Şimdi Ara

Battlefield Bad Company Live Turnuva bu akşam 19:00

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar forumda yeniyim.Yaklaşık 1 aydır live kullanıyorum hemen hemen oynadığım tek oyun battlefield diyebilirim.Yabancılarla oynamaktan sıkıldım hiç Türk'e rastlamadım.Memleketimin güzel insanlarıyla tanışalım eğlenelim istiyorum.Bu akşam 19:00 da başlayalım diyorum oynamak isteyen varsa beni eklesin.Görüşmek dileğiyle..

GT: sitemdepresif

• İlgilenen kimse yokmu?
  • Ben gelirim valla bugün oynamaya başladım BF biraz noob'um ama alışmam lazım eklersen sevinirim : Onurman
  • Tamamdır arkadaşım iş çıkışı konsolu açtığım gibi ekliyorum seni,alışman kolay olur o kadar zor bi oyun değil.Evet arkadaşlar başka??
  • Sanırım live da takılan pek kişi yok bu akşam veya sitede değiller neyse saat 19 a kadar burdayız..
  • akşam 7 den sonra live de olurum. son 1 haftadır başka oyun oynamıyorum Live'de Gamertag imzamda var..
  • Senide not aldım inşallah daha fazla arkadaşımız katılırda tadına daha iyi varırız.
  • valla PC den konsola geçiş aşırı zor oldu özellikle FPS da....ama maksat muhabbet müsait olursam bende gelirim ama 19 değil 21 gibi ...Gamertag eklemek istersen : Hamsi Koli
  • Gece 1'e kadar battlefield te takılıyorum.Sorun değil 21 de gelmen.Evet başka başka başkaa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.