Bildirim
Battlefield Hacklendimi...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: antitank
Arkadaşlar bu gün bir adamla birlikte oyun oynadık ve adam oyunun sonlarına doğru herkesi attı karşı takımdan sonra bizim takımdakileride attı nedir ne iştir anlamadım serverin adminide değildi rasgele bir server seçmiştim.
evet -
Adamı blokladım bro bulamaz beni -
quote:
Adamı blokladım bro bulamaz beni
valla ben öyle birşeye denk gelmedim.iplerinizi bulup ddos ile yarabilir ama sayısı yüksek olması lazım bide tek tek nasıl uğraşsın baya bi donanımlıdır o -
quote:
Orijinalden alıntı: TaymekHoldem
quote:
Adamı blokladım bro bulamaz beni
valla ben öyle birşeye denk gelmedim.iplerinizi bulup ddos ile yarabilir ama sayısı yüksek olması lazım bide tek tek nasıl uğraşsın baya bi donanımlıdır o
Yapma ya
-
Olayi tam anlamadim adam sizi hackledimi yoksa sv yi mi hackledi? -
Serverdeki herkesi attı bende bir şey yok birlikte oynuyorduk bak şimdi ne yapıcam dedi herkesi attı serverden (sw onun değildi rasgele bulmuştum) -
Enteresan valla adam bos degil ama iyiki engellemissiniz -
Sildim zaten de bişey olmadı hesaba sanırım sw ye saldırıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII
Olayi tam anlamadim adam sizi hackledimi yoksa sv yi mi hackledi?
heckledi beni facebook emsn falan hep caldı hırsız -
O adam geçen haberlere çıktı bütün CIA peşinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X