Selam arkadaşlar forumda yeniyim.Yaklaşık 1 aydır live kullanıyorum hemen hemen oynadığım tek oyunbattlefield diyebilirim.Yabancılarla oynamaktan sıkıldım hiç Türk'e rastlamadım.Memleketimin güzel insanlarıyla tanışalım eğlenelim istiyorum.Bu akşam 19:00 da başlayalım diyorum oynamak isteyen varsa beni eklesin.Görüşmek dileğiyle..
GT: sitemdepresif
İlgilenen kimse yokmu?
Ben gelirim valla bugün oynamaya başladım BF biraz noob'um ama alışmam lazım eklersen sevinirim : Onurman
Tamamdır arkadaşım iş çıkışı konsolu açtığım gibi ekliyorum seni,alışman kolay olur o kadar zor bi oyun değil.Evet arkadaşlar başka??
Sanırım live da takılan pek kişi yok bu akşam veya sitede değiller neyse saat 19 a kadar burdayız..
akşam 7 den sonra live de olurum. son 1 haftadır başka oyun oynamıyorum Live'de Gamertag imzamda var..
Senide not aldım inşallah daha fazla arkadaşımız katılırda tadına daha iyi varırız.
valla PC den konsola geçiş aşırı zor oldu özellikle FPS da....ama maksat muhabbet müsait olursam bende gelirim ama 19 değil 21 gibi ...Gamertag eklemek istersen : Hamsi Koli
Gece 1'e kadar battlefield te takılıyorum.Sorun değil 21 de gelmen.Evet başka başka başkaa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme