Şimdi Ara

Battlefield 3 mü bad company 2 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saçma bir soru sorduğumun bende farkındayım şüphesiz herkes battlefield 3 diyecek ama ben eylülde ps3 kavuşucam ve online bir fps oynamak istiyorum. Kimse sorsam bad company 2 nin online çok sardığını, grafiklerin muazzam atmosferin harika olduğunu söylüyor. Youtubeden izledimdede öyle olduğunu görüyorum. Fakat battlefield 3 ünde harika bi oyun olacağına inanıyorum. Sizce battlefield 3 bad company 2 den daha zevkli, daha gerçekçi , daha iyi bir atmosfer ve daha iyi bir oynanabirlik sunacağına inanıyormusunuz ? sizce bf3 beklemelimiyim yoksa boşver bad company 2 al online oyunun suyunu çıkarmı diyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MorbidSmoke

Arkadaşlar saçma bir soru sorduğumun bende farkındayım şüphesiz herkes battlefield 3 diyecek ama ben eylülde ps3 kavuşucam ve online bir fps oynamak istiyorum. Kimse sorsam bad company 2 nin online çok sardığını, grafiklerin muazzam atmosferin harika olduğunu söylüyor. Youtubeden izledimdede öyle olduğunu görüyorum. Fakat battlefield 3 ünde harika bi oyun olacağına inanıyorum. Sizce battlefield 3 bad company 2 den daha zevkli, daha gerçekçi , daha iyi bir atmosfer ve daha iyi bir oynanabirlik sunacağına inanıyormusunuz ? sizce bf3 beklemelimiyim yoksa boşver bad company 2 al online oyunun suyunu çıkarmı diyorsunuz ?

battlefield 3 ü bekle derim. çok şey kaçırmış olmazsın zaten bad company ve bad company 2 bf3 ün her bakımdan eksik hali.

• bad company 2
  • BF3
  • 12 ay oldu bc2 oynayali cok iyi oyun ama bf3 daha iyi olucak
  • Tabi ki Battlefield 3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

Tabi ki Battlefield 3.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd

quote:

Tabi ki Battlefield 3.

Noldu ?
  • quote:

quote:

quote:

Tabi ki Battlefield 3.

Noldu ?

battlefield bana Çok Kötü geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi ki Battlefield 3.

Noldu ?

Bana da kötü geliyor. Ama genede alıp oynucam. Burda arkadaşa yardım etmeye çalışıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi ki Battlefield 3.

Noldu ?

O zaman niye BFBC2'yi önerdin

• kıyaslamada iyi olduğu İçin.
  • Bad company 2 ile Battlefield 3 çok farklı oyunlar.Battlefield 2 ile Battlefield 3 karşılaştırabilir ama BC2 ve BF3 ayrı dünyalar resmen.
  • sabırsızlıka bat 3 bekledim ve ilk defa bu kadar büyük bir parayı verdim oyun için ve adamları görmeden adamlar beni öldürüyor birşey anlamadım gitti bad company 2 alacam daha önce bat2 vardı ve orada muhakkak ilk lerdeydim burda ise ya pc kaldırmıyor yada bu oyun da birşey eksik yada bende :)
  • BF3 maalesef yarımyamalak sorunlu bir oyun
  • Hayatımda en zevk almadıgım 3 oyundan birisi bf3 , para kazanıcaz diye güzelim serinin bokunu çıkardılar

Bf2 gibisi yok
  • Hort'a bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackspaceTR

Hayatımda en zevk almadıgım 3 oyundan birisi bf3 , para kazanıcaz diye güzelim serinin bokunu çıkardılar

Bf2 gibisi yok

bf2 ayrı oyun bad company2 ayrı oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süre pc'de bc2 oynadım hazır plus'a bf3 geliyorken bc2 de mi edinsem diye düşünmüyor değilim.Heavy Metal de sniper oynamayı çok özledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: BlackspaceTR

Hayatımda en zevk almadıgım 3 oyundan birisi bf3 , para kazanıcaz diye güzelim serinin bokunu çıkardılar

Bf2 gibisi yok

bf2 ayrı oyun bad company2 ayrı oyun

Banamı ögretiyorsun , Bad company'de Bf3'de güzel değil bf2 kadar bc2 yine güzeldi ama bf3 zevk acısından en sevmediğim oyun.

Forever Bf2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.