Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XBOX 360 formatında toplamda 3 adet vereceğimiz Battlefield Bad Company 2 yarışmamız başlamıştır. Kazananlar resmi beğenip paylaşanlar arasından rastgele seçilecektir. Herkese boş şanslar :)

Battlefield Bad Company 2

ARALGAME | Facebook

• Siz paylaşmayın ben size 5 tane Battlefield 3 vereyim ?
  • Olur Ciddi misin
  • 3 olsa katılırdım, yine de teşekkürler
  • Yanlış okumuyorum değilmi3 adet diyor metinde doğrumu? Ya siz şaka mı yapıyorsunuz? Zaten tarih öncesinden kalmış bir oyunu ödül olarak koymuşsunuz, üstüne bir de koca Türkiye'ye açık olan bir yarışma için vereceğiniz toplam ödülün sayısı 3 adetmı?! Facebook üzerinden reklam güzel yöntem, fakat Aral Game olarak Türkiye'de çok kötü bir üne sahip olan siz, kendi reklamınızı yapmanın daha farklı yollarını aramanız gerek, bu şekilde daha da çok tepki alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Yanlış okumuyorum değilmi3 adet diyor metinde doğrumu? Ya siz şaka mı yapıyorsunuz? Zaten tarih öncesinden kalmış bir oyunu ödül olarak koymuşsunuz, üstüne bir de koca Türkiye'ye açık olan bir yarışma için vereceğiniz toplam ödülün sayısı 3 adetmı?! Facebook üzerinden reklam güzel yöntem, fakat Aral Game olarak Türkiye'de çok kötü bir üne sahip olan siz, kendi reklamınızı yapmanın daha farklı yollarını aramanız gerek, bu şekilde daha da çok tepki alırsınız.

Hocam katılma ozaman Herkesin sen gibi parası yok ki ilk çıktığı zaman alabilsn Oyunu olmayanda bu tarz şeylerle oyun sahibi olabiliyor. Hem biraz aral game in sayfasını takip etsen dün yeni çıkan star wars the old republic i hediye ettiklerini görürdün ondan öncesinde modernwarfare 3 verdiler battlefield 3 limited edition verdiler fifa 12 verdiler pes 12 verdiler wwe12 verdiler verdilerde verdiler. Sırf senin gibi boş olsunda post olsun diye yazanlara acayip kıl kalıyorum. Adamlar verse suç vermese suç arkadaş ya

• Tartışmak için zamanım yok iş yerimdeyim, fakat insanlarla muhatap olma tarzınız bile okadar vahim ki, siz düzelmezsiniz bu belli. Biraz yabancıları takip edin siz yarışma nasıl olur ödül nasıl olur, özellikle büyük firmaların uslubu nasıl olmalıdır onu bir öğrenin, ödül verecekseniz doğru dürüst verin ya da hiç vermeyin, bu kampanyanın tek amacı var o da Facebooktan Aral reklamı bu kadar, yoksa Türkiyede ki milyonlarc insan 3 tane 20 tllik oyun için mi çekilişe katılacak? Umarım kimse bu ucuz reklam numarasına kanıp sayfasında Aral sayfası paylaşmaz. Eleştirilere açık olun, saygılı olun biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 9 Şubat 2012; 12:14:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi,Kötü işte adamlar dağıtıyor.Elbette reklam yapıyorlar.Babalarının hayrına ben forumda oyun dağıtan adam görmedim.Her ne kadar aral'ı sevmesemde yüksek fiyatlarından ötürü.
  • quote:

Tartışmak için zamanım yok iş yerimdeyim, fakat insanlarla muhatap olma tarzınız bile okadar vahim ki, siz düzelmezsiniz bu belli. Biraz yabancıları takip edin siz yarışma nasıl olur ödül nasıl olur, özellikle büyük firmaların uslubu nasıl olmalıdır onu bir öğrenin, ödül verecekseniz doğru dürüst verin ya da hiç vermeyin, bu kampanyanın tek amacı var o da Facebooktan Aral reklamı bu kadar, yoksa Türkiyede ki milyonlarc insan 3 tane 20 tllik oyun için mi çekilişe katılacak? Umarım kimse bu ucuz reklam numarasına kanıp sayfasında Aral sayfası paylaşmaz. Eleştirilere açık olun, saygılı olun biraz.

Hacım yanlış anlaşılma var galiba ben aral çalışanı değilim gariban bir forumcuyum Galiba sen bugün daha yataktan kalkamamışsın bile

• Arkadaş aral çalışanı değil beyler sakin olun
  • quote:

Battlefield Bad Company 2 yarışmamız başlamıştır
    , yanlış anlaşılma varsa sebebi ben değilim, bir eleştiride bulundum demediğin laf kalmadı bana sonra da ben gariban bir forumcuyum, hakkaten çok seviyesizmişsin ne kadar düzgün konuşmaya çabalasam da fayda olmuyor malesef, benden bu kadar.
  • Aynen MiQelangelo haklı, yarışmamız yazmışsın ondan sonra aral çalışanı değilim diyorsun, milletin yanlış anlaması normal, konudaki mesajı editle istersen
  • quote:

quote:

Battlefield Bad Company 2 yarışmamız başlamıştır
    , yanlış anlaşılma varsa sebebi ben değilim, bir eleştiride bulundum demediğin laf kalmadı bana sonra da ben gariban bir forumcuyum, hakkaten çok seviyesizmişsin ne kadar düzgün konuşmaya çabalasam da fayda olmuyor malesef, benden bu kadar.

Kardeş ben facebook sayfasındaki yazıyı aynen kopyaladım Daha girip bakmamışsın eleştiri yağmuruna tutmuşsun Neyse amacım bu tarz kampanyaları her zaman olduğu gibi DH forumunda paylaşmaktı ama bazı arkadaşların içi mi ne fesat yada öyle bir tavır almış ki firmaya karşı beleş oyun verdiği halde kıyamet kopartıyor ayrıca ben sadece aral kampanyalarına değil örneğin hizlial ın facebook sayfasındaki kampanyalarada gigabyte türkiye kingston amd bunların sayfasındaki yarışmalarada katılıyorum tüm yarışmalar bu formatta hani eleştiri yapıyorsunuz ya biraz araştırıp öyle yapın öyle boş beleş eleştirileri 8 yaşındaki kardeşimi pc ye oturtturduğumda oda yazar

Edit: BSC deki konumda buradadır tüm kampanyaları kampanyayı yapan sayfalardan copy paste olarak konuya yazdığım için birinci ağızdan çıkmış gibi görünebilir yorum yazmadan önce girip bakarsınız öyle yazarsınız:

http://forum.bolumsonucanavari.com/Facebook/Twitter_Kampanyalari/Yarismalari/m_57007758/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 9 Şubat 2012; 13:32:57 >

• konuyu açan arkadaşa vurmayın artık öldü.
    20 liralık oyun mu verilir diyen arkadaş önce bir gir sayfayı ziyaret et işten gelince sakin kafayla. bugüne kadar adamlar kaç tane ücretsiz oyun dağıttı, şemsiye dağıttı, t-shirt vs dağıttılar. hala da dağıtmaya devam ediyorlar. ben hemen hemen hepsine katıldım, katılacağımda. bugüne kadar sadece pes12 isabet etti orası ayrı
    ayrıca bu tarz duyurular direk alıntı yapılarak veriliyor. bende öyle yapıyorum herkes gibi. fırsat sitelerinde bunlara sık sık karşılaşırsınız bir tane örnek vereyim ziyaret edin.http://forum.hergunkampanya.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.