Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rwenzori

BF Modern savasin dibine vurdu. Kara, hava, deniz daha ne yapilabilir ki, BF5 ciksa uc veya dorduncu oyuna ne gibi yenilikler katabilir?
    Bence bf serisi bitti, dunya savasi temali bir oyun cikabilir veya bad companye devam edebilirler.
    Hirsiz polis oyununu bende begenmedim, oynanabilirligi kisa ve bunun icin ucuk kacik bir fiyat etiketi var.

Ah bir Bad company 3 çıksa! Daha şimdi bile bc2 oynanabilyorken yeni oyun efsane olacktır. Silah çeşidi artsa birazdaha büyük haritalar olsa tamamdır OLMUŞ derim.

Arica Harbor neydi öyle ya sniper olmaktan zevk aldığım mükemmel bir mapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmofps mi olacak yoksa normal oyun mu
  • HardLine' i indirdim, biraz oynadim originden kaldirdim, bu oyundan hic bir sey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Oyunu oynamadim videolari izledim bolca.Oyun bf4 dlc si gibi.Gereksiz olmus.Battlefield da cod a donmez umarim her sene oyun cikartarak

2. Dünya savaşı yapsalar daha fazla tutulacak farkında değiller, tek sıkıntı 2. Dünya savaşı silahlarında fazla özelleştirme yapamazlar ama oynanış daha zevkli olur bence. Düşünsenize Kar98K dürbünlü tüfek ile rakibi indirmeyi, Tiger tank veya önden pervaneli uçakları kullanmayı, herşey eski teknoloji.
  • Artık BC3 bekliyoruz..Adamlar resmen ellerinde ki kozu biliyorlar herhalde gittiği yere kadar gidecekler, sonra baktılar olmuyor ver BC3 û gitsin.

• Aralda on siparis fiyatino gordum ve almaktan vazgectim bf4 un on siparis fiyati bile 108tl idi

• Arkadaş betanın ilk saatinden bu yana 10 kere kere kayıt olmuşumdur mail dahi gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Oyunu oynamadim videolari izledim bolca.Oyun bf4 dlc si gibi.Gereksiz olmus.Battlefield da cod a donmez umarim her sene oyun cikartarak

2. Dünya savaşı yapsalar daha fazla tutulacak farkında değiller, tek sıkıntı 2. Dünya savaşı silahlarında fazla özelleştirme yapamazlar ama oynanış daha zevkli olur bence. Düşünsenize Kar98K dürbünlü tüfek ile rakibi indirmeyi, Tiger tank veya önden pervaneli uçakları kullanmayı, herşey eski teknoloji.

Evet haklisin.Bu konuda olan oyunlarda bir eksik var hep.Mesela war thunder da tank ucak var gemilerde eklenicek.Red orchestra 2 de piyade tank var ucak yok.Bende isterim 2. Dunya savasi konulu battlefield.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağzımın suyu aktı desem yalan olmaz hocam Dediğiniz gibi silah çeşitliliği ve özelliştirmenin az olmasından ötürü ikinci dünya savaşı zamanına gitmiyorlar. Ama oyun dünyasına ilaç gibi gelir sağlam bir ikinci dünya savaşı oyunu.
  • Betaya katılmak isteyenler EA Support a mesaj atın, betaya katılmak istiyorum diye, 1-2 saate geliyor oyun kütüphaneye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Betaya katılmak isteyenler EA Support a mesaj atın, betaya katılmak istiyorum diye, 1-2 saate geliyor oyun kütüphaneye.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Betaya katılmak isteyenler EA Support a mesaj atın, betaya katılmak istiyorum diye, 1-2 saate geliyor oyun kütüphaneye.

Aynen bende mesaj attım 2 saat sonra eklemişler indiriyorum şuan:)

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Onun çıkmasına pek ihtimal vermiyorum ama birkaç seneye Halo'ya rakip gelir. 2142 tarzı

• Mail falan geliyor mu peki? Bana da ekledik dediler ama mail falan gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Mail falan geliyor mu peki? Bana da ekledik dediler ama mail falan gelmedi.

Battlefield Hardline Beta Access Granted diye mail geldi sonra originde sol üstte reload my games dedim hardline kütüphanede gözüktü ve indirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Mail falan geliyor mu peki? Bana da ekledik dediler ama mail falan gelmedi.

aynen bana da mail atmışlar ama gözükmüyor..

origini kapatıp açtım gözüktü hocam indiriyorum şimdi ben:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kochalil06 -- 14 Haziran 2014; 14:17:07 >
  • Bana mail falan gelmedi. İşteyim Origin'e de bakamıyorum. Artık akşama kontrol ederim.
  • quote:

BF4 beta için de böyle yapmıştık aslında neden aklıma gelmediyse böyle yapmak :) beta ne zamana kadar açık kalıcak bilen var mı?
  • Hardline Beta'sından ilk izenim videosu çektim arkadaşlar. İyi seyirler

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.