Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanca olarak bile başvurdum yine de gelmiyor onay :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

bc3 bekliyodumya ben

O da çıkar merak etme. EA daki bu para hırsı oldukça...

hangi firmada para hırsı yok ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher01

quote:

quote:

bc3 bekliyodumya ben

firmaların kuruluş amacı zaten para kazanmak, ama ea kadar paraya aç bi şirket gördüysem adam değilim
    valve, rockstar games nerede, ea nerede

• quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

gtx 670 ultra 1080p de 60 fps civarı en ufak kasma donma yok, grafikler çok iyi görünmese de efektler müthiş

Yahu ne efekti müthiş olacak aynı oyun motoru ile yapılmış asker üniforması yerine hırsız polis kıyafetleri geçirilmiş insanlara efektler müthiş diyor dlc çıksa iyi olurdu ama buna oyun demek olmaz

hocam dlc olarak çıksın diyorsunuz ama bu tamamen farklı bir konu polis falan var çıkan dlcler hep harita ekledi oyuna bence dlc olarak çıkması saçma bir oyun olarak çıkmalı zaten yoksa bf 4 üzerine yapılmış bir dlc olduğuna hiç şüphem yok zaten bu kadar kısa sürede yeni bir bf oyunu çıkaramazlardı heralde

Bu oyun 2012 den beri geliştiriliyor ve yapımcı Dice değil , ağzı olan konuşuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

quote:

quote:

bc3 bekliyodumya ben

firmaların kuruluş amacı zaten para kazanmak, ama ea kadar paraya aç bi şirket gördüysem adam değilim

Rockstar games'e paragöz değil dediğine göre körsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

quote:

quote:

quote:

bc3 bekliyodumya ben

Rockstar games'e paragöz değil dediğine göre körsün

hiç olmazsa dlc'ler bedava, 1-2 oynamayacağın map için 40 dolar falan ödemiyorsun
    yine de fazla takip etmiyorum ama valve gibi bir şirket hala duruyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

bc3 bekliyodumya ben

haklı sayılırsın aslında need for speed serisini katlettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

hayatımda bu kadar kalitesiz bir firma görmedim dün kayıt oldum hala gelmedi ayrıca oyun bildiğin ek paket olmuş gidip de buna 180 lira verilmez veren de ne diyim kafasında birkaç tahta eksiktir

Sanane birader her yorumun boş, kimin parasını neye verceği sana mı kaldı.
  • uA_emir07 kullanıcısına yanıt
    Beğenmiyorsan almazsın milletin parasından sanane bilader. Hangi prolardansında firma sana beta onayı vermedi de kalitesiz oldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

hayatımda bu kadar kalitesiz bir firma görmedim dün kayıt oldum hala gelmedi ayrıca oyun bildiğin ek paket olmuş gidip de buna 180 lira verilmez veren de ne diyim kafasında birkaç tahta eksiktir

ikide bi aynı mesajı atıp durma anladık, beğenmemişsin. O zaman alma ve git başka oyun oyna. Burda gelipde alanlara laf atamazsın, para onların parası
  • Benim için tek sıkıntı 2 oyuna ayıracak vaktim olmaması ve tek oynadığım oyunun BF serisi olması. Ne güzel 2 sene oynuyorduk çıkan oyunu. Şimdi ikilemde kalacağım. Bunu da oynamak isterim şimdi. Her halukarda seveceğimi düşünüyorum.
  • quote:

Benim için tek sıkıntı 2 oyuna ayıracak vaktim olmaması ve tek oynadığım oyunun BF serisi olması. Ne güzel 2 sene oynuyorduk çıkan oyunu. Şimdi ikilemde kalacağım. Bunu da oynamak isterim şimdi. Her halukarda seveceğimi düşünüyorum.

İkilem bende de oldu. Keşke standalone dlc ya da farklı bir ip olarak çıksaydı.

• Beyler on siparis versek betayi indirebilir miyiz?

• Denedim ve beğenmedim. Kesinlikle trailerdeki gibi çatışmalar yok herkes yine kafasına göre takılıyor. BF4 daha hoş bence.
  • 2 saat bekledim live chat ile görüştüm. Betaya katılımın limitli olduğunu ellerinden bir şey gelmediğini söylediler. Dedim youtube kanalım için video çekmem lazım hani size de faydası olur dedim adam yapabileceğim bir şey yok dedi limit dolmuş. Bir de çok kibar konuştunuz benimle dedi ve %15 indirim kodu verdi. Herhalde chat'a bağlananlar adama ana bacı düz gidiyorlar ben normal konuşunca duygulandı

Velhasıl kelam betaya katılım için limitler dolmuş arkadaşlar. Mail bekleyenler pek umutlanmasın. Sitede açıklama olarak önümüzdeki haftalarda yeni oyunculara ulaşacağız falan demişler belki gelir ileride.
  • abi çok kızgınım badcompany 1, badcompany 2,battlefield 2, battlefield 3, battlefield 4, bf 1942, bf 2142 ve bf serisine ait ne varsa hem satın almışlığım hemde oynamışlığım var.Adamlar bana bf hardline beta davetiyesi göndermiyorsa dahada bf oynamam gider call of duty oynarım gta falan oynarım day z oynarım dahada bu oyunu oynamam.
  • ya betaya kayıt oldum hesabıma oyunuda indirdim ama battlelog oyunun bende olduguna inanmıyor serverları falan göremiyorum iki seçenek çıkıyor join beta veya skip diye
  • Çok iyi oynamamış olsam da merak edenler için 10 dakikalık bir gameplay videosu çektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

ya betaya kayıt oldum hesabıma oyunuda indirdim ama battlelog oyunun bende olduguna inanmıyor serverları falan göremiyorum iki seçenek çıkıyor join beta veya skip diye

Yukarıda bir arkadaş belirtmiş çözümü. Her şeyi doğru yaparsan görecektir. Ufaktan Türkçeleştirdim.

Log in to Origin. (Origine bağlanın)
    Go to your Origin “My Games” folder(My games sekmesine tıklayın).
    Right click “Battlefield Hardline Beta” and click “View Game Details”. (BFHardline beta oyununun simgesine sağ tıklayarak ''view game details''i seçin)
    Locate the Product Key. (Sağ taraftan Product keyi kopyalayın)
    Click Origin in the top left of the screen and select “Redeem Product Code”. (Redeem product code sekmesine girin)
    Follow the flow to enter and redeem the code. (Redeem product code sekmesinde kopyaladığınız kodu yapıştırarak aktifleştirin)
    Once complete Log out of Origin. (İşlem bittikten sonra Originden logout olun)
    Log out of Battlelog. (Battlelog dan logout olun)
    Do not log into Origin but log back into Battlelog again. (Origini açmayın. Manuel olarak tarayıcınızdan battleloga giriş yapın)
    From the top drop down menu select Battlefield Hardline. (Battlelogda yukarıdaki sekmeden bfhardline ı seçin)
    This should now be the correct Battlelog site and allow you to log into the game. (Battlelog hardlineı tanıyacaktır ve sayfanız açılacaktır)
    Select quick match and Origin will automatically start up, log in and activate the game. (Origini açmayın. Manuel olarak quıck match sekmesine tıklayın ve bir oyuna bağlanın. Oyuna bağlanma sırasında origin otomatikman kendiliğinden açılacaktır.)
    You can now enjoy the Battlefield Hardline Beta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 10 Haziran 2014; 19:18:54 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.