bunu bannlaması lazım genelde adminler 7/24 açık oluyor bannlanmıyorsada başka bir servere geçmeni öneririm.

BF4 FB3 motoru ile muhteşem grafiklere sahip bir oyun MP'side sağlam fakat bugları ve hileler hiç bir zaman düzelmiyor Arkadaşla netcafeye gittim uçaksavar aldım zavod haritasında ucaksavarla kayaya çarptım yanlışlıkla killed in action verdi araca bir şey olmadı içinde ki adam patates oldu aracın canı bide %100

Şimdi sana ufak bir anımı anlatayım;

Battlefield play for free ve need for speed world oynuyordum eskiden oyunlar ilk çıktığında çok güzeldi fakat EA'nın F2P'lere uyguladığı acımasız P2W kuralları yüzünden oyunlarda hileciler glitchercılar ve bugcular kısa sürede kol gezmeye başladı. Ben BFP4F oynarken yinede az hileci karşıma geliyordu neden derseniz admin direk bannlıyordu server adminleri fakat EA'dan 2015 15 temmuzda oyunun kapanacağı açıklandı ve adminler iyice saldı yani hileler öyle arttı ki aklın hayalin durur.

Ben mesela haritanın öbür ucundayım adam ACW-R ile gulf of oman haritasında beni haritanın öbür ucundan vuruyordu bide önümde duvar vardı sen düşün. Aimbot kulanan adamdan kaçamazsın o duvar arkasıda vurur uzaydanda vurur vururda vurur.

Uçak kullanıyordum f35 vardı gökyüzündeyim adam lsat ile bana headshot çekmiş hayır yani çok yüksek de olan uçağın pilotunu sen nasıl vuruyorsun ? alçakdanda uçmuyorum :D

EA hilelere karşı maalesef her oyununda çok gevşek davranıyor hilesiz bir dünyada beklemeyin zaten dünyanın en güvenli işletim sistemi bilgisayarı hepsi heklenir.... Sanal dünyada yaşıyorsanız güvenlik denen şeyin bu devirde çok az olduğunu anlamanız gerekir :D

• arkadaşlar ben de dün bf4 mp'ye başladım single modunu ultra ayarlarda yüksek fpslerde hiç kasmadan kapattım.bilgisayar sağlam.ancak mpye girdiğimde fps düşüşü var ve görüntü ayarları 1920x1080 ve ultrada olmasına rağmen sanki biraz gözüme kötü geldi görüntü ayarlarımın iyileşmesine ve fps düşüşü sorunlarına önerileriniz nelerdir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.