Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor arabalar hoş olmuş
  • Helikopter olcakmı beyler??
     Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU]
  • BF 4'ten kopyala yapıştır yapmışlar resmen
  • Kusura bakmayın ama olmamış oyun dlc olarak çıksa anlardım ama bu oyuna bu kadar para vermek yazık günahtır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beta bitti mi?
    dün gece kayıt olduk gelen yok

• hala gelmedi beta bana
  • Silah kaplamalarını yapmayı unutmuşlar herhalde...
  • oyunu sevdim bf4 ün açık betası bundan 10 kat beterdi sorunları oyunda karşılaştığım tek sorun ara sıra araç ve oyuncuların yarısı yerin içinde ama her harita bu kadar kısa olucaksa 60 doları hak etmez oynayanlar origin nickimi eklerse sevinirim NowOrN3wer
  • 1 saat kadar oynadım hoşuma gitmedi pek.Herşey çok tuhaf geldi adamların koşması,silahlar vs.
  • 50 kez register yaptım ama oyun falan gelmedi. Daha oyunu oynamadan bunaldım.
    Varmı bunun bi çözümü?
  • Herhangi bir battlefield 3 ek paketinden fazla yenilik içermiyor. Ek paketlerden hiç bir farkı yok. Bu oyuna hem tek başına bir oyun olarak çıkarıp hemde 60 dolar/euro istemek insanları sömürmek olur.Zaten sömürmek içinde bu saçma oyuna battlefield markasını kullanmışlar.Tek başına bir oyun olarak 20 dolardan fazlasını haketmez.
  • Keşke 60 dolar olsa. Dlc lerle o oluyo 120 dolar.

• Beta sınırlı sayida dagitildi.Daha sonra yeniden dagitacaklar.Bosuna denemeyin.
    Yeni oyun olmadigi icin optimize olmasi gayet doğal.

• 50 kere kayıt oldum yok oyun fln
  • Painkiller. kullanıcısına yanıt
    Kayıt olma linkini devre dışı bıraksalar bari. Bir uyarı yazsalar, bir bilgilendirme yazsalar elleri yorulacak sanki.
  • Betayı ne çabuk kapatmışlar...Sonrada gelin ön sipariş verin diyorlar..Alırlar ön siparişi...
    iyice saçmaladılar artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Betayı ne çabuk kapatmışlar...Sonrada gelin ön sipariş verin diyorlar..Alırlar ön siparişi...

Beta halen aktif durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Betayı ne çabuk kapatmışlar...Sonrada gelin ön sipariş verin diyorlar..Alırlar ön siparişi...

Beta halen aktif durumda.

Ne kadar sure aktif kalir beta?

• BF Modern savasin dibine vurdu. Kara, hava, deniz daha ne yapilabilir ki, BF5 ciksa uc veya dorduncu oyuna ne gibi yenilikler katabilir?
    Bence bf serisi bitti, dunya savasi temali bir oyun cikabilir veya bad companye devam edebilirler.
    Hirsiz polis oyununu bende begenmedim, oynanabilirligi kisa ve bunun icin ucuk kacik bir fiyat etiketi var.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.