Şimdi Ara

Battlefield 4 - Yeni hileler - Yeni lamerler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamlara artık ne yapmalı, kime bağırmalı, nereye haykırmalı bilmiyorum ben artık. Battlefield 4 Forumlarına baktım, hilecileri rapor etmek için bir sayfa bile yok biliyor musunuz?
    (http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/ )

Son oynadığım oyunun battlelog'u.
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/443403544285558528/

marsUUUUU adlı oyuncunun statları.
    http://bf4stats.com/pc/marsUUUUU

Kendimle karşılaştırıyorum. Ben 78 saat oynamışım 37 levelim. Adam 55 saatte 98 level olmuş. Team Statların hepsinde (Suppression assists, Kill assist, Resupplies, Repairs, Heals, Revives, Flag defends, Flag captures) neredeyse 3 katım leveli olmasına rağmen aşırı düşük statlara sahip. 3 katım levele sahip olmasına rağmen 200.000 kadar bile vehicle score'u yok. 223 el oynayıp 152 elde oyundan çıkmadan tamamlamış ve 98 level olmuş. 55 saatte 5500 kişiden 2400'den fazla headshot atmış (dakikada 1.4 headshot). Ve dakikada 2,415 skor yapmış. 98 levele göre oyun modu skorları rezalet durumda. Level 30 larda olanlar bile daha iyi skorlara sahip. Ama gel gelelim ki her 2 adamdan 1'i headshot.

Yukarıda attığım son oyunun battlelog'unda da 64-0 k/d ile oynadığını görüyorsunuz. Ve başımıza gelenleri söyleyeyim. Bu battlelog'da ki US Team'den herkesin başına aynı şey geldi. Ölüyorsunuz, "marsUUUUU KILLED xxxxxxx" yazıyor. Ne adamı gösteriyor, ne neyle öldürdüğünü gösteriyor, ne de başka bir şey. Kill-cam vesaireler hepsi açık serverda. 64 Kill'in 64'ünü de böyle yaptı.

Ben artık bıktım. Hilecileri rapor ediyoruz ama rapor ettiklerimiz ne oluyor hiçbir fikrimiz yok. Sanki tamamiyle göz boyama olarak koymuşlar. Ne bir bilgi var, ne bir paylaşma. En azından rapor ettiklerimiz hakkında işlem yapıldıysa bunları yazsalar biz de rapor etmenin gerçekten bir işe yaradığını varsayabiliriz. PB, GGC, Meta cart curt bir sürü şey var; bu adamlar nasıl bu kadar rahat oynayabiliyorlar şaşıyorum. EA Games bu konuda neden kılını kıpırdatmıyor anlamıyorum. Ben bu herifleri gördükçe, yemin ediyorum başım ağrıyor. Yakalasam birini, öldüresiye döverim yani. O kadar nefret doldum bu hilecilere karşı. Ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Kimse de bir şey yapmıyor. Git gide daha az oynar hale geldim. Hiç oynayasım gelmiyor artık. Eş dost, arkadaşlar bir oyun bulup girelim deyince, onların davetine katılıyorum yalnızca. EA Games, Origin, Dice, BF4 böyle devam ederse, mayın tarlası oynarım daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 11 Mart 2014; 18:28:05 >

• bu sorunlara hızlı bir cevap gelmiyor ne EA'dan nede DİCE'den , oyunu satarken ballandıra ballandıra bitiremiyorlar, güvenlik sistemlerimiz mükemmel diyorlar ama ne fayda, dün en son oynadığım server'da 56 ya 25 frag yaptım karşıdaki bir oyuncu Türk'tü ve etmediği küfür kalmadı demediği hile programı kalmadı, ben kendime inanmasam adamın dediklerinde gerçeklik payı var diye kendimi sorgulayacaktım az kalsın, Bu hile,aim bot serverlarına şu an için en iyi çözüm oyun içindeki admin'nin online olması ve şikayetlere anında cevap vermesini öngörüyorum. 0 ölümle oyunu bitirebilecek bir oyuncu tanımıyorum.. hileci aptallarıda anlamıyorum hem para verip oyunu alıyor hem hile kullanıyorlar, dua ediyorum oyunun fiyatı düşmesin diye yoksa oyun hileci bebelerle kaynayacak.

