Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatımda bu kadar kalitesiz bir firma görmedim dün kayıt oldum hala gelmedi ayrıca oyun bildiğin ek paket olmuş gidip de buna 180 lira verilmez veren de ne diyim kafasında birkaç tahta eksiktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

Oyunu indiren ancak battlelog'a giremeyenler için çözüm şuymuş:
    quote:

Log in to Origin.
    Go to your Origin “My Games” folder.
    Right click “Battlefield Hardline Beta” and click “View Game Details”.
    Locate the Product Key.
    Click Origin in the top left of the screen and select “Redeem Product Code”.
    Follow the flow to enter and redeem the code.
    Once complete Log out of Origin.
    Log out of Battlelog.
    Do not log into Origin but log back into Battlelog again.
    From the top drop down menu select Battlefield Hardline.
    This should now be the correct Battlelog site and allow you to log into the game.
    Select quick match and Origin will automatically start up, log in and activate the game.
    You can now enjoy the Battlefield Hardline Beta.

Bende sizin sayenizde oyuna girebildim. Teşekkürler. :)

• BF4 Ek paketi olarak çıksa daha iyi olurdu sanki pek yeni oyun gibi görünmüyor...SP senaryosu nasıl olacak acaba ?
  • Bende dün kayıt oldum ama gelen giden yok. BF4 varken bu oynanmaz gerçi BF4 tüm sorunlardan arındırıldı üstelik 8 yeni harita daha gelecek. Dragons Teeth sokak çatışmalarını bu oyundan iyi verir.
  • 10 saatten fazla oldu hala gelmedi
  • gelse gelirdi 1 satte daha ümidi kestim ben gelmesin abi deneyecektik en fazla bf4 varken alayı yalan bf3 hariç :)
  • Bende dün kayıt oldum beta için ama gelen giden bişey olmadı. Videoları izledim bence oyun güzel gibi ama önce bi oynamak lazım tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

hayatımda bu kadar kalitesiz bir firma görmedim dün kayıt oldum hala gelmedi ayrıca oyun bildiğin ek paket olmuş gidip de buna 180 lira verilmez veren de ne diyim kafasında birkaç tahta eksiktir

2 haftadır aynı mesajı kaçıncıya atıyorsun kardeşim.Sana mı soracak millet para verirken.
  • Betaya gore konusuyorum (ki tam versiyonu da cok cok farkli olmaz) bildiginiz BF4 DLCsi olmus bu arkadaslar, bu oyuna para vermek 60 dolari cope atmak gibi olur. Ederi maksimum 20 dolar olur bu oyunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben dün gece kayıt oldum daha yeni yine kayıt oldum ama mail adresime kayıtla ilgili hiçbir şey gelmedi sizlerde de mi öyle?
  • lolbot.net
    404 Not Found
    http://lolbot.net/pix/31741.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingolas -- 10 Haziran 2014; 13:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingolas

http://lolbot.net/pix/31741.gif

Çok iyi ya.

• beyler beta olduğu için grafiklerde sorun falan oluyor mu yani gerçeği yansıtıyor mu aynen böyle mi olucak birde beta olmasından dolayı oyun ücretsiz değil mi ve ne kadar süreliğine böyle devam edicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

gtx 670 ultra 1080p de 60 fps civarı en ufak kasma donma yok, grafikler çok iyi görünmese de efektler müthiş

Yahu ne efekti müthiş olacak aynı oyun motoru ile yapılmış asker üniforması yerine hırsız polis kıyafetleri geçirilmiş insanlara efektler müthiş diyor dlc çıksa iyi olurdu ama buna oyun demek olmaz
  • Oynanış BF 4'ün modlanmış hali gibi olmuş, tank gibi araçlar yerine Polis araçları var, Rus ve Amerikan askerleri yerine Polis ve Suçlular var o kadar. Haritadaki hedef noktası gösterimlerinde ufak değişikilikler yapsalarmış bari, ayrıca SWAT türü bir oyun için haritalar gereğinden büyük, o beklenen SWAT atmosferi olmamış. Oyun devamlı şehirde geçeceğinden, haritalarda çeşitilik de fazla olmayacak, BF 4 sahibi olanlar için almaya değicek bir oyun gibi görünmüyor şimdiklik, BF 4'ün Premium haritaları uzunca süre zevk verecek nitelikde, belki bekler ucuzlayınca alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Haziran 2014; 14:49:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

gtx 670 ultra 1080p de 60 fps civarı en ufak kasma donma yok, grafikler çok iyi görünmese de efektler müthiş

Yahu ne efekti müthiş olacak aynı oyun motoru ile yapılmış asker üniforması yerine hırsız polis kıyafetleri geçirilmiş insanlara efektler müthiş diyor dlc çıksa iyi olurdu ama buna oyun demek olmaz

hocam dlc olarak çıksın diyorsunuz ama bu tamamen farklı bir konu polis falan var çıkan dlcler hep harita ekledi oyuna bence dlc olarak çıkması saçma bir oyun olarak çıkmalı zaten yoksa bf 4 üzerine yapılmış bir dlc olduğuna hiç şüphem yok zaten bu kadar kısa sürede yeni bir bf oyunu çıkaramazlardı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 10 Haziran 2014; 14:53:43 >

• netcode ayni bf4 değildir inş :)
  • Beyler betayi oynayacak kisileri nasil seciyorlar?

• Tamamen boş bir oyun, dlc gibi. Bu serininde içine etti ea
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.