Şimdi Ara

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 ONLINE GRUP MAÇLARI(MAÇ ATMAK İSTEYENLER BURAYA.TOPLANIYORUZ) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bi araştırayım bakalım ben hiç bilmiyorum da admin'lik kodlarını bilen arkadaşlar varsa belki tanıdıklardan BC2 server'ı buluruz... O rezil server'larda sarmıyor yaa, eğer böyle sürekli hale getirebileceksek oyunları hatta server bile alabiliriz diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

Beyler bu aralar fazla ilgilenemiyorum forumla haftaya bir maç ayarlayalım yine cuma günü ama bu sefer kesin adamlarla ve sayı limitiyle oynanacak maçlar 16 kişi olunca gişeler kapanacak yani :) çünkü bir girip bir çıkanlar sonradan haber verenler sonradan girenler falan derken bayagı bir zorlanıyoruz .Server konusunda başka swlerde Otomatik eşitleme oldugundan çok zorlanırız gibime geliyor ve resetleme imkanımızda yok mapi TURK klan yetkililerine rica edersek diger sefere admin temin edebilirler diye düşünüyorum

Ben başlarda gayet keyif aldım, ta ki elektriklerim kesilene kadar Bekle bekle resmen gelmeyeceği tuttu,sizlerle başka bir irtibatımda olmadığı için haber veremedim kusura bakmayın..Takımlarda ufak bir dengesizlik vardı evet ama bence yinede keyifliydi..Sırf bu elektrik olayı yüzünde güç kaynağı aldım ama kablonet sağolsun elektrikler gidince bağlantıda gidiyormuş O yüzden maç arasında aniden düştüğüm için özürlerimi kabul edin beyler

Yeni maçı dört gözle bekliyoruz..Umarım bu sefer daha az pingle ve sayılarımız eşit bir şekilde oluruz diye umuyorum..

• Alman tanıdıklarım olsa konuşacam ama yok malesef. Adamların serverları Tr oyuncuları için en ideal ve sağlam serverlar. Turk serverlarından da en iyi ping BFTurk serverında vardı. O da 7/24 valp 32 kişilik, genelde dolu olan bir server. 2 saatliğine bize ayırırlar mı serverı bilemiyorum.
  • Merhaba beyler, ben BF BAD COMPANY 2 almayi düsünüyorum ama laptop'um kaldirir mi bilmiyorum. Biliyorum konusu burasi degil ama yardimci olursaniz çok sevinirim

Intel Core i5-430M processor
    ATI Mobility Radeon HD 5650, 1GB VRAM
    4GB RAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Merhaba beyler, ben BF BAD COMPANY 2 almayi düsünüyorum ama laptop'um kaldirir mi bilmiyorum. Biliyorum konusu burasi degil ama yardimci olursaniz çok sevinirim

Intel Core i5-430M processor
    ATI Mobility Radeon HD 5650, 1GB VRAM
    4GB RAM

Kaldırır mı derken, kaldırır tabiki de özelliklerini düşürmeniz gerekir,oynarsınız.

Bu arada maçlara beni de çağırın, bu akşam atalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 1 Mayıs 2011; 21:07:07 >
  • Yani grafik açisindan iyi kalir mi yine diyorsun ?

Yoksa GTA 3 grafikleri gibi mi olur

not : son sorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 1 Mayıs 2011; 20:20:30 >
  • quote:

Yani grafik açisindan iyi kalir mi yine diyorsun ?

yok hocam istediğiniz kadar sorabilirsiniz, ben de bu bilgiye sahip olana kadar baya sordum

Gta 3 kadar olamaz, hd5650'den bahsediyoruz. İsterseniz bi yükleyip single player'ı deneyin. Kaliteyi azaltıp azaltıp hangi aşamada 40-30 fps aralığına geldiğini bulabiliriz. Grafikler iyiyse multiplayer için cd-key alırsınız. Şahsen böyle yaptım.

• Tamam tesekkür ederim dostum
  • quote:

Tamam tesekkür ederim dostum

Gelişmelerden haberdar et hocam
  • çok iyi olur dostum
    quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Ben bi araştırayım bakalım ben hiç bilmiyorum da admin'lik kodlarını bilen arkadaşlar varsa belki tanıdıklardan BC2 server'ı buluruz... O rezil server'larda sarmıyor yaa, eğer böyle sürekli hale getirebileceksek oyunları hatta server bile alabiliriz diye düşünüyorum...
  • benide yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: archerdeno

benide yazın

Cuma günü aynı takımda olmak dileğiyle
  • alasim var
  • aldim biraz once indriyorum fakat bugun internet cok yavas ttnete burdan tesekkuru bir borc bilirim
  • Selamlar ben de gelebilirim ama sorunsuz oynayabileceksek iyi olur. Lag lı pingli zevk vermez adama yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

aldim biraz once indriyorum fakat bugun internet cok yavas ttnete burdan tesekkuru bir borc bilirim

Hayırlı olsun en kısa zamanda aramızda görme dileği ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

quote:

Orijinalden alıntı: archerdeno

benide yazın

Cuma günü aynı takımda olmak dileğiyle

eyw aga ins girebilirim o saatte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

quote:

aldim biraz once indriyorum fakat bugun internet cok yavas ttnete burdan tesekkuru bir borc bilirim

Hayırlı olsun en kısa zamanda aramızda görme dileği ile

eyw suan iniyor %20 800 900 la indiren sey 150 de sabitlendi
  • Hayırlı olsun :)
    quote:

• quote:

Yani grafik açisindan iyi kalir mi yine diyorsun ?

youtube'da higt vs low videoları var onları izlemeni öneririm
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.