• Dostum haklisin, yalniz adamin seni oldurdugunde killcamde falan gozukmemesi oyunun bugu,adamla alakasi yok belirtmek istedim.bu firsattan istifade edenler hile yapmaya baslamis tabi hemen serefsizler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam %100 hile. Dediğin gibi 2vuruştan 1i Headshot olamaz. Ayrıca paylaştığın report a da baktım. %0 Accuracy ile oynamış ve bilinmeyen bir silahla öldürmüş. Sadece recon olduğu yazıyor.
    Hile bu adam yani. Kaçarı yok. Sadece 15 tane Conquest service star ı var ve 5500 kill i var. nasıl 97 LVL olmuş belli değil.
    Bende rapor ettim bu adamı. Bide kara listeme ekledim. Online denk getirirsem ve video alıp tekrar rapor ederim.

Ayrıca birkaç gün önce adamın birinin video sunu aldım ve rapor ettim. Hala gelişme yok.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ng0xIwC-kVw
  • mesmeyut kullanıcısına yanıt
    Oyun bitimindeki report dan baska
    Sikayette bulunabiliyor muyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: etyemez

Oyun bitimindeki report dan baska
    Sikayette bulunabiliyor muyuz

Tek bildiğim Rapor yöntemi Battlereport üzeriden ve Profil den. İkiside aynı yola çıkıyor.
  • mesmeyut kullanıcısına yanıt
    Ping i nasil dusurebiliriz
    Snipten sogudum bazen yakindaki adami bile alamiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istatistikleri sıfırlayıp cezalandırıyorlar ne alakaysa, banla tamamen oyuncuyu server a giremesin bir daha..
    bu da hile yaptığının kanıtı;
    http://bf4db.com/players/1759984
  • Stat sıfırlama ile değişen hiçbir şey olmuyor. Kişi yine dilediğince hile kullanıp, oyunları ve oyuncuların oyundan aldığı zevki baltalamaya devam ediyor. EA'nın bu politikası çok saçma. Zamanında oynadığımız online oyunlarda da hack cartcurt vesaire oluyordu. Ama her ne kadar premiumlar alıp oyuna maaşlarını da yatırsan hile yaptığın zaman banlanıyordun. Ve dönüp de ben para verdim, paramı istiyorum diyemezdin. Çünkü açıkça belirtiliyor ki 3rd party tools, hack, macro vesaire kullanımları sözleşmede yasaklanmıştır. Yasak olan bir şeyi yaparsanız, cezasını çekersiniz. Stat sıfırlama ise bir ceza değil, daha çok ödül gibi. Nitekim ben stat sıfırlamak istersem premium almak zorundayım, adam hile yaparak statlarını sıfırlatıyor. Sırf buraya bakarak bu saçmalığı görebiliriz.
  • Sıfırlamışlar adamı. On gündür girmemiş. Oyuna küstü sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Sıfırlamışlar adamı. On gündür girmemiş. Oyuna küstü sanırım.

Ban yokmu yani?

oh ne güzel yap hileyi milleti oyundan soğut ama hiç bişey olmamış gibi oynamaya devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Sıfırlamışlar adamı. On gündür girmemiş. Oyuna küstü sanırım.

Ban yokmu yani?

oh ne güzel yap hileyi milleti oyundan soğut ama hiç bişey olmamış gibi oynamaya devam et.

Ben de ona kızıyorum işte. Şansımız varsa Punkbuster, GGC, Metaban gibi sistemler tarafından banlanıyor. Fakat originden de oyundaki ismi sürekli sürekli değiştirilebiliyormuş. Değiştirdiğinde punkbuster ve diğer sistemler bunu anlayabiliyor mu hiç bilmiyorum. İsim değiştirilmesine müsade edilmemesi lazım.

• Ya adamın keyini banlayacaksın bir daha o hesapla oyuna giremeyecek, neden bunu yapmıyorlar ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

Ya adamın keyini banlayacaksın bir daha o hesapla oyuna giremeyecek, neden bunu yapmıyorlar ki?

