Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 Helikopter Yardımı Arkadaşlar :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lvl 30 a geldim ve hala apachee ile missile fırlatmayı çözemedim...
    İnternette baya aramama ragmen bununla ilgili bir bilgiye rastlamadım.
    Vehicle specialization perk lerini full denememe ragmen helikopterin kanatlatlarında missile çıkmıyor...
    Bana yardımcı olabilecek bir babayiğit yok mu?

• O roketleri pilot fırlatıyor sadece. Gunner olarak oturursan kullanamazsın.
  • ben de o roketleri pilot olarak fırlatmayı soruyorum zaten......
  • Pilot iken mouse sol tuşa basarak füze atabilirsin.AlternatifFire özelliğini seçersen sağ tuşlada güdümlü füze atabilirsin.İki seçeneğin var.Deneye deneye öğrenirsin.Bir anda herşeyi öğrenmen zor zaten.Yavaş yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Pilot iken mouse sol tuşa basarak füze atabilirsin.AlternatifFire özelliğini seçersen sağ tuşlada güdümlü füze atabilirsin.İki seçeneğin var.Deneye deneye öğrenirsin.Bir anda herşeyi öğrenmen zor zaten.Yavaş yavaş.

dostum teşekkür ederim verdiğin bilgiler için fakat bfbc2 çıktığından beri oynuyorum neredeyse ve şuanda atacama desert te helikopter ile egzersiz yapıyorum helikopteri binaların tepesine indirecek kadar tecrübeye ulaştım fakat dediğin gibi sağ tuş yada sol tuş ile füze atamıyorum...
    tuş konfigürasyonunu defalarca ilk haline çevirdim fakat dediğim gibi helikopteri uçururken ne sağ tuş nede sol tuş füze fırlatmamı sağlamıyor...!!!
  • Atacamada Apache ve Mİ-28 var.Bu ikiside füze atıyor.Optionsdan Sağ alttaki Reset tuşu ve On Foot,İn Vehicle sekmelerindeki Reset All tuşlarının hepsine bas.Yani Reset isminde ne görüyorsan bas.

Yine olmazsa önerecek hiç bir şeyim yok maalesef.
  • yaptım hocam onları yine yok ama helikopterin kanatlarındaki misille yuvaları boş binerken!
    buarada boş server da bakıyorum yani benden başkası yok server da!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O yuvaların içi dolu olarak gözükmüyor zatende enteresan bir olay seninki.
  • peki tracer dart silmek için fişek atıyor bazıları o nasıl yapılıyor acaba?
  • Smoke eklentisi alacaksın. Sağ tuşa basınca smoke bombalarını atacak.
  • bu gece 23:00 da turk 1000 ticket heavy metal e gel ben sana uygulamalı gösteriyim orda olucam ben 23:00 da gelince emir yazsan yeter
  • hocam ayarları komple default yaptıktan sonra serverlar da biraz gezince anladım 2 kere üst üste missle ignore edilmiş server a denk gelmişim çok ilginç bi durum :)

neyse olan oldu kafayı yiyecektim biraz daha çözemeseydim ama pilotluğumu çok fena geliştirmeme vesile oldu...

emir usta server tag söyle aratıcam gece...
  • çakma 1000 ticket heavy metal serverlarına dikkat.Taklitçi çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peperoglu

hocam ayarları komple default yaptıktan sonra serverlar da biraz gezince anladım 2 kere üst üste missle ignore edilmiş server a denk gelmişim çok ilginç bi durum :)

neyse olan oldu kafayı yiyecektim biraz daha çözemeseydim ama pilotluğumu çok fena geliştirmeme vesile oldu...

emir usta server tag söyle aratıcam gece...

search a TURK yaz orda 1000 ticket heavy metal var.sadece heavy metal yazana gir 23:00 da bekliyor olucam seni.soldier name: Akrep[TR]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

çakma 1000 ticket heavy metal serverlarına dikkat.Taklitçi çok

k. bakmayın yapılan "klan" tartışmalarıyla alakası yok söyleceklerimin ama bu mesajınız gerçekten çok gereksiz olmuş.

Çakma Heavy metal serverı. vaov..

dediğim gibi klan tartışmalarıyla alakalı değil yazdığım. Kim yazsa bunu ben bu cevabı verirdim.

------------
    Helikopter kullanmakta bende zorlanıyorum ama sizin ki gibi bir sorunu ilk defa gördüm. Ateş etme tuşuna bastığınızda roketleri fırlatmanız gerekiyor.
    Arkadaşların dediği gibi atacama haritasındaki helikopterlerde pilot atış yapabiliyor. mesela Havoc diye helikopter var, isla haritasında defans takımında görümüşsünüzdür, bu helikopterlerde pilot atış yapamıyor.

• vietnama gelin ordaki heli bomba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.