Şimdi Ara

Battlefield 4 YÜKLEME EKRANINDA DONMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar premium bf4 aldım... sorunum şu ki serverı seçtikten sonra "join" diyorum... Birkaç saniye sonra altta bf4 penceresi geliyor icon olarak.. tıklıyorum ona tam ekran oluyor yazılar cıkıyor muzik baslıyor (oyunu load ediyor) o ekranda donuyor.. sonra kararıyor ekran... görev yöneticisini başlatıp oyunu sonlandırıyorum... deli olucam çözemedim... 1 kere en basta acıldı oynadım yarım saat sonra hiç giremedim birdaha..

edit: ekran kartı driverlarım güncel , windows update güncel değilmiş onu yapıyorum simdi... oda işe yaramadı... Bu arada battlefield 3 oynayayım dedim çatır çatır çalışıyor...

videoya cektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 15 Kasım 2014; 3:28:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

arkadaşlar premium bf4 aldım... sorunum şu ki serverı seçtikten sonra "join" diyorum... Birkaç saniye sonra altta bf4 penceresi geliyor icon olarak.. tıklıyorum ona tam ekran oluyor yazılar cıkıyor muzik baslıyor (oyunu load ediyor) o ekranda donuyor.. sonra kararıyor ekran... görev yöneticisini başlatıp oyunu sonlandırıyorum... deli olucam çözemedim... 1 kere en basta acıldı oynadım yarım saat sonra hiç giremedim birdaha..

Bi mesaj daha yazsana mesaj sayın 1234 olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

arkadaşlar premium bf4 aldım... sorunum şu ki serverı seçtikten sonra "join" diyorum... Birkaç saniye sonra altta bf4 penceresi geliyor icon olarak.. tıklıyorum ona tam ekran oluyor yazılar cıkıyor muzik baslıyor (oyunu load ediyor) o ekranda donuyor.. sonra kararıyor ekran... görev yöneticisini başlatıp oyunu sonlandırıyorum... deli olucam çözemedim... 1 kere en basta acıldı oynadım yarım saat sonra hiç giremedim birdaha..

Bi mesaj daha yazsana mesaj sayın 1234 olsun

benim derdim ne seninki ne

• Devian kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up beyler yardım
  • çözüldü... yine kendimiz sorduk kendimiz çözdük anasını satim... Ben yinede yazayımda aynı sorunu yaşayanlar için.Origin oyun içi chat özelliğini kapadım... video da da dikkat ederseniz oyun baslarken sag aşagıya origin chat kutucugu açılıyor... o açıldıktan 1-2 saniye sonra kitleniyor... o chat özelliğini originin içinden kapadım düzeldi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.