Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hiç ısınamadım bu oyuna, almayı düşünmüyorum.
  • Oyun geldi de yuklemedim, yuklemeyecegim de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi eglenceli geliyor, bide garip. Cıkınca alsammı almassamı diye baya düşünürüm heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Oyun geldi de yuklemedim, yuklemeyecegim de.

bana gönderseniz ben yüklesem olmuyor mu ki.

• Oyun Süper
  • Kaç defa kaydoldum gelmedi Sanırım beni betaya almayı düşünmüyorlar
  • Nereye kaydolcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Oyun geldi de yuklemedim, yuklemeyecegim de.

bana gönderseniz ben yüklesem olmuyor mu ki.

maalesef.
  • Merhaba,
    Hazır BF Hardline Betası elime geçmişken inceleme ile birlikte multiplayer maç atacağım canlı yayında. Vaktiniz varsa ve izlemek isterseniz bu pazar akşamı saat 17:00 ile 21:00 arasındahttp://www.twitch.tv/oyuntenekesitr adresinden izleyebilirsiniz. Chatten de sohbet edeceğimiz yayında sizi de görmek isterim.

• Kayıt olduk gelmedi, açık beta yapsalar en azından denerdik.
  • Daha çok erken olduğu için closed yaptılar. Bana göre open beta yazın sonuna doğru gelir.

• Optimizasyon berbat,bf4 te high oynuyorum bunda full low ayarlarda hatta görüş şeyi 35 iken 15,20 fps alıyorum. Bu nasıl iştir?
  • 3'ten sonra sorunları çözülünce 4'ü de alırım dedim ama hala adam edemedikleri için hiç bulaşmadım. Sizce bu durumda Hardline almam mantıklı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

3'ten sonra sorunları çözülünce 4'ü de alırım dedim ama hala adam edemedikleri için hiç bulaşmadım. Sizce bu durumda Hardline almam mantıklı olur mu?

BF4 EA için büyük bir ders oldu. Şu an BF4 resmen baştan yapılıyor ve sorunlar ortadan kaldırılıyor. Bence hala piyasanın en iyi Multi FPS oyunu BF4.

Hardline değişik bir yapıya sahip. Şu an herkes yorum yapıyor ama yorum yapmak için gerçekten çok erken. Hatalardan ders alınarak mükemmel bir optimizasyona sahip bir oyun olacağını düşünüyorum.

Yani oyunda sorun olup olmamasını kafanıza takmayın. BF4 düzeldi gibi zaten. O yüzden hangi atmosfer daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın.
  • quote:

3'ten sonra sorunları çözülünce 4'ü de alırım dedim ama hala adam edemedikleri için hiç bulaşmadım. Sizce bu durumda Hardline almam mantıklı olur mu?

2-3 aydır çok stabildi hocam oyun , yani çoktan adam oldu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

BF4 EA için büyük bir ders oldu. Şu an BF4 resmen baştan yapılıyor ve sorunlar ortadan kaldırılıyor. Bence hala piyasanın en iyi Multi FPS oyunu BF4.

Hardline değişik bir yapıya sahip. Şu an herkes yorum yapıyor ama yorum yapmak için gerçekten çok erken. Hatalardan ders alınarak mükemmel bir optimizasyona sahip bir oyun olacağını düşünüyorum.

Yani oyunda sorun olup olmamasını kafanıza takmayın. BF4 düzeldi gibi zaten. O yüzden hangi atmosfer daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın.

Hocam benim de yapılan yorumlardan kafam karıştı zaten gameplay videosu çok eğlenceli gözüküyordu ama millet yerden yere vurmuş

Bf4+yeni çıkacak splinter cell alınabilir o da polis temalı ve gayet iyi gözüküyordu en iyisi oyunun beta videolarını iyice incelemek bf4 düzeldiyse çok iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

2-3 aydır çok stabildi hocam oyun , yani çoktan adam oldu .

tamam hocam sağolun bf4 daha mantıklı o zaman
  • Beta açıldığı zaman kayıt yaptırmıştım ama ne mail ne oyun gelmişti,ea live chat ile konuştum derdimi anlattım ve oyunumu eklediler hesabıma.Test etme zamanı
     Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU]
  • 5.18 gb olan yeni update sizede geldi mi?
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    hocam silah az mı tepiyo bf4 göre falan bana mı öyle geldi?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.