Şimdi Ara

Half-Life 1 mi 2 mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 111111111111111111111111111111111111 efsane
  • evet gercektende hl2 de konu olmasa bile sadece grafkleri icin oynanabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: bamkan

Birincinin mantığı ve sürükleyiciliği, ikincinin grafikleri ve fiziksel gerçekçiliği...
  •  Half-Life 1 mi 2 mi

Half-Life 1 mi 2 mi

resimler nasıl (anılarınızı canlandırsın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ram -- 25 Nisan 2005, 0:55:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

resimler nasıl (anılarınızı canlandırsın)

Bari adam gibi resimleri koysaydın... Half-Life 1 'in en iğrenç (belki de tek iğrenç) bölümleri onlar...
  • Adamlar birtaraflarını yırtıp mükemmel grafikli oyun yapıyorlar (Half-Life 2) Siz gelmiş burda h-l 1 güzel diyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

Adamlar birtaraflarını yırtıp mükemmel grafikli oyun yapıyorlar (Half-Life 2) Siz gelmiş burda h-l 1 güzel diyorsunuz

+1
  • şu zamanda nasıl hl1 ile hl2 yi karşılaştırıyorsunuz anlamıyorum tabiiki hl2.
  • HALF LIFE 1 in konusu çok güzeldi, ancak 2 nin konusu o kadar güzel değil. matrix filmi gibi sanırım konu ilerleyen bölümlerde pek fazal çekici olmuyor.
  • hl1 de b iyere gelmiştim orda takılıp kalmısıtım böğle kule gibi bir yere çıkıyordun orda bir doktor felan vardı güzel oyundu ama orada aylarca ne yapacağımı bulamamıştım 2 yi ise hiç oynama fırsatı bulamadım
  • herşey zamanında güzrl bence hl 2
  • kesinlikle HL1 (zati HL2 yi benm sistem kaldırmıo)

ama gercekten HL1 harikaydı
  • ben half-life 1 i oynarken daha çok eğlenmiştim,2 nin de fizik motoru ve grafikleri çok iyiydi ama çok kısaydı.
  • Kesinlikle 1
  • 2
  • Ben sahsen halflife 1 diyorum sürekliyici
  • bence ikiside çıktığı dönemlerin en iyileri bundan 4 sene sonra hl2 için neler denecek acaba.... ben ikisinide severek oynadım...
  • bence 3

şaka bir yana 1'i oynanamış yada az ucundan göz atmış biri olarak (ki zamanında oynama fırsatı bulamadım sonrada grafiksel açıdan "grafikler nedendir bilinmez hep birinci planda kaldı benim için" oynamadığımdan) 2 derim ben...
  • Ama half life 1 2 den daha çok yankı uyandırmıştı...Herhalde türünün tek örneği olsa gerek...
  • halflife 1 in 2 den daha çok yankı uyandırmasının nedeni insanların hl ile ilk kez tanışıyo olmasıydı e tabi sonra insanlar daha büyük beklentiler içine girdi.
  • bide unutmadan hl1 çıktığında piyasada o tarz oyun çok azdı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.