Şimdi Ara

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 ONLINE GRUP MAÇLARI(MAÇ ATMAK İSTEYENLER BURAYA.TOPLANIYORUZ) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

kacta olucak olursa

bana 1 saat sonra dendi, 20.30 veya 21 gibi oluyor heralde.
  • 21 de beyler maç
    quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

kacta olucak olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

21 de beyler maç
    quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

kacta olucak olursa

Napsak beklesek mi?

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 ONLINE GRUP MAÇLARI(MAÇ ATMAK İSTEYENLER BURAYA.TOPLANIYORUZ)

• yaa server ısmını desenıze delı ettınız benı ısım yogun msn vb gıremıyorum dırek maca gelıcem dedın server ısmı yazın ne gerek var ısı zorlamaya
  • hocam ts3 lazım yoksa sorun değil takımları ordan düzenleyecektim de zaten gelen olmadı bende ugraşamıyorum bu aralar önemli olan birbirimizi tanımaktı kaybetmeyiz en azından
    quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

yaa server ısmını desenıze delı ettınız benı ısım yogun msn vb gıremıyorum dırek maca gelıcem dedın server ısmı yazın ne gerek var ısı zorlamaya
  • quote:

hocam ts3 lazım yoksa sorun değil takımları ordan düzenleyecektim de zaten gelen olmadı bende ugraşamıyorum bu aralar önemli olan birbirimizi tanımaktı kaybetmeyiz en azından
    quote:

yaa server ısmını desenıze delı ettınız benı ısım yogun msn vb gıremıyorum dırek maca gelıcem dedın server ısmı yazın ne gerek var ısı zorlamaya

Ne oldu oyun yalan mı oldu şimdi ?
  • İllaki toplanırız her hafta şu an 8 kişiyiz
    quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

quote:

hocam ts3 lazım yoksa sorun değil takımları ordan düzenleyecektim de zaten gelen olmadı bende ugraşamıyorum bu aralar önemli olan birbirimizi tanımaktı kaybetmeyiz en azından
    quote:

Ne oldu oyun yalan mı oldu şimdi ?
  • bana server ın yerını desenız her turlu gelırım. ama ts vb programlara zaman ayıramıyorum asırı yogun um
  • Eee hani maç? Ts falan nedir ben bilmiyorum şahsen. Girmek istedik de gelemiyoruz.
  • Ustam sende böyle oyunlar oynuyon ts vent falan bilmiyon mu :D adam yazmış ts3 indirim şu msn adresini ekleyin saat 8:30 da online olun takımları ayarlıyalım.. topu topu 8 9 kişi olduk saatinde :D adam sanmıyorum bir daha boyle bi organizasyon düzenlemeye çalışsın..
  • dire bizim oluşturduğumuz turnuvaya katilin arkadaşlar 4 der takimlardan squadrush turnuvalari yapiyoruz... Ligimize katilim yapabilirsiniz

Linkte tiklayinhttp://bit.ly/kyoLve
  • Dün akşam çok sardı, oynayan her arkadaşa teşekkür ediyorum.

-Yanlız, mikrofondan operasyon yapar gibi yapmadık. Yani, biri sniper olup ortamı gözetlicek "girin abi girin" falan dicek çatışma çıkıcak, vurulan "vuruldum geri çekilin" falan diyecek. böyle sarar yav asıl
  • evet dün akşam zevkliydi, yani ts vent gibi programlar kullanarak oynamak fark yaratıyo :D ama saat 23.30 gibi gruplaşma oldu :D neyse önemli diil o kadarda :D RedComrade,Tears of ice birde bir tane pilot vardı tears gibi iyi pilot tu oda :D kanım ısındı o arkadaşlara.. umarım gene birlikte ts üzerinden oynama zevkine erişiriz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthCroaton

Ustam sende böyle oyunlar oynuyon ts vent falan bilmiyon mu :D adam yazmış ts3 indirim şu msn adresini ekleyin saat 8:30 da online olun takımları ayarlıyalım.. topu topu 8 9 kişi olduk saatinde :D adam sanmıyorum bir daha boyle bi organizasyon düzenlemeye çalışsın..

usta tamam şimdi çaktım vent i de yanına yazınca e ben girmek istedim de bir bilgi falan göremedim servera nerden girdiniz. Neyse artık bir sonraki maça indiricem hepinizi
  • Eyv hocam valahi benimde kanım ısındı :)) MoRaCeyle heliyi alınca durduramıyorsunuz bizi kabul edin :P
    quote:

evet dün akşam zevkliydi, yani ts vent gibi programlar kullanarak oynamak fark yaratıyo :D ama saat 23.30 gibi gruplaşma oldu :D neyse önemli diil o kadarda :D RedComrade,Tears of ice birde bir tane pilot vardı tears gibi iyi pilot tu oda :D kanım ısındı o arkadaşlara.. umarım gene birlikte ts üzerinden oynama zevkine erişiriz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDComrade -- 7 Mayıs 2011; 23:12:59 >
  • quote:

evet dün akşam zevkliydi, yani ts vent gibi programlar kullanarak oynamak fark yaratıyo :D ama saat 23.30 gibi gruplaşma oldu :D neyse önemli diil o kadarda :D RedComrade,Tears of ice birde bir tane pilot vardı tears gibi iyi pilot tu oda :D kanım ısındı o arkadaşlara.. umarım gene birlikte ts üzerinden oynama zevkine erişiriz :D

Bendim pilot hacı Şu işi bi düzene soksak, mesela akşamları işi olmayan TS ye falan girsin kaç kişi varsa girelim bir server'a oynayalım, zevkli oluyor...
  • Ben Bu gece sabaha kadar TS deyim giren olursa atarız bişiler :D Red Morace Tears bekliyorum :D
  • TS den konuşmaya girmek için nasıl yol izlememiz lazım ?
  • MSN adresini eklerseniz size herkonuda yardımcı olurum
    quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

TS den konuşmaya girmek için nasıl yol izlememiz lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.