Katılıyorum yalnız adam sonuçta bilmem kaç euro para vermiş. Bu banlama işini yalnızca online serverlar için yapacaksın. Ve her suç işleyene müebbet hapis vermediğin için bu suçların da bir cezası olacak; her seferinde statları sıfırlanacak ve 15 gün, 30 gün, 45 gün diye gidecek. Fakat yakalanmaları da bu kadar uzun sürmemeli. Hileyi daha hızlı tespit edebilmeliler. Adamlara bakıyorum yakalanana dek 50 saat, 100 saat bazen daha fazla oynamış oluyorlar.

Bunun dışında BF4'ün en büyük eksikliği multiplayer haritalarının single veya multi oynanmamasıdır. BF 1942, BF Vietnam ve BF2'de oynanabiliyordu. Bu eski oyunlarda multiplayer haritalarda single oynayabiliyor, oyuna kolay ya da zor botlar sokabiliyor, online olmadan aynı ağ üzerinde arkadaşlarımızla multiplayer oynayabiliyorduk. BF4 bu tarz özellikler taşısaydı; official sunucular da dahil olmak üzere kişiyi banlayacak daha çok güçleri olurdu kanısındayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

Ya adamın keyini banlayacaksın bir daha o hesapla oyuna giremeyecek, neden bunu yapmıyorlar ki?

Katılıyorum yalnız adam sonuçta bilmem kaç euro para vermiş. Bu banlama işini yalnızca online serverlar için yapacaksın. Ve her suç işleyene müebbet hapis vermediğin için bu suçların da bir cezası olacak; her seferinde statları sıfırlanacak ve 15 gün, 30 gün, 45 gün diye gidecek. Fakat yakalanmaları da bu kadar uzun sürmemeli. Hileyi daha hızlı tespit edebilmeliler. Adamlara bakıyorum yakalanana dek 50 saat, 100 saat bazen daha fazla oynamış oluyorlar.

Bunun dışında BF4'ün en büyük eksikliği multiplayer haritalarının single veya multi oynanmamasıdır. BF 1942, BF Vietnam ve BF2'de oynanabiliyordu. Bu eski oyunlarda multiplayer haritalarda single oynayabiliyor, oyuna kolay ya da zor botlar sokabiliyor, online olmadan aynı ağ üzerinde arkadaşlarımızla multiplayer oynayabiliyorduk. BF4 bu tarz özellikler taşısaydı; official sunucular da dahil olmak üzere kişiyi banlayacak daha çok güçleri olurdu kanısındayım.

Tabi ki farklı cezalar verilebilir lakin bu eziklerin de gelip, 2 saat oyun oynayıp çıkacak adamların keyfini kaçırmasına izin verilmemeli.

• Bu adam banada denk gelmişti.16 martta yer imlerine kaydetmişim.
  • @Haplo

Hile dediğiniz kişi sadece 7 dakika 49 saniye oyun oynamış.
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/marsUUUUU/stats/367070293/pc/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

@Haplo

Hile dediğiniz kişi sadece 7 dakika 49 saniye oyun oynamış.
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/marsUUUUU/stats/367070293/pc/

statları sıfırlanmış adamın yorumları okuyun

• Bu tarz bir konu açıp türkiyedeki sunucuları rezil eden bütün hile kullananları deşifre etmeyi düşünüyorum ispatları ile birlikte.
    Hepsinin isimlerini yapıştırıp altına ggc,pbbans,bf4db linklerini yapıştırsam acaba yeterli olurmu ?
  • merak etmeyin stat sıfırlandıktan sonra tekrar hile yaparsa komple bana yiyor fakat şu an durumları daha da feci aslında

eskiden stat sıfırlanınca rahat oynuyorlardı şimdi ise oynayamıyorlar nedeni ise eğerki servlerlarda bf4db plugini varsa daha önceden ban yediğin için statları sıfırlansa dahi belli bir süre içinde 1-2 dk içinde oyundan direk atılıyor gene girsin gene atılıyor bir nevi da**akk geciyorlar oyuncuyla....stat sıfırlanması normal bandan daha beter ve acı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.