bugün half-life 1 i tekrar bitirdim ve kendime şu soruyu sordum "hl1 mi yoksa hl2 mi " bu düşünceyi sizlerle de paylaşayım dedim.Siz ne düşünüyorsunuz.Aslında güzel de resimler çektim ama buraya nasıl koyacam.
Birincinin mantığı ve sürükleyiciliği, ikincinin grafikleri ve fiziksel gerçekçiliği...
quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaN
Birincinin mantığı ve sürükleyiciliği, ikincinin grafikleri ve fiziksel gerçekçiliği...
elbette HL 1 inanılmazdı hala hatırlarım o günleri off off
quote:
Orijinalden alıntı: godmorgon
elbette HL 1 inanılmazdı hala hatırlarım o günleri off off
Alıntıları Göster
half life 1 ikinci hiç beklediğim gibi çıkmadı
quote:
Orijinalden alıntı: sars
half life 1 ikinci hiç beklediğim gibi çıkmadı
Alıntıları Göster
HL 1 in verdigi o zewki HL2 veremedi.bakın zewk diyorum görsellik demiyorum.görselliğe gelince PC de en iyi grafikli oyun zaten HL2
quote:
Orijinalden alıntı: Scarface
HL 1 in verdigi o zewki HL2 veremedi.bakın zewk diyorum görsellik demiyorum.görselliğe gelince PC de en iyi grafikli oyun zaten HL2
Alıntıları Göster
nası underground 2 daha iyi ama 1 deki heyecanı yaşatmadıysa bunda da aynı şey war
quote:
Orijinalden alıntı: NIGHT^DéVIL
nası underground 2 daha iyi ama 1 deki heyecanı yaşatmadıysa bunda da aynı şey war
Alıntıları Göster
hocaaaa!!!
HALF LİFE 1 EFSANE YAAAAA!! half life 2 de kim oluo
hala oynanması gereken bi oyundur bence kendisi oyunların oyunu...
HALF LİFE 1 EFSANE YAAAAA!! half life 2 de kim oluo
hala oynanması gereken bi oyundur bence kendisi oyunların oyunu...
Alıntıları Göster
2 side çıktığı dönemde çığır açmış oyunlardır
quote:
Orijinalden alıntı: King Arthur
2 side çıktığı dönemde çığır açmış oyunlardır
Alıntıları Göster
half-life 1 çıktığında ilk kez bir fps de yapay zeka ve kurgu ağır basıyordu. o dönemde benzerinin olmayışı ve en önemlisi bir nevi türünün ilki olması oyuncularda çok derin anılar bıraktı. hl2 şu anda teknolojinin verdiği nimetleri sonuna kadar kullansada sadece bize sinematiksel bir dünya yaratabilir. asla tekrar aynı duyguları yaşatamaz. hl2 her ne kadar mükemmel olsada içindeki çoğu şey günümüz fps lerinde kurgulanan şeyler. ikisini bir kefeye koymak pek akıl kârı olmaz yani.
Siz PS2 deki "God of War" oyununu oynasanız sinematiksel oyunun tam manasını öğrenmiş olursunuz aslında. Şu ana kadar oynadığım en iyi oyun: God of War! Evet bu kadar iddialıyım. PS2 si olupta bu oyunu oynamayanlar memleketi terk etsin...
quote:
Orijinalden alıntı: TeLLiOgLu
half-life 1 çıktığında ilk kez bir fps de yapay zeka ve kurgu ağır basıyordu. o dönemde benzerinin olmayışı ve en önemlisi bir nevi türünün ilki olması oyuncularda çok derin anılar bıraktı. hl2 şu anda teknolojinin verdiği nimetleri sonuna kadar kullansada sadece bize sinematiksel bir dünya yaratabilir. asla tekrar aynı duyguları yaşatamaz. hl2 her ne kadar mükemmel olsada içindeki çoğu şey günümüz fps lerinde kurgulanan şeyler. ikisini bir kefeye koymak pek akıl kârı olmaz yani.
Siz PS2 deki "God of War" oyununu oynasanız sinematiksel oyunun tam manasını öğrenmiş olursunuz aslında. Şu ana kadar oynadığım en iyi oyun: God of War! Evet bu kadar iddialıyım. PS2 si olupta bu oyunu oynamayanlar memleketi terk etsin...
Alıntıları Göster
multiplayeriyle zaten yeter: half life 1
quote:
Orijinalden alıntı: mhfindik
multiplayeriyle zaten yeter: half life 1
Alıntıları Göster
Bence Half Life, 1 ve 2 çünkü ikiside süper.. ama gönlüm 2 ye kayıyor..
herhalde 2
quote:
Orijinalden alıntı: C_A_R_T_E_L
herhalde 2
ben biri hiç oynamadığım iç hiç bilmiyom
ama 2 çok güzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: isyankar_2277
ben biri hiç oynamadığım iç hiç bilmiyom
ama 2 çok güzeldi
Alıntıları Göster
çektiğim resimlere bakmak isterseniz.XEN'den...
http://www16.brinkster.com/mbayram/index.htm
quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaN
quote:
Orjinalden alıntı: bamkan
Kesinlike ama bu ikisini umarım 3. birleştirirler....
quote:
Orijinalden alıntı: W_O_R_S_T
quote:
Orjinalden alıntı: bamkan
Kesinlike ama bu ikisini umarım 3. birleştirirler....
Alıntıları Göster
HL 1
quote:
Orijinalden alıntı: Dragon_34
HL 1
Alıntıları Göster
hl 1 in yeri apayrıdır bende..
quote:
Orijinalden alıntı: aTi
hl 1 in yeri apayrıdır bende..
Alıntıları Göster
bence 2 daha iii......
quote:
Orijinalden alıntı: BATYUS
bence 2 daha iii......
Alıntıları Göster
1
quote:
Orijinalden alıntı: amylee
1
Alıntıları Göster
HL-1 HL-2 ÇIKANA KADAR 1 NUMARAYDI... OYUNLAR GERÇEĞE YAKLAŞTIKÇA DAHA İYİ OLUYOR... HL-2 İSTEDİĞİNİZ OBJEYİ ALABİLİYORSUNUZ... CESETLER HER ZAMAN FARKLI ŞEKİLLERDE DÜŞÜYORLAR... YER ÇEKİMİ DAHA GERÇEKÇİ... HİÇ ODALARDAKİ YATAKLARI KALDIRIP ATMADINIZ MI? DENEYİN GÖRÜN.... İSTEDİĞİNİZ ODAYA GİRİP HERŞEYİ FIRLATIP ATABİLİYORSUNUZ... PATLAMA SESLERİ ORJİNALDİR ARKADAŞLAR... BENCE KIYASLANAMAZ... HL-1 İN HATIRASI VAR.... ÇÜNKÜ İLK' LER UNUTULMAZ...