Şimdi Ara

age of empires 3 ve 5 e nedersiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar age of empires 3 den sonra aoe 4 ün çıkıcağına inanmıyoduk ama bu resimde age of empires 3 ün yanında iki tane yenibir şey gözüküyo age of empires 3 ün yanında age of empires 4 ve 5 duruyo ve bunun olması yüzünden herkesin kafasında age of empires 4 ve 5 çıkıcakmı diye bir soru belirleniyor acaba günler haftalar yada aylar sonra age of empires 4 ve 5 çıkıcak mı merakla bekliyoruz

biraz bilgisiz kon oldu ama yine de size göstermeyi istedim eer koymamam gereksedi ozr dilerim

age of empires 3 ve 5 e nedersiniz

• çıkarsa güzel olur...
  • Bu resim bende de var.Oyun giderek moderleşiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Bu resim bende de var.Oyun giderek moderleşiyor.

Evet ama bence güzel olmaz.
  • valla çıkarsa çok güzel olur
  • arkadaşlar bence çıkar sizce bilmem ama BaYDoGaN arkadaşımızın dediği gibi güzel olmaz he ama pek bilemem belki güzel olabilir ama ben %55 kötü olur % 50 iyi olur diyorum inşallah yanılırımda iyi olur da oynarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last devil -- 3 Temmuz 2007; 19:57:08 >
  • bildiğimiz şey zaten,
    ama her yeni oyun çıktığında herkes burun kıvırıyor, zaman geçtikçe bayıla bayıla oynuyorlar tabi
    çünkü adamların ekibi sağlam, yaptıkları oyunlar gerçekten tutuyor
  • İlk defa gördüm, şaşırdım haliyle. Ne yalan söyliyeyim II.sinden güzeli olamaz. Umarım yanıltırlar. Şayet grafikler ne kadar iyi olursa olsun III 2.nin tadını vermiyordu. En azından bana...
  • arkadaşlar siz bi serinin sonunun geleceğinimi sanıyordunuz. seri gerçek tarihi işliyor. ilk oyunda milattan öncesi, 2. oyunda orta çağlar falan, 3. oyunda ateşli silahlar yaygınlaşmış, 4. oyun yaşadığımız zamanlar olacak, 5. oyunda birazz teknolojiye kaçmış versyonu olacak. zaten resme bakarsanız 5. oyundaki karakter halodaki şef e acayip ebnziyo resim sadece gösterim amaçlı birileri tarafından yapılmış galbia.
  • rise of nations laşmaya başlıcak heralde
  • 5 bence mükemmel olur 4 şimdiki zaman 5 te gelecek heralde robot resmi koymuşlar.
  • abi resimlerde teknolojiye doğru bir yönelme var

bence bu olmasa iyi olur

zaten elimizde teknolojiyle ilgili çok oyun var

bence bu yine eski çağlarda, osmanlı dönemine ait oyunlar yapsa daha güzel olur diyorum ben
  • Onlar yeni birer oyun deilde oyun içindeki çağları gösteriyor olmasın....gerçi orda 5. resimdeki gibi bi çağ yokda...genede çıksa güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: [topal]solucan

Onlar yeni birer oyun deilde oyun içindeki çağları gösteriyor olmasın....gerçi orda 5. resimdeki gibi bi çağ yokda...genede çıksa güzel olur

Olabilir.
  • age of empires şimid gözüme girdi
    adamlar gerçekten muhteşem strateji yapmışlar be

bütün tarihi 5 çağa bölmüşler ve çok aklıllıca bence...

5 yıl sonra herkes age of serisi tamamlamaya başlayacak bence
  • age of 2 nin güzel olması eski çağları ve savaşları konu alıyor olmasıydı karmaşıklıktan uzak zevkli ve yalın bir oynayışa sahipti, oklar kılıçlar age of la bütünleşmişti. Tüfek çıktı mertlik bozuldu olayı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ta_mer

bence bu yine eski çağlarda, osmanlı dönemine ait oyunlar yapsa daha güzel olur diyorum ben

o oyunları eskiden yapıyodular çünkü oyunlar okadar gelişmemişti. Bir strateji oyununda uzaktan ateş eden birim yapmak için birsürü şey yapılıyordu onun için yakın çarpışma olan orta çağı alıyorlardı. ama şimdi teknoloji ile beraber oyunlarda gelişti. Efektleri yapmak daha kolay. onun için adam ya devasa orta çağ oyunu yapıyo (Medieval'ı örnek verebilirim) ya da ateşli silahların kullanıldığı oyunları yapıyor. Elinde bukadar nimet varken gidip kılıçla savaşan birimler yapmak mantıksız geliyordur ona.

• quote:

Orjinalden alıntı: hksdejavu

quote:

Orjinalden alıntı: ta_mer

o oyunları eskiden yapıyodular çünkü oyunlar okadar gelişmemişti. Bir strateji oyununda uzaktan ateş eden birim yapmak için birsürü şey yapılıyordu onun için yakın çarpışma olan orta çağı alıyorlardı. ama şimdi teknoloji ile beraber oyunlarda gelişti. Efektleri yapmak daha kolay. onun için adam ya devasa orta çağ oyunu yapıyo (Medieval'ı örnek verebilirim) ya da ateşli silahların kullanıldığı oyunları yapıyor. Elinde bukadar nimet varken gidip kılıçla savaşan birimler yapmak mantıksız geliyordur ona.

yaw haklısın ama bi düşün zaten elimizde bir sürü silahlı oyun yokmu?? bırak biraz da orta çağdan oyun yapsınlar birazda onun zevkini alalm dimi ama

• Vay Be..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.