Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

Orijinalden alıntı: snatal

f2p mi? değilse bf4 devam.

yok hocam oyun 60 dolar şimdilik ücretsiz oda herkese göndermiyorlar çok bekleyen var oyunu

Hocam videoları felan izledimde bf4 ve 3 bin basar buna yahu ve hiç bir bf ye benzemiyor :S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oyunu beğendim. ama bf3 mü 4 mü derseniz onların yanına yaklaşamaz.
    farklı bir tarzı var zaten.
    hırsız polis
    senaryo güzel mantıklı. haritalar artarsa gayet güzel bi oyun ortaya çıkar.
    ha o kadar para verir miydim mp için tabi ki hayır?
    oyun zor , bilmiyorum iyi oynayanlar hile mi kullanıyor ama ben alıştım. gayet zevkli geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beta oyun olarak ben beğendim, fazla beklenti içinde değildim şimdilik, sunduğu harita küçük, bireyselde oynayabilirsiniz ama takım halinde daha zevkli geldi bana, ilerleyen zamanda yeni oyun modları, silahlar ve haritalar eklenecektir ki, yeni çıkacak modların çok zevkli olacağına inanıyorum.. harita boyutu da bf4 e göre küçük ama oyunun amacına göre yeterli.. en svdiğim özellik haritada düşmanı görememek, sinsice yaklaşıp jopla rakibini etkisiz hale getirebiliyorsun, ya da sağda solda biri var mı diye tedirgin olabiliyorsunuz, maalesef bf4 birisine sinsice yaklaşmak çok zor.. sunulan silahlarda değişik ve farklı geldi, oyuna farklı bir zevk katacağına eminim.. yalnız 4 deki gerçekçilik hissi bunda yok.. ya da şimdilik böyle, .. bf4+premium varken ve daha 2 tane dlc çıkacakken şu anda almayı düşünmüyorum, olurda indirime girerse, 19 dolar gibi fiyata düşerse alabilirim:D
  • Ekim 21
  • uA_emir07 kullanıcısına yanıt
    Ea.live.com a girin. Bf4 live chate bağlanın. Oradan isteyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Ea.live.com a girin. Bf4 live chate bağlanın. Oradan isteyin.

benim ing zayıf adama ne diğcem give me bf hardline beta mı diğcem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

f2p mi? değilse bf4 devam.

yok hocam oyun 60 dolar şimdilik ücretsiz oda herkese göndermiyorlar çok bekleyen var oyunu

Hocam videoları felan izledimde bf4 ve 3 bin basar buna yahu ve hiç bir bf ye benzemiyor :S

İZLEDİĞİM İNCELEME VİDEOLARINA GÖRE TÜM EDİTÖRLERİN YAPTIĞI YORUM AYNI..'BF 4 ÜN BİR MODU GİBİ OLMUŞ ''....GRAFİK OLARAK BF 4 İLE AYNI AMA OYUNUN TEMASI DEĞİŞMİŞ..ASKERLER YERİNE POLİS HIRSIZ OLAYINI GETİRMİŞLER...NORMAL ASKER SAVAŞLARINDAN BIKTIYSAN FARKLI BİRŞEY ARIYORSAN ALABİLİRSİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 16 Haziran 2014; 9:07:37 >

I have BF3 and BF4 Premium. But you guys didnt send me BF Hardline BETA. It's not fair. Can you add the game to my library please?

Bunu yaz direk.
    "pls I want to join closed beta"
    ben bunu yazdım, arkadaşa da bunu yazıp gönderdim ikimize de gönderdiler, öyle çok uzun uzun mesaj atmaya da gerek yok:D

telefonla çektim ama bu özellikte hoşuma gitti:D yaptığınız simgeyi oyun içinde spreyle duvara çizebiliyorsunuz:D
     Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kochalil06 -- 16 Haziran 2014; 15:34:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BasBelasiWap

"pls I want to join closed beta"
    ben bunu yazdım, arkadaşa da bunu yazıp gönderdim ikimize de gönderdiler, öyle çok uzun uzun mesaj atmaya da gerek yok:D

telefonla çektim ama bu özellikte hoşuma gitti:D yaptığın simgeyi oyun içinde spreyle duvarla çizebiliyorsun:D

Ben de böyle bir şey yazmıştım dün gece. Şimdi baktım eklenmiş hesaba oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 16 Haziran 2014; 15:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

Bu battlefield değil ismi sizi aldatmasın arkadaşlar lütfen panik yapmayın gerçek bir sonraki bf oyunu 2015 Son baharda dikkat ederseniz Yapımcı Visceral games yazıyor Gerçek Battlefield oyununun yapımcısı DICE'dır o yüzden panik yapmaya gerek yok :)

Edit : Belki kanıtlamam gerekir diye ;
    http://dice.se/games/

Linkte gördüğünüz üzere DICE'ın Battlefield hardline üzerinde hiç bir çalışması yok son çıkan Battlefield 4 olarak gözüküyor ve şuanda yapım aşamasında olan Mirror's Edge ve Star wars Battlefront bulunmakta onlar çıktıktan sonra Battlefield'ın yeni oyununa merhaba diyebiliriz.

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU]

Bunu nasıl açıklayacaksın o zaman?

Hocam fb3 ile yapildigi icin olabilir dice sadece oyun motorunu vermis olabilir yani

• Bende bi indirim yakaladigimda dayanamaz alirim herhalde ama bi premium dlc falan olaylari netlesmesi lazim.

• Battlefield Hardline Teçhizat İnceleme ve Tanıtımı (3 dakikalık inceleme)
    İyi seyirler..

Battlefield Hardline Beta Teçhizat İncelemesi

Edit: NowOrN3wer, DICE bizzat Battlefield Hardline'ın geliştirilmesine yardım ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkerJetBat -- 16 Haziran 2014; 17:57:59 >
  • WalkerJetBat W kullanıcısına yanıt
    anladım hocam =) ben oyun motorundan sanıyordum
  • Beta bu hafta bitecekse hiç indirmekle falan uğraşmayalım. Bitiş tarihiyle ilgili bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Beta bu hafta bitecekse hiç indirmekle falan uğraşmayalım. Bitiş tarihiyle ilgili bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

Mk'da bitiş tarihi için 24 haziran yazmışlar.Hiç değilse 15-20 gün oynasaydık iyiydi
  • EA live chat imi kapattı bir türlü ulaşamıyor linkler çalışmıyor yada mail atma kısmına yönlendiriyor.
  • İncelemelerin çoğunda battlefield 4 dcl gibi olmuş diyenler var 60 dolar fazla gibi söyleyenler var sizce doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

İncelemelerin çoğunda battlefield 4 dcl gibi olmuş diyenler var 60 dolar fazla gibi söyleyenler var sizce doğru mu ?

bence de 60 dolar fazla ama dlc gibi de değil oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasBelasiWap

quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

İncelemelerin çoğunda battlefield 4 dcl gibi olmuş diyenler var 60 dolar fazla gibi söyleyenler var sizce doğru mu ?

bence de 60 dolar fazla ama dlc gibi de değil oyun..

Banada öyle geldi hocam dlc ye benzemiyor daha geliştirilir ama 60 dolar banada çok geldi :(
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.