Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2: Clan maçı için clan aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, biz şu anlık 4 kişiden oluşan çok yeni bir BFBC2 klanıyız. Ve ilk maçımızı yapmak üzere 4 kişilik bir takım arıyoruz. Eğer ilgilenirseniz ve bu postta uygun olduğunuz gün ve saati belirtirseniz, ufak bir haritada 4 vs. 4 maç yapabiliriz.

Ya da forumumuzda şu bölüme (http://www.executionersfromhell.co.uk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=42) de yazabilirsiniz. Klan kaptanı ve diğer 2 oyuncu İngiliz olduğundan ilk önce benimle irtibata geçerseniz daha iyi olabilir.

murqx66 - Alpha Squad Leader
    http://www.executionersfromhell.co.uk

• soD clanı olarak sizinle maç yapmak isteriz.Beni ekle improtix.Bu arada sizin rütbeler ne ona göre dengeli oyuncular çağıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

soD clanı olarak sizinle maç yapmak isteriz.Beni ekle improtix.Bu arada sizin rütbeler ne ona göre dengeli oyuncular çağıralım

+1 Cevabınızı bekliyoruz . improtix ve SentimentaLs_ bu 2 psn'i ekleyebilirsiniz .
  • tamam bizim oyuncular 20-40 yaş arası değiştiği için ben gün sorup haber veriyorum size madem.

bizim level seviyelerini yazıyorum:

hellooze666 - 46
    The-Turpinator75 - 39
    chazjay - 32
    Lord_Smettie - 31
    murqx66 - 25

yukarıdakilerden birisi oynamayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurqX

tamam bizim oyuncular 20-40 yaş arası değiştiği için ben gün sorup haber veriyorum size madem.

bizim level seviyelerini yazıyorum:

hellooze666 - 46
    The-Turpinator75 - 39
    chazjay - 32
    Lord_Smettie - 31
    murqx66 - 25

yukarıdakilerden birisi oynamayacak.

Bizim oyuncular

improtix-50
    Sentimentals_ -50
    ben1997hasan-45
    Sweetyboy-38 sizin için uygunsa bizim kadro böyle olucak.Tarihi ve haritayı siz ayarlayın
  • Hangi mod olucak bu arada söylerseniz seviniriